Бг тракърите

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Dante
Mistborn

Post by Dante » Wed Apr 17, 2013 10:00 pm

Заради олигофрени и дебили и вътрешни интриги, както и ламтеж за пари ся всички потребители ще страдат - gg със Замунда. Сега сайта ще се разцепи на две, ъплоудърите и потребителите ще отидат в другия сайт и другия ще потъне, а най-глупавото е, че както като РРС, в новата Замунда сийдъри просто НЯМА. Това означава старите и готини неща файда, че ги има и на двата сайта като липсват каквито и да е било сийдъри. Хич не ми пука за интригите ми, но се надявам SE да потъне.
Last edited by Dante on Wed Apr 17, 2013 10:42 pm, edited 1 time in total.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Apr 17, 2013 10:01 pm

Dante wrote: но се надявам SE да потъне.
:facepalm:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Apr 17, 2013 10:18 pm

Да бе, какво ни интересува нас кой кого предал и какво се разправят. Ние си гледаме дали това което сме ползвали си го има... Мен поне това ме интересува единствено.

Dante
Mistborn

Post by Dante » Wed Apr 17, 2013 10:22 pm

RRSunknown wrote:Да бе, какво ни интересува нас кой кого предал и какво се разправят. Ние си гледаме дали това което сме ползвали си го има... Мен поне това ме интересува единствено.
same, всички са крадци и взимат пари от тая работа, не ми пука кой го държи този сайт, важното е да функционира
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Apr 20, 2013 1:30 am

Интересно, като си паркираш акаунта в .нет се оказва паркиран после и в .се :shock:

Martix
Archmage

Post by Martix » Sat Apr 20, 2013 1:39 pm

Dante wrote:
RRSunknown wrote:Да бе, какво ни интересува нас кой кого предал и какво се разправят. Ние си гледаме дали това което сме ползвали си го има... Мен поне това ме интересува единствено.
same, всички са крадци и взимат пари от тая работа, не ми пука кой го държи този сайт, важното е да функционира
ДОЛУ ИЗЗЕДНИЦИТЕ!!!!!
Всички тракери са измамници. Те взимат пари от реклама, не ги е срам долняците с долняци. Да мрат!

Какво ни пука, че много хора са работили години, за да съградят това, което в момента е замунда и някой си решава, че заслужава творението им повече от тях.

Сериозно, някои реакции в тази тема направо ме изумяват. Как може да има дори съмнения, че Break заслужава да му се издири реалния адрес и да му се счупи самочувствието със сопи.

Пак ли на никой нямаше да му пука, ако някой хакерче си присвои Shadowdance с обещание да пуска редовно ревюта и да не пропуска трейлър на троновете... :x
There are no rules! I'm gonna get you!

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Sat Apr 20, 2013 2:40 pm

Ние пък понеже знаем, кой какво точно е правил за сайта нали?

Нас като потребители слабо ни вълнува кой точно лапа парите от рекламките. Щото нали се сещаш че, за тия години някои хора са направили голямата пачка от тоя тракер, а сега вече няма. Дали ще теглим от Замунда, Арена или залива е все тая, а още по-малко трябва да ни вълнува дали Пешо или Гошо прибира стинката. Да деляха нещо с нас да се бътхъртваме, ама иначе що?
Радо е прав, ако единия тракер е по-дбър от другия той ще обере потребителите, за сега като такива можем само да спечелим - конкуренцията е хубаво нещо. И хайде само да не почваме да си говорим кой какво е откраднал - някак си не си отива при положение че, си говорим за пиратски сайт.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Apr 20, 2013 2:42 pm

Да бе, и мен тая позиция ми е доста странна. “И аз точа, ма те са крадци!“
И те са правили пари от това, ма то безплатен обяд няма. Ако не бяха те, щяхме да сме само с некви локални торенти и арена, щото не знам за софиянците или другите хора с готин нет, ма на мен pirate bay и изохънт са ми прекалено нестабилни, особено при макс скрост 1 мб в секнуда.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Sat Apr 20, 2013 2:51 pm

Claymore47_Fen wrote:Да бе, и мен тая позиция ми е доста странна. “И аз точа, ма те са крадци!“
И те са правили пари от това, ма то безплатен обяд няма. Ако не бяха те, щяхме да сме само с некви локални торенти и арена, щото не знам за софиянците или другите хора с готин нет, ма на мен pirate bay и изохънт са ми прекалено нестабилни, особено при макс скрост 1 мб в секнуда.
Ми rejoyce, сега вече имаш Арена и ДВЕ Замунди от които да избираш освен ако не го удариш на "пиратска чест".

Martix
Archmage

Post by Martix » Sat Apr 20, 2013 3:04 pm

Сериозно, понякога ме е срам, че съм българин.
Какво ни интересува нас какви пари от реклама падат? Хората са си направили "бизнес", от който хем припечелват, хем правят хората щастливи. А вие им броите парите от реклама. Направо нямам думи. Крадци били. Не по-големи от потребителите на тракерите.

А колкото до двете замунди, нали ъплоадерите са същите. Дали ще качват в един или два сайта е едно и също. Преди поне имаше редакция на торентите и не се допускаха вируси.

Сега ме е страх да сваля нещо от кралството на Break, защото дори да има добри намерения(което е повече от ясно, че не е така), няма физическата възможност да огрее навсякъде.

Изобщо такава lose-lose ситуация е, не че не съзирам иронията в това да откраднеш пиратски сайт, но айде да не го толерираме.

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Sat Apr 20, 2013 3:35 pm

Ще изчакаме и ще видим. За сега "кралството на Брейк" си бачка и голямата маса от пиъри си седят там. Ясно че младите ъплоудърчета правят някакви новобрански грешки, но като цяло тракера си функционира нормално, качват се неща и така.

Oblivion - Zamunda.net - 56.81TB

Oblivion - Zamunda.se - 2.44TB

Което идва да покаже че, на масовия пиър не му дреме кой кой е, той си търси stuff-a.

Edit: Аз също не одобрявам това което направи, но няма да тръгна да си трия акаунта понеже админ до вчера е бил Х, a днес е Y.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Apr 20, 2013 4:01 pm

matrix като не те интересува кой какви пари правил, от какъв зор ни държиш сметка какво точно ще ползваме безплатно и къде ще се логваме?
Което идва да покаже че, на масовия пиър не му дреме кой кой е, той си търси stuff-a.
Много ясно - масовия потребител гледа марката, все едно някой е разбрал когато някоя фирма си подмени целия състав...

Martix
Archmage

Post by Martix » Sat Apr 20, 2013 8:51 pm

Никът ми е Martix btw.

Изобщо не държа сметка от къде сваляте. АЗ да съм казал, че ще си изтрия акаунта, не съм и нямам намерение.
Не подкрепям Break чисто от морална гледна точка. И хейтя отношение от вида "така им се пада на алчните типове, лапащи пари от реклама". Ми не, не им се пада. Никой не заслужава да загуби труда си.

Колкото до трафика. Предполагам, че 90% от хората изобщо не са разбрали, че нещо е станало. Правилото на Стърджин с леки изменения може да се приложи върху всичко.

Трафикът ще се измести с времето към .se, освен ако Break не се окаже по-читав, отколкото е моралът му, и не успее наистина да привлече нови хора и да закрепи организацията, запазвайки качеството.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Apr 20, 2013 10:30 pm

хихи по-лесно ще е да смениш ника май най-накрая :D

Абе да се оправят, ако не са те ще се измести фокуса към арена, пък кой крив кой прав там е маса спекулации в момента основно. В крайна сметка лапат пари от банери тва им е зора са кокала, ако и торентите да са далавера за нас. Мене ми е по-удобна тяхната търсачка, каталози и база със стари неща. Ама не са незаменими ;)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sat Apr 20, 2013 10:34 pm

Аз се чудя само защо сте толкова лековерни, че да хващате каквато и да е вяра на публични обяснения на подобни типове, че и да вземате страна категорично и да съдите. Само човек който е навътре в нещата може да знае за какво става дума и каква игра се играе, всичко останало на празни приказки.