Аз лично ги ям с кетчуп и майонеза в обилни количества, доволно разбъркани... Може да си сложа следващия път и нарязани банани

Moderator: Moridin
Знам аз, че центрифугалната сила и гравитацията са в странни взаимоотношения, но не виждам защо човек трябва да си причинява сложни физически задачи, за да сметне как и къде да му се пада равновесието на банана.Lubimetz13 wrote:Джаар, парчетата кора отпадат във всички посоки около ръката ти и създават равновесие, което държи банана изправен.
Ха ха хаБоли ме Сиърс тауъра кое колко е популярно
На когото въпросните очевидно нямат възможността да разграничават вкусовекой пък на тоя свят вярва повече на чуждите вкусови рецептори, вместо на собствените си? Да не говорим, че завденията дори в тази зарината с Кока-кола държавица, в които продават Пепси, са безчет, so not much of an argument either.
Освен да напомня, че унижението ше си стои...освен да разиграя един етюд по "Недосегаемите"
От личен опит в същото въпросно Чикаго.Roland of Gilead wrote:И Джаар, не знам отде ти е инфото за Пепсито в Америка, но нито в Канада беше по-популярно от Колата, нито поне в Чикаго, според запознати.
Нещата са се сменили явно откак си бил тамJaar wrote:От личен опит в същото въпросно Чикаго.Roland of Gilead wrote:И Джаар, не знам отде ти е инфото за Пепсито в Америка, но нито в Канада беше по-популярно от Колата, нито поне в Чикаго, според запознати.
Иначе в София се сещам още за KFC, Dunkin' Donuts и пица Трол, в които със сигурност има само Пепси. + още незнайно колко кафета, за които дори не се сещам къде се намират.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests