За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)
Moderator: Moridin
А и утре е ден
То 20% ма се резетва на секо влизане ;р пакде падат и други благини
бак и нек тамън. Аз неам късмет обикновено на дроп повечето пъти, та добре че съм с вас
Иначе ринга мое и днеска той е бърз да се метнем на рогето
мене ми идва мерак да ролна 1 гномче ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Няма начин да не се похваля - моето непрокопсаниче ненагледно с двете ками се намърда в новите земи. Още на 66 ниво отиде да боцка паячета, колкото да се пробва, но нали не дават мисии, ако си малък (пък ако ще и да са ти големи ушите), се завърнах из Аутленд. Освен това трябваше да събирам кожи, че да добутам LW до ниво, подходящо за Севера. Изкарах бая време в гонене на добитък и дране на кожи - накрая ми писна и изкупих всичко от АХ. И така, вече бодро крачим из Тундрата. Даже се преекипирах. Обаче...
много ми пада agility с тая екипировка. То няма лошо да ти дават attack power, ама критът ми почва да пада.
Ето малко снимчици
http://i8.photobucket.com/albums/a46/Lu ... 1234099558
http://i8.photobucket.com/albums/a46/Lu ... 1234099657
Ето малко снимчици
http://i8.photobucket.com/albums/a46/Lu ... 1234099558
http://i8.photobucket.com/albums/a46/Lu ... 1234099657
Юда, егоист, луда и wow-холик 
Ех, и днеска не падна. Кат нема късмет нема, ма поне от репутацията харпуна е по-добър за са.
Мдам ролнах и аз 1 роге 
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Ужасни са
Но пък са оправили поне да не стърчат веждите през каската. Уф трее си наема човек да ми дигне риболова, тва не се издържа висене. 
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Браги, риболов се вдига бавно и табиетлийската
къде си се разбързал и ти! имаш още бая път и до епичната въдица, така че не се настройвай да стане за 2 дни... то аз само последните 3 точки до 450 ги "лових" 2 дена
иначе в момента съм доволна - детето прояви интерес към риболовството на майка си и спокойно вече го оставям да фарми, дори стръвта сам си слага, душичката златна
в събота така ловихме редки рибоци, за да сготвим 15 Fish feast-a за рейда в неделя, а офицерите пък го отмениха, та сега останаха за понеделника
иначе и аз този уикенд се отдадох на мотаене с лока из Аутлендс
стана миличката 65 лвл и изрина всички куести в Хелфайър и Зангармарш, съответно се сдоби с ачийвмънта за това... останаха само 3 за Underbog, дето бате Тишо трябва да я води скоро или поне другия уикенд (нали, нали?
) беше ми останала снощи половин кутийка до 66 лвл, когато по никое време (че то май след полунощ си беше
), групата на Шаро се събра на линия, ама без Ланито... викам - ще й пратя смс да видим дали иска да врътнем една Виолетова кула с надеждата Браги да спре да сънува стафа и тя дойде...
та така - тръгнахме ние, ама МНОГО лошо като правим инстанс през нощта!!!!
народа в къщи спи и Храста не може ХИЧ да мрънка през Войс чата!! не одобрявам така!
то не че нямаше защо да мрънка де
тъкмо викам, че много "про" сме станали и ни се падна боса - онази гарга, дето е като от Сетек Холс, с адовете... Тишо само вметна "бос-а" и му тури черепче, ама не доуточни, че първо него, а сетне адовете... и гледам аз (Х-Пърла нали ми показва таргета на всеки от партито и какво каства), че всите са скочили на черепа, само Илийката прилежно заразчиства адовете
сега ми е смешно, ама тогава изпаднах в тих ужас, щото имах вече горчивия опит какво се случва, ако избием адовете преди боса... не разбрах Тишо моите истерични капс-лок викове към Илия ли видя, него ли, ама получихме едно рейд-уорнинг на екрана да бием по боса
и така успешно си приключи битката, падна плейт и Храста отривисто рол-на Нийд и го прибра!
не знам защо реших, че ми е нужен плейт, просто ей, така отвътре ми дойде да го нинджосам... честно казано даже нямам спомен какво съм натиснала, само видях изписано в парти чата, че съм нийднала, ама явно това е ефекта, като се развълнува храст! та внимавайте какви ги вършите, ако чакате нещо от бос дето бием!
иначе стафа на Браги пак не падна, а аз за утеха се държах плашливо няколко пъти, за да разведря народа с треперещите си клонки
иначе и аз този уикенд се отдадох на мотаене с лока из Аутлендс
та така - тръгнахме ние, ама МНОГО лошо като правим инстанс през нощта!!!!
то не че нямаше защо да мрънка де
иначе стафа на Браги пак не падна, а аз за утеха се държах плашливо няколко пъти, за да разведря народа с треперещите си клонки
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- The Dragon
- Elder God
След 3 седмици гонене red sword of courage и bolstered leg plates паднаха. В един ден. По невероятен начин - един час и 10 минути преди райда на накс получавам висп от един приятел от най-добрата ордска гилдия на сървъра. Абе за пинакъла искаш ли, че тука 3 от най-добрите ни ДПС-та се чудят какво да правят. И аз - епа айде. UP го изринахме за 35 минути, само по едно време стана малко тегавко като преди Имирон успяхме да съберем патрула + другите 4 в центъра та се позабавихме. И меча падна.
Аз обяснвам че трябва да ходя на райд, единия от ДПС-тата вика - айде ВХ набързо оти ми трябва един орб, а ме мързи да ходя до аукциона. Направихме го за 20 мин и паднаха и панталонките. и отидох на накс по-добре облечем от МТ-то. Ама нали съм си идиотче вместо да набивам стамина джемчета аз си набивам хит и expertise. Та Patchwerk беше мноооого забавна битка. удрям Shield Slam и след 10 секунди пак, щото иначе изпреварвах танка по агро.
Аз обяснвам че трябва да ходя на райд, единия от ДПС-тата вика - айде ВХ набързо оти ми трябва един орб, а ме мързи да ходя до аукциона. Направихме го за 20 мин и паднаха и панталонките. и отидох на накс по-добре облечем от МТ-то. Ама нали съм си идиотче вместо да набивам стамина джемчета аз си набивам хит и expertise. Та Patchwerk беше мноооого забавна битка. удрям Shield Slam и след 10 секунди пак, щото иначе изпреварвах танка по агро.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Абе при тоя купон дет пада в холда, мое и да не пада скора ;р Ма вече ми е трудно да врънкам секи ден да ходиме там
. Еми репа е 16 дена до епичната въдица, а горе долу от 250 нагоре трее дигам рибките са. Ше го наредим, НО е досада ;р Мога да бера билки през тва време баси ;р Вчера 700г само от тех изринах. Но пък друида с polearm харпун направо ссе закача по вратите 
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Мда, ВХ си е направо на фарм статус
Щом вчера премазахме онзи гад със сферите без проблем, няма какво да ни спре
Аз бележа невероятен райд прогрес
След като видях що е това ВоА 10, се пробвах на ОС 10, лекичко бяхме решили да я караме, всички дракони да трепем наред. Изрично бях предупредил че ми е първи път и тактиката само съм я чел, ама никой въобще не се и потруди да обяснява (после се оказа че това е било първи път и за още трима, ама си мълчат
). Та бях аз мейн танк, ОТ един уориър с 23 к живот. Почваме траша да чистим, лидера не му пука и марки не слага, танкваме каквото където можем и така. На онез двама големи чичковци друида-хийлър (баш той беше рейд-лидер) нещо реши, че не му се декърсва и като ни налепиха с оня дебъф дето хийлва моба при всяка меле атака гледай как живота му се вдигна от 5% на макс
Всички реват "декърс", аз бича рейд уорнинги един след друг, а отговорът беше "мелетата да спрат да го бият"
Викам "а как да го танквам, да му пея ли?"
За късмет някъде в клоните на храста нещо прещрака и почна да чисти дебъфа та се оправихме
После на драконите нямаще драма, всички отиваха някъде в някакъв здрач, аз кротко си танквах дорде се върнат ... и трите дракона се гътнаха. Дойде ред на финалния бос. Както съм чел, го хващам и го завъртам... ама на юг вместо на север
И като почна да ме мята в лавата... опитвам се да го завъртя на обратно, то горещи вълни ме обливат (явно критическата на танковете ме е хванала), то върху жарава танцувам досущ нестинар... умрях безславно на някакъв склон
Добре че ОТ реагира бързо и пое дракона, аз получих комбат рес и се върнах обратно в битката и поех адовете да танквам. Гътнахме го, дроп нямаше интересен.
Но като за първи път мина що-годе добре
След туй се случи ВоА 25. Едни хитреци от странна гилдия решили да си правят ПъГ за ВоА. И понеже единият от тях уорирър, другия шаман, а третия роге, не канят такива класове
Та затова се уредих като ОТ, макар че имаше поне два уорирър танка с по-добър гиър от моя, дето си предлагаха услугите в чата. ДПС-то беше нещо от рода на 10 магета и 5 ДК
Май и един лок мернах, МТ - мечо. Почваме да чистим траша, един офлайн, МТ вика на рейд лидера "махни хората офлайн и кани нови", а оня отвръща "дай 200 г и ще ги махна"
МТ ми шепне "тия да не са с ментал проблеми?", викам му "дай да молим магетата да ги бъфкат с интелект, белким им дойде акъла..."
Както и да е, почнахме Арчавон, всичко вървеше по план... докато той не се енрейджна
Направо ни 1-шотна с МТ-то и размаза ДПС-тата наоколо. Започнаха да се вадят ДПС-метри и да се обвиняват слакерите, че слакват. Гледам споменават и моето име, че съм правел малко ДПС
Викам "ако искаш вземи ти щита, аз ще екипна някой 2-хенд"
Усетиха се че съм оф-танк и се поуспокоиха
Втори опит, 40 секунди преди края Арчавон все още на 4%, енрейджна се, пак ни размаза с МТ, ама ДПС-тата смогнаха да го довършат тоз път
Та така - първи емблеми на Валор, детска радост и никакъв дроп
Нищо де, следващия път
Трябва и в някой Накс да се пробвам скоро, ама мнооого дълъг ми се вижда
По-зле и от Каразан навремето, с часове ще трябва да се кисне вътре.
Аз бележа невероятен райд прогрес
После на драконите нямаще драма, всички отиваха някъде в някакъв здрач, аз кротко си танквах дорде се върнат ... и трите дракона се гътнаха. Дойде ред на финалния бос. Както съм чел, го хващам и го завъртам... ама на юг вместо на север
След туй се случи ВоА 25. Едни хитреци от странна гилдия решили да си правят ПъГ за ВоА. И понеже единият от тях уорирър, другия шаман, а третия роге, не канят такива класове
Трябва и в някой Накс да се пробвам скоро, ама мнооого дълъг ми се вижда
ЕХ, Таиске га ше праим ключа за Кара, че съм се настървил нещо да наказвам леко злопаметно
Бих отнесъл и raven god-а ако е някъде по път. Мое пък да дропне маунт. 
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- The Dragon
- Elder God
Накс с полуинтелигентно парти се разчиства за около 2 часа. 10 версията. Спайдер крилото ти е 20 минути. Милитари - раз и готик си мрат от добро възпитание, конниците - абе стават ако поне 30% от групата са чели тактиките. Плаг куартъра - абе хейган е манафчето там. И след тва идва сафирон и си приличава кой си е крафтнал фрост резист гиъра. Конструктите - спряхме на Гробулус в петък, че ни домързя нещо.
(За който намира противоречия в горния пост - просто доста битки съм ги правил с приятелски гилдии на вече в прогрес раид.)
(За който намира противоречия в горния пост - просто доста битки съм ги правил с приятелски гилдии на вече в прогрес раид.)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
ха така! време му е да зарейдвате вече, че то предизвикателства има не само по хероици, а и с повече хора е весело
пък и хубави неща падат от там, що да ги оставяме на дракони или ъндеди!
Драгън, грац за гиъра!
дано при вас е по-добре, щото на Зенедар имам чувството, че всички комплексари са си направили Дед найт за мейн!!
вчера половината следобед с лока в Зангармарш го откарах на корпс-рън!
то ясно, че по това експанжън-време малцина от останалите класове левълват из Аутлендс и буквално се спъваш само в Дед найти, ама това на нищо не прилича!! да не говорим, че са безобразно ОП!!
първо, докато си биех кротко една пчеличка с надежда да ми дропне крилцето си, ме нападна един мой левъл... наредих дотовете и го пуснах да пасе с Дед-койла... опасе го, хем бе ъндед, но явно забрави, че расово така може да се поспаси... е, не за дълго.. пробвах да го фийърна, ама не ме огря... бе на 10% живот, когато ме уби.. за щастие бях си сложила СС, за да не търча... юзнах го и го доубих, но си бе чист късмет...
с останалите ДК нямах този късмет обаче... един от тях с блъд аура и само левъл над лока ми ме уби три пъти и всеки път дори половината живот не му взех... после пък вървяха по двама, та ги изчаках да се изнесат... след което минаха 3 броя ДК черепи за мен - идея нямам какво диреха из Зангармарш, които просто слизаха от коня си и с 2 удара ме пращаха у гробището барабар с добичето ми...
сега ми е все тая, ама вчера бълвах змии и гущери.. е, маа`му стара, подариха им от Близард големи п***и и решиха да ги развеят та всички да ги видят! то знам, че цинично, ама вече благослявам всяка упражнена жестокост спрямо тях!! 
Драгън, грац за гиъра!
дано при вас е по-добре, щото на Зенедар имам чувството, че всички комплексари са си направили Дед найт за мейн!!
първо, докато си биех кротко една пчеличка с надежда да ми дропне крилцето си, ме нападна един мой левъл... наредих дотовете и го пуснах да пасе с Дед-койла... опасе го, хем бе ъндед, но явно забрави, че расово така може да се поспаси... е, не за дълго.. пробвах да го фийърна, ама не ме огря... бе на 10% живот, когато ме уби.. за щастие бях си сложила СС, за да не търча... юзнах го и го доубих, но си бе чист късмет...
с останалите ДК нямах този късмет обаче... един от тях с блъд аура и само левъл над лока ми ме уби три пъти и всеки път дори половината живот не му взех... после пък вървяха по двама, та ги изчаках да се изнесат... след което минаха 3 броя ДК черепи за мен - идея нямам какво диреха из Зангармарш, които просто слизаха от коня си и с 2 удара ме пращаха у гробището барабар с добичето ми...
Tais - 80 lvl, human mage
Ми как няма да ти хареса. Аз направо се влюбих в него. Хем още не съм имала възможност да му пробвам всички екстри. В началото тръгнах на Assassination build, но Теле веднага ме зариби за subtlety. Оттогава не съм мръднала, хем пак на моменти се изкушавам за първоначалния билд. Трупам и оръжия, но като цяло камите не искам да ги оставям, защото без тях се губят някои от любимите умения. Спомням си още в Уестфол как буквално затрих с един ambush някакъв кастър моб левъл над мен. Да не говорим пък колко си е хубаво да можеш да се покриеш, като стане напечено. Една мецано/котка така се мъчеше да ме убие - три пъти й бягах и пак се връщах при нея и накрая я убих. Но като цяло битката с друид си е тегава. А в случаите описани от Танчето, за орда с черепче, дето специално слиза от гаргата, за да те уважи - vanish, sprint, /insult (спам на последното). Тактиката силно ми напомня на едно кутре, което веднъж видя мечка по улицата. Зърна я, спринтира с все сила и "ванишна" в един строеж - и почна да лае с все сила оттам
Вече си имам и cloak of shadow. е, няма да ме спасява винаги, но пак...
А пък последното умение в дъното на subtlety tree се нарича shadow dance
А пък последното умение в дъното на subtlety tree се нарича shadow dance
Юда, егоист, луда и wow-холик