Е, не е сложно да я изровчиш Раса-та от армъри-то:). Сега, честно казано май само първите няколко реда трябва да гледаш на subtlety.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ar&n=Rassa
Честно казано, билдът й е за смяна. Едно от нещата, които аз никак не искам да заменя, са подобрените stealth умения. Винаги си е хубаво да се разхождаш весело по териториите, без да те е грижа особено. Да не говорим, че преджобването е много хубаво умение - падат кутийки, с които си качваш lockpick-а, падат парички (по-високите нива повече си струва за паричките), падат интересни неща като романтични четива от джобовете на блъдефлите, както и поушънки, което винаги е полезно. В тази връзка съм си сложила и minor глифа, при който можеш да преджобваш от по-голямо разстояние.
Повечето точки в началото са ми дадени като съвет от Телеоптика - знаеш го вече що за разбойник е, а тази специализация му е най-любимата от всички. Можеш и директно да го помолиш да ти даде насоки - няма да ти откаже помощ.
Dirty tricks май за начало не ти трябват особено много. Аз съм мушнала точка там, защото съм страхлива и предпочитам да поддържам по-голямо разстояние.
Общо взето за начало вземай Opportunity и Master of deception. Ще видя някой подходящ линк, за повече информация.