http://www.dnes.bg/blogini/2012/07/04/t ... eva.163042
Оказа се, че я познавам момата - доста сладка беше преди няколко години. Еволюция, кво да се прави ...

Moderator: Moridin
Говорим си на много различни плоскости и затова се разминаваме.RRSunknown wrote:Ако това което си написала беше вярно нямаше ВСЕКИ път нова партия с нейните си хора да печели изборите.JohanVladimir wrote:Именно. Защото никога не е имало значение.Devoted of Slaanesh wrote:Ще обещават като побеснели, а след това ние няма да сме разбрали. Пак.
Значение има главно кой е, какъв е, кефи ли ме и дали е от наште.
Това си е ефект от присъщото ни родово-племенно мислене. У нас политическите убеждения твърде често са семейно-наследствени. Затова от 20 години чакаме електоратът на БСП да умре от старост, но той се възпроизвежда по естествен биологичен път.
И точно защото никога не е имало значение обещаванията затова царя щеше да ни оправя за 800 дни и спечели 42%, а Бойко щеше да наказва виновниците и спечели 40%.
Ъм, защото бг-народът се състои от 70% олигофрени, 29% "готини" непукисти и 1% български народ?moonlight wrote:Edit: Големите картинки в spoiler моля. Бел. Ян
- Spoiler: show
Би ли споделил малко повече за конкретните престъпления на Кунева и Бойко, ако обичаш, че аз нещо май съм проспала съдебните дела срещу тях. Понеже не гледам bTV новините и не съм в течение какви обвинения е повдигнала прокуратурата, макар че то сигурно и по Евронюз щяха да кажат, че бивш еврокомисар е подсъдим...RRSunknown wrote:Никакви празни приказки и симпатии не виждам в конкретните престъпления на Кунева и Бойко.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 7 guests