По-скоро беше заради болката. Аз с това го свързвам. Isabelle Hupert просто беше жестока в ролята си, особено онова празно изражение, което репресираните имат; cлюнки ми покапаха от устатаRoland wrote:Изнасилването е hotkalendarut_ska4a wrote:Нямам как да кажа, че го мразя, защото съм виргинец и нямам опит.![]()
Аз се плаша като човек ме пипне, не помня кога последно съм прегръщал някого или обратното вие за секс говорите. Ако някога го правя, болният ми мозък сигурно ще го драматизира и разбере като изнасилване.
Ако някой е гледал филма La Pianiste на Michael Haneke, е точно като Ерика съм (само дето не съм злобен като нея, иначе всички други черти са мота-мо) Получих оргазъм докато гледах този шедьовър.
Лошо е ... ама кретам
Women can't drive and men are pigs with beer kegs. +18
Moderator: Moridin
-
- Misting
хахахаRoland wrote:Мня, Амелията е рейджинг педал, затворен в женско тяло

Мдам нещата в отя форум отдавна не са същите откакто хората откриха секса

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Бтв, емоционалната дистърбия не е атрактив от много отдавна, надрасни я скороkalendarut_ska4a wrote:По-скоро беше заради болката. Аз с това го свързвам. Isabelle Hupert просто беше жестока в ролята си, особено онова празно изражение, което репресираните имат; cлюнки ми покапаха от устатаRoland wrote:Изнасилването е hot

А сексът не боли вя! Освен ако не искаш де...
And you can't dance with a devil on your back...
Уди Алън имаше един гениален лаф по темата за - Мръсно нещо ли е секса? - да ако се праи правилно 

Last edited by Xellos on Fri Jun 17, 2011 8:33 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- RRSunknown
- Elder God
Ех, защо не мога да намеря онези мнения на лекар, който твърдеше, че най-честите контузии при секс у мъжете са на кръста (с други думи, "сецване", докато се опитвал да вдигне жената и да я носи на ръце), а у жените са на главата - обикновено в резултат от удар в някой ръб или в рамката на вратата при подобно носене, а също и поради изпускане.RRSunknown wrote:По скоро говорех за контузии
-
- Misting
Death by snu snubsb wrote:Ех, защо не мога да намеря онези мнения на лекар, който твърдеше, че най-честите контузии при секс у мъжете са на кръста (с други думи, "сецване", докато се опитвал да вдигне жената и да я носи на ръце), а у жените са на главата - обикновено в резултат от удар в някой ръб или в рамката на вратата при подобно носене, а също и поради изпускане.RRSunknown wrote:По скоро говорех за контузии

То това за мръсотията на секса си е тема за друга тема направо.
Там ще е и мястото да се обясни къде е проблемът на пениса в устната кухина. И защо присъствието на този пенис там би трябвало да ни скандализира, ако устната кухина принадлежи на мъж (или може би е валидно и за жените). Защо мъж трябва да ОСЪЗНАЕ факта, че ще има пенис в устната кухина, като че ли осъзнава някакви животопроменящи истини като тая, че е смъртен и ще умре в някой миг. И прочее. Пък то през цялото време става дума ПРОСТО за пенис в устната кухина. Орган някъв там, богато инервиран, с ясно изразени функции. Нито има нещо мръсно, гнусно и срамно в него (ако е в добро здраве и с добра хигиена), нито в акта да го сложиш в нечия уста, независимо от пола й, стига да е по взаимно съгласие и/или за взаимно удоволствие.
Осъзнавате ли ги тея работи Роланд и Моридин?

Там ще е и мястото да се обясни къде е проблемът на пениса в устната кухина. И защо присъствието на този пенис там би трябвало да ни скандализира, ако устната кухина принадлежи на мъж (или може би е валидно и за жените). Защо мъж трябва да ОСЪЗНАЕ факта, че ще има пенис в устната кухина, като че ли осъзнава някакви животопроменящи истини като тая, че е смъртен и ще умре в някой миг. И прочее. Пък то през цялото време става дума ПРОСТО за пенис в устната кухина. Орган някъв там, богато инервиран, с ясно изразени функции. Нито има нещо мръсно, гнусно и срамно в него (ако е в добро здраве и с добра хигиена), нито в акта да го сложиш в нечия уста, независимо от пола й, стига да е по взаимно съгласие и/или за взаимно удоволствие.
Осъзнавате ли ги тея работи Роланд и Моридин?

Аз пък си мисля, че ако мъжете можехме да се прегъваме повече в кръста да сме изчезнал вид