Сашко му вика cancer in a bottle и ме гледа лошо като го пия, ама аз се опитвам да му обясня, че нямам намерение да умра здрава, щото ще е някак тъпо.

Чипсът го ядем и двамата иначе - тук ако знаете кви яки чипсове има... И едни гадости направени от царевично брашно - Тоститос. Петя много им се изкефи. А кви сладоледи...

Бе въобще, нали се оженихме вече, на кого му е изтрябвало да е слаб и красив?

Бтв, как може да ядете банани като сте на диета бе?

Изобщо, ако ше слабете минете на нещо дето има повече целулоза от скорбяла и фруктоза.
И не се плашете толкоз от мазнините, особено ненаситените - далеч не са толкова страшни колкото хората си мислят.

Това за неяденето вечер си е митология, да. Важно е на нито едно ядене да не преяждаш, пък ако щеш яж вечер. Тъпото е, че точно вечер имаш време и предпоставки да преядеш и съответно преяждаш. Навремето с моята любима диета (Зоната) си имах едно леко хранене точно преди лягане. Щото организмът продължава да бачка през нощта и има нужда от енергия и тогава. Та трябва да му дадеш нещо да се занимава там в продължение на 8 часа.
И всичко е въпрос на дисциплина, мада-фака. Много повече от генетики-менетики, освен ако въпросните не са довели до някво яко болестно сбъркване в метаболизма. Аз съм от тея дето дебелеят по-лесно от разни други, ама да ви кажа, 95% от хората биха дебеляли и те ако ядат квото аз ям. Аз почвам да свалям кила в мига, в който спра да ручам захар и теста, ама на, не спирам да ручам захар и теста. И имам диетата отговор на всичко - преди години свалих 30 кила с нея с лекота. Ама на, не мога да си надвия да я почна. Спортът на мен никога не ми е помагал да свалям кила - дори като ходех на онова бясно кардио-комбо 3 пъти седмично. Щото както Емо каза, там си трябва целодневно изнасилване, като при олимпийските плувци. Спортът ме стягаше и оформяше, освен това всяко движение на тялото ми беше под добър контрол. А и самите спортни сесии ми вдигаха адреналинчето и сичкото ендорфин в мозъка, та се надрусвах с тях и се чувствах безсмъртна.
Та така. В тоя ред на мисли, моцарелата, когато не е узряла още е прекрасен сравнително нискомаслен източник на протеин. Ма защо ще ядете моцарела, след като имате извара в България, не знам. Аз тука нямам извара и страдам.