За мен не е. Ако за теб е, това си е твой проблем. А може и мой да е.Roland wrote:ЕДИНСТВЕНАТА ми драма в целия топик беше следната - Е ли, или НЕ Е Спартак аутдейтед,
Мвахахахаха!Във втората серия "Клонираните атакуват" се появява персонажът на младия Анакин Скайуокър - бъдещата заплаха за всички звезди Дарт Вейдър. В кастинга участвали около 400 кандидати, преговори се водели дори с Леонардо ДиКаприо, но режисьорът предпочел пред всички малко известния канадец Кристенсен, което хвърлило в недоумение всички наблюдатели. Това се случва на 12 май 2000 година.
Лукас заявява, че усеща между Кристенсен и Натали Портман (в главната женска роля) истинска химия и сексуалност, а суровият талант на Хейдън бил само плюс. В крайна сметка след излизането на филма по екраните, списание People включва Хейдън в прочутия си списък "50-те най-красиви хора на света".
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Amos Trask wrote:Пак виждаш няколко дървета, а ти убягва цялата гора. През 20-ти век са направени стотици хиляди филми и сравнително малък процент от тях са актуални и обичани (а и физически оцелели) до днес (точно като при твоя пример с музиката от класицизма). Обаче от тоя малък процент, съвсем, съвсем, съвсем, съвсем, СЪВСЕМ малък процент са тези 3-4 "дежурни" режисьори, които споменаваш. А Грифит, ДеМил, Джон Форд, Стенли Донън, Хауърд Хоукс, Били Уайлдър, Орсън Уелс, Майкъл Къртис, Виктор Флеминг, Франк Капра, Хичкок, Уилям Уайлър, Мурнау, Кубрик и още десетки други? Откъде ли им знам имената? И защо ли още ги помнят милиони? Помни, че непознаването на нещо, не го прави автоматично лошо, а просто... непознато.
Интересно. Аз и без да се барам киноман съм ги подочул тия господа. А двете болдвано-подчертани части ми се струват могъщо взаимно изключващи се.Roland wrote:Ами разбира се може и да си прав. Може обаче и да не си, доколкото от кино се интересувам от най-крехка детска възраст, а повечето от имената, които изброи, не ми говорят нищо. Ся, дали е въпрос на липса на обща култура или просто ТИ си холивуд-класик-гийк, тва вече не знам (любопитно ми е как си с европейските творци от онова време например).
Иначе, викаш, 300 кърти мивки...................................................Moridin wrote:Спартак бтв е същото като съвременния холивудски епичен шайт, само че по-древен.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest