Music Idol 3.0
- tigermaster
- Elder God
Тоя днес най-много ми хареса. И момичето с щампата на Хендрикс, де... А тя май започна със същата песен.Trip wrote:Добро впечатление ми направи и един оплешивяващ пич с дълга коса, който пя "Sweet Child of Mine". Не че беше особено велик, но беше свеж и различен като изпълнение.

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
						и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Не се шегувах бтв. 
И на мен ми се струва, че журиращите малко се оплитат на втория кръг. Гаврата с онези 57 човека не се получи много добре. От друга страна психическият тормоз е на почит и в Америкън Айдъла, там даже е още по-свиреп.
Гледах бтв някакви кастинги на АИ, егаси колко добри има там... особено тия, които впоследствие стигат до топ 12. Баси на Дженифър Хъдсън първия кастинг
@ Тайгър - Не помня дали почна със същата песен, май беше по-скоро в същия стил. Но я искам в топ 12!

И на мен ми се струва, че журиращите малко се оплитат на втория кръг. Гаврата с онези 57 човека не се получи много добре. От друга страна психическият тормоз е на почит и в Америкън Айдъла, там даже е още по-свиреп.
Гледах бтв някакви кастинги на АИ, егаси колко добри има там... особено тия, които впоследствие стигат до топ 12. Баси на Дженифър Хъдсън първия кастинг

@ Тайгър - Не помня дали почна със същата песен, май беше по-скоро в същия стил. Но я искам в топ 12!
					Last edited by Trip on Thu Mar 12, 2009 1:36 am, edited 1 time in total.

Аз сега попреглеждам епизодите до сега и да ви кажа си е пълна трагедия тази година. Най-много на мене ми хареса в Скопие. Не знам защо, но като ги чуя македонските българчета как говорят диалекта си и ми стават ужасно сладки. Даже започвам да се питам дали не ми харесва повече как говорят те, но това е съвсем отделна тема. Имаше прилични участници и не много гавра. Но май като се замисля ми хареса просто заради кратките разговори между пеенето. Не знам, но като ги чуя как говорят и ми се ще да ги закрилям и пазя или нещо от тоя сорт... Weird  Нещо май ми хлопа последно време.
  Нещо май ми хлопа последно време. 

Бе, някак си много изкуствена и направена ми е като визия, поради което и изглежда доста над 17-те години. Иначе наистина е и хубава, и пее добре.Имам си вече фаворит - Ели от Силистра. By far най-добре изглеждащото момиче в този МИ, беше си сложила герданче с хипи-символа за Peace и имаше щампа на Хендрикс на джинсите А и комай е единствената, която не жестикулира, докато пее, а пее чудесно.
Мен ме кефи онази Соня, която миналата година отпадна. В смисъл, имам спомени, че ми се виждаше малко тип "селско девойче", но въпреки това много красива, че и пееше.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
						But I ain't keen on living either
- herairness
- Jaghut Tyrant
E, направена е, но не ми се струва изкуствена. А и сама си прави визията на тоя етап, което говори за някакъв усет в това отношение, за разлика от кажи-речи всички останали.Бе, някак си много изкуствена и направена ми е като визия, поради което и изглежда доста над 17-те години. Иначе наистина е и хубава, и пее добре.
- herairness
- Jaghut Tyrant
- RRSunknown
- Elder God
Тя щото сексапилната пловдивчанка едно се дърпаше...
Бтв, на мене онова тринайсетгодишното хич пък не ми хареса. Несигурни низини. Неопрени. Здраво клатене на ниското. Височините пък се вземат изцяло и единствено с крещене. Здрав глас има, но не й е там мястото. Поне н все още не. Оная четиринайсетгодишната беше значително по-школувана. Но и на нея не й е там мястото. А бе...

Бтв, на мене онова тринайсетгодишното хич пък не ми хареса. Несигурни низини. Неопрени. Здраво клатене на ниското. Височините пък се вземат изцяло и единствено с крещене. Здрав глас има, но не й е там мястото. Поне н все още не. Оная четиринайсетгодишната беше значително по-школувана. Но и на нея не й е там мястото. А бе...