Да, напълно те разбирам.. но не ти ли се иска да се разширява кръга на тези хора? Когато някой нов интелигентен човек влезе в ШД за първи път и попадне на такива пасажи, той е ако не друго, със сигурност объркан - Млади талантливи хора списват чудесно некомерсиално издание, и в един момент тотална липса поне на опит да се гледа отстрани на нещата. Аз самия например не те познавам и отскоро съм тук. Как да разбера мога ли да ти имам доверие? Това което виждам е интелект, обща култура, талант и.. тотален отказ да погледнеш нещата от ъгъл различен от твоя. И Да, няма да отрека, че пълна обективност никога няма, но означава ли това че тотално трябва да я игнорираме?Roland of Gilead wrote:.. моята цел не е да съм обективен. Който ми чете нещата така и така отдавна е наясно дали си струва да се доверява на мнението ми, или не, и доколко то се покрива с неговото..
И накрая искам да ти кажа нещо, което съм сигурен ще си спомниш след време:
Имаш потенциала и таланта да стигнеш деня, в който вътрешно ще си благодарен за постигнатото именно на тези, които днес те критикуваме. Дано останем достатъчно дълго.