Бг тракърите
Moderator: Moridin
Заради олигофрени и дебили и вътрешни интриги, както и ламтеж за пари ся всички потребители ще страдат - gg със Замунда. Сега сайта ще се разцепи на две, ъплоудърите и потребителите ще отидат в другия сайт и другия ще потъне, а най-глупавото е, че както като РРС, в новата Замунда сийдъри просто НЯМА. Това означава старите и готини неща файда, че ги има и на двата сайта като липсват каквито и да е било сийдъри. Хич не ми пука за интригите ми, но се надявам SE да потъне.
Last edited by Dante on Wed Apr 17, 2013 10:42 pm, edited 1 time in total.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Dante wrote: но се надявам SE да потъне.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- RRSunknown
- Elder God
same, всички са крадци и взимат пари от тая работа, не ми пука кой го държи този сайт, важното е да функционираRRSunknown wrote:Да бе, какво ни интересува нас кой кого предал и какво се разправят. Ние си гледаме дали това което сме ползвали си го има... Мен поне това ме интересува единствено.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
ДОЛУ ИЗЗЕДНИЦИТЕ!!!!!Dante wrote:same, всички са крадци и взимат пари от тая работа, не ми пука кой го държи този сайт, важното е да функционираRRSunknown wrote:Да бе, какво ни интересува нас кой кого предал и какво се разправят. Ние си гледаме дали това което сме ползвали си го има... Мен поне това ме интересува единствено.
Всички тракери са измамници. Те взимат пари от реклама, не ги е срам долняците с долняци. Да мрат!
Какво ни пука, че много хора са работили години, за да съградят това, което в момента е замунда и някой си решава, че заслужава творението им повече от тях.
Сериозно, някои реакции в тази тема направо ме изумяват. Как може да има дори съмнения, че Break заслужава да му се издири реалния адрес и да му се счупи самочувствието със сопи.
Пак ли на никой нямаше да му пука, ако някой хакерче си присвои Shadowdance с обещание да пуска редовно ревюта и да не пропуска трейлър на троновете...

There are no rules! I'm gonna get you!
Ние пък понеже знаем, кой какво точно е правил за сайта нали?
Нас като потребители слабо ни вълнува кой точно лапа парите от рекламките. Щото нали се сещаш че, за тия години някои хора са направили голямата пачка от тоя тракер, а сега вече няма. Дали ще теглим от Замунда, Арена или залива е все тая, а още по-малко трябва да ни вълнува дали Пешо или Гошо прибира стинката. Да деляха нещо с нас да се бътхъртваме, ама иначе що?
Радо е прав, ако единия тракер е по-дбър от другия той ще обере потребителите, за сега като такива можем само да спечелим - конкуренцията е хубаво нещо. И хайде само да не почваме да си говорим кой какво е откраднал - някак си не си отива при положение че, си говорим за пиратски сайт.
Нас като потребители слабо ни вълнува кой точно лапа парите от рекламките. Щото нали се сещаш че, за тия години някои хора са направили голямата пачка от тоя тракер, а сега вече няма. Дали ще теглим от Замунда, Арена или залива е все тая, а още по-малко трябва да ни вълнува дали Пешо или Гошо прибира стинката. Да деляха нещо с нас да се бътхъртваме, ама иначе що?
Радо е прав, ако единия тракер е по-дбър от другия той ще обере потребителите, за сега като такива можем само да спечелим - конкуренцията е хубаво нещо. И хайде само да не почваме да си говорим кой какво е откраднал - някак си не си отива при положение че, си говорим за пиратски сайт.
Да бе, и мен тая позиция ми е доста странна. “И аз точа, ма те са крадци!“
И те са правили пари от това, ма то безплатен обяд няма. Ако не бяха те, щяхме да сме само с некви локални торенти и арена, щото не знам за софиянците или другите хора с готин нет, ма на мен pirate bay и изохънт са ми прекалено нестабилни, особено при макс скрост 1 мб в секнуда.
И те са правили пари от това, ма то безплатен обяд няма. Ако не бяха те, щяхме да сме само с некви локални торенти и арена, щото не знам за софиянците или другите хора с готин нет, ма на мен pirate bay и изохънт са ми прекалено нестабилни, особено при макс скрост 1 мб в секнуда.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Ми rejoyce, сега вече имаш Арена и ДВЕ Замунди от които да избираш освен ако не го удариш на "пиратска чест".Claymore47_Fen wrote:Да бе, и мен тая позиция ми е доста странна. “И аз точа, ма те са крадци!“
Сериозно, понякога ме е срам, че съм българин.
Какво ни интересува нас какви пари от реклама падат? Хората са си направили "бизнес", от който хем припечелват, хем правят хората щастливи. А вие им броите парите от реклама. Направо нямам думи. Крадци били. Не по-големи от потребителите на тракерите.
А колкото до двете замунди, нали ъплоадерите са същите. Дали ще качват в един или два сайта е едно и също. Преди поне имаше редакция на торентите и не се допускаха вируси.
Сега ме е страх да сваля нещо от кралството на Break, защото дори да има добри намерения(което е повече от ясно, че не е така), няма физическата възможност да огрее навсякъде.
Изобщо такава lose-lose ситуация е, не че не съзирам иронията в това да откраднеш пиратски сайт, но айде да не го толерираме.
Какво ни интересува нас какви пари от реклама падат? Хората са си направили "бизнес", от който хем припечелват, хем правят хората щастливи. А вие им броите парите от реклама. Направо нямам думи. Крадци били. Не по-големи от потребителите на тракерите.
А колкото до двете замунди, нали ъплоадерите са същите. Дали ще качват в един или два сайта е едно и също. Преди поне имаше редакция на торентите и не се допускаха вируси.
Сега ме е страх да сваля нещо от кралството на Break, защото дори да има добри намерения(което е повече от ясно, че не е така), няма физическата възможност да огрее навсякъде.
Изобщо такава lose-lose ситуация е, не че не съзирам иронията в това да откраднеш пиратски сайт, но айде да не го толерираме.
Ще изчакаме и ще видим. За сега "кралството на Брейк" си бачка и голямата маса от пиъри си седят там. Ясно че младите ъплоудърчета правят някакви новобрански грешки, но като цяло тракера си функционира нормално, качват се неща и така.
Oblivion - Zamunda.net - 56.81TB
Oblivion - Zamunda.se - 2.44TB
Което идва да покаже че, на масовия пиър не му дреме кой кой е, той си търси stuff-a.
Edit: Аз също не одобрявам това което направи, но няма да тръгна да си трия акаунта понеже админ до вчера е бил Х, a днес е Y.
Oblivion - Zamunda.net - 56.81TB
Oblivion - Zamunda.se - 2.44TB
Което идва да покаже че, на масовия пиър не му дреме кой кой е, той си търси stuff-a.
Edit: Аз също не одобрявам това което направи, но няма да тръгна да си трия акаунта понеже админ до вчера е бил Х, a днес е Y.
- RRSunknown
- Elder God
matrix като не те интересува кой какви пари правил, от какъв зор ни държиш сметка какво точно ще ползваме безплатно и къде ще се логваме?
Много ясно - масовия потребител гледа марката, все едно някой е разбрал когато някоя фирма си подмени целия състав...Което идва да покаже че, на масовия пиър не му дреме кой кой е, той си търси stuff-a.
Никът ми е Martix btw.
Изобщо не държа сметка от къде сваляте. АЗ да съм казал, че ще си изтрия акаунта, не съм и нямам намерение.
Не подкрепям Break чисто от морална гледна точка. И хейтя отношение от вида "така им се пада на алчните типове, лапащи пари от реклама". Ми не, не им се пада. Никой не заслужава да загуби труда си.
Колкото до трафика. Предполагам, че 90% от хората изобщо не са разбрали, че нещо е станало. Правилото на Стърджин с леки изменения може да се приложи върху всичко.
Трафикът ще се измести с времето към .se, освен ако Break не се окаже по-читав, отколкото е моралът му, и не успее наистина да привлече нови хора и да закрепи организацията, запазвайки качеството.
Изобщо не държа сметка от къде сваляте. АЗ да съм казал, че ще си изтрия акаунта, не съм и нямам намерение.
Не подкрепям Break чисто от морална гледна точка. И хейтя отношение от вида "така им се пада на алчните типове, лапащи пари от реклама". Ми не, не им се пада. Никой не заслужава да загуби труда си.
Колкото до трафика. Предполагам, че 90% от хората изобщо не са разбрали, че нещо е станало. Правилото на Стърджин с леки изменения може да се приложи върху всичко.
Трафикът ще се измести с времето към .se, освен ако Break не се окаже по-читав, отколкото е моралът му, и не успее наистина да привлече нови хора и да закрепи организацията, запазвайки качеството.
хихи по-лесно ще е да смениш ника май най-накрая 
Абе да се оправят, ако не са те ще се измести фокуса към арена, пък кой крив кой прав там е маса спекулации в момента основно. В крайна сметка лапат пари от банери тва им е зора са кокала, ако и торентите да са далавера за нас. Мене ми е по-удобна тяхната търсачка, каталози и база със стари неща. Ама не са незаменими

Абе да се оправят, ако не са те ще се измести фокуса към арена, пък кой крив кой прав там е маса спекулации в момента основно. В крайна сметка лапат пари от банери тва им е зора са кокала, ако и торентите да са далавера за нас. Мене ми е по-удобна тяхната търсачка, каталози и база със стари неща. Ама не са незаменими

- RRSunknown
- Elder God