(а) има по-надолу тема, която съм кръстил БАШ "Random stuffec"

(б) постът очевидно е за "Ае пак ПЦ-та срещу конзоли"

(а) е и за Никола.
местя във втората тема, тъкмо ще видим дали най-сетне бачка правилно муув&сплит

п.п. Май работи бре

Moderator: AlDim
except, BF:H is free to play and non-hardcore.AlDim wrote:http://forums.games.bg/viewtopic.php?p= ... 6#17074696
Scourge, ти говориш за привличане на нови хардкор геймъри. На куково лято масата неиграчи ще тръгнат да ти играят хардкор шуутърчета онлайн.
това става циклично на края на _всяко_ поколение конзоли и е елементарно следствие от факта, че конзолата е фиксирана, а пц-то се развива.Имаше период в който ПС предлагаха много по добри технически заглавия от конзолите- към края на поколението PS1 и нинтендо 64.
Тогава не беше така- още в началото на PS1 си бяха по зле от PС тата. От момента от който в компютрите навлязоха 3Д видео картите разликата стана голяма. До тогава и конзолите и ПС тата разчитаха само на процесора.това става циклично на края на _всяко_ поколение конзоли и е елементарно следствие от факта, че конзолата е фиксирана, а пц-то се развива.
в началото на поколението технически конзолата > пц, на края на цикъла пц > конзола.
Не знам дали го осъзнаваш, но ВСИЧКИ онлайн шуутъри са за харкдор. НЕиграчите са майка ти, баба ти и вуйчо ти, които през живота си не са пипвали игра и като им дадеш контролер го хващат наобратно.except, BF:H is free to play and non-hardcore.
А сега погледни от коя година е PS1 и ела пак. И не забравяй, че PS1 е с RISC процесор, предназначен специално за 3D операции (каквито Pentium придоби доста по-късно) и има примитивен, но все пак отговарящ за някои 3D функции като шейдинг и текстуриране, страничен графичен чип. Въобще, за разлика от PS2 и PS3, за времето си PlayStation беше абсолютно революционен.Тогава не беше така- още в началото на PS1 си бяха по зле от PС тата. От момента от който в компютрите навлязоха 3Д видео картите разликата стана голяма. До тогава и конзолите и ПС тата разчитаха само на процесора.
Съгласен съм- това е и моята теза - че конзолите се развиват с времето и отдавна не са игрички за лапета както се гледаше на тях в ранни времена. Щото съгласи се- когато на ПС владееха Цивилизация и Саймън магьосника на конзолите се подскачаше с Марио.Иначе съм 101% сигурен, че това поколение конзолните MMO-та ще проходят, а следващото ще бъдат въведени масово (и това ще е може би най-голямата революция в MMO-тата от WoW насам). СЪщото беше с онлайн играта по принцип. Почна с Dreamcast и Xbox, след което 360 със замах я направи далеч по-удобна и стабилна (благодарение на перфектната интеграция в системата) дори в сравнение с PC-тата, откъдето тръгна всичко.
Специално за цялата работа с клавиатурата - това е булшит. Бъдещето е (и настоящето, що се отнася до Xbox Live) в гласовата комуникация, а използването на милион клавиши се дължи главно на това, че PC геймърите не се чувстват доволни от себе си, ако не са пианисти. Има безброй излишно претрупани с клавиши компютърни игри, които могат много елегантно да се направят пригодни за гейм контролер.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest