За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Feb 09, 2009 3:35 pm

така като гледам записаните за рейда довечера, може и пак да се отложи... :roll: към 20:30 часа наше време ще стане ясно със сигурност де... ако няма рейд, може да посетим отново Виолетовата крепост, когато палата ни се появи, щото има още плейт за нинджосване май :lol:

Едит: забравих да вмъкна, че с удоволствие бих се включила, ако е и в по-приличен час, щото след работен ден много рано ми се доспива и докато да се появи Тишо, може и да съм в леглото вече...
та, виж там, Браги, подкупи някак танка ни - замъци ли ще му обещаваш, русокоси девици ли, що ли, ама ако може да си довлече облечения в плейт секси-Д преди полунощ!
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Feb 09, 2009 4:12 pm

Претенции сега... райд времето ви като свършваше в 1 редовно, не съм чул да се оплакваш :P Обикновено къде 11 съм онлайн, ВХ е бърз :wink:

А когато трепех масово ДК (щото отрано бях усетил каква напаст са) кой викаше "що си губиш времето, идвай да лвл-ваш"? :P Явно малко съм ги бил, още е трябвало :roll:

Пък рогетата... ех рогетата :lol: Къде, душко, с тоя ваниш като земята под краката ти "концетрирано" гори, че и дот си носиш, пък гадният паладин ти е фраснал джъджмент да не тичкаш много :lol:

А за Накс... знам ли :roll: То и Каразан уж се чисти за 2 часа със сносно парти, ама не пречи да съм откарвал по 4-5 часа там :roll: Ако може ей така някой е да на КелТузара и да му потрябва ОТ, екстра оферта ще е :lol: :lol:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Feb 09, 2009 4:34 pm

Svetlio wrote:... райд времето ви като свършваше в 1 редовно, не съм чул да се оплакваш :P
то в толкова (1 през нощта наше време) ни свършва рейд-времето принципно, ама като сме в Накс, час и половина преди края на рейд-времето сме приключили и от препускането не остава врмее за мрънкане... ама ела да ме видиш в уайп-вечерите на Обсидиан Санктума, като го мъчим с 3 дрейка на хероик... оревавам канала часове преди края на рейда, че ми се спи... и то, не защото само уайпваме или заради репеър костс, а защото часове наред правиш едно и също, и не просто не виждаш никакъв импруувмънт, ами народа се уморява и започва да прави глупави грешки, а там всичко е фатално...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Feb 09, 2009 4:36 pm

Че аз да не седя да го чакам паладинът да ми концентрира земята под краката - видя ли някой с АоЕ умение, stealth и заобикалям от разстояние. Ако съм войнствено роге, може да ползвам shadowstep и да се телепортирам зад гърба на маге с надеждата да го прасна много бързо. Но почти не съм влизала в БГ (а е време - на 69 ниво), за да се тествам. Дот-магия се чисти с Cloak of shadows. И има талант, който ресетва кулдауните - втори ваниш. Трябва само да си миролюбиво (страхливо) роге и да си сложил въпросните умения на удобно място (е, аз съм страхливо роге и пак не съм си подредила интерфейса де). И да не се навираш в ламарините.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 09, 2009 4:47 pm

Яко слакване пада при вас тия дни :(. Еми ВХ до дупка :)

Лане - пусни некой "цап цап и дим да ме няма" билд начи :)) Довечера ги виждам 10тина лвла-а :) То аз на паладини не скачам с никъф клас, та не ми е проблем ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Feb 09, 2009 4:59 pm

Lannis wrote:И да не се навираш в ламарините.
Xellos wrote:аз на паладини не скачам с никъф клас, та не ми е проблем ;р
Така ми харесвате! Добре съм ви възпитал! :P :P Щото неведнъж ме е разплаквало фрост-маге или нагрухтян лок :cry:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Feb 09, 2009 5:03 pm

Е, не е сложно да я изровчиш Раса-та от армъри-то:). Сега, честно казано май само първите няколко реда трябва да гледаш на subtlety.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ar&n=Rassa

Честно казано, билдът й е за смяна. Едно от нещата, които аз никак не искам да заменя, са подобрените stealth умения. Винаги си е хубаво да се разхождаш весело по териториите, без да те е грижа особено. Да не говорим, че преджобването е много хубаво умение - падат кутийки, с които си качваш lockpick-а, падат парички (по-високите нива повече си струва за паричките), падат интересни неща като романтични четива от джобовете на блъдефлите, както и поушънки, което винаги е полезно. В тази връзка съм си сложила и minor глифа, при който можеш да преджобваш от по-голямо разстояние.

Повечето точки в началото са ми дадени като съвет от Телеоптика - знаеш го вече що за разбойник е, а тази специализация му е най-любимата от всички. Можеш и директно да го помолиш да ти даде насоки - няма да ти откаже помощ.

Dirty tricks май за начало не ти трябват особено много. Аз съм мушнала точка там, защото съм страхлива и предпочитам да поддържам по-голямо разстояние.

Общо взето за начало вземай Opportunity и Master of deception. Ще видя някой подходящ линк, за повече информация.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Feb 09, 2009 5:08 pm

Svetlio wrote: Така ми харесвате! Добре съм ви възпитал! :P :P Щото неведнъж ме е разплаквало фрост-маге или нагрухтян лок :cry:
Че аз да не говорех за кастър :Р

(ако трябва да съм откровена и с кастър няма да се юрна да бия паладини, но то ще е главно, защото аз по принцип не почвам да се бия с никого. Само с Раса пробвах да напердаша едно роге, за да видя наистина ли е толкова лесно... Не беше "толкова" лесно, защото нямам достатъчно добри рефлекси за пвп. Но фактът, че пребих лока, значи, че наистина е лесно :cry: )

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 09, 2009 5:10 pm

Има време, ненам гнома дали е удачен обаче :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Feb 09, 2009 5:16 pm

80% от туинковете са гном-рогета, явно е удачен :P за ПвП :P Което ми напомня, че бойното крило на <Шопска салата> съвсем го е ударило на уволнение, бива гилдмастърът да постегне малко редиците... Особено съм разочарован от Кинта, която не се е логвала от месеци и само ми връща мейлите с бандажи и ром :cry: А е все пак офицер, едно-друго :neutral:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Feb 09, 2009 5:23 pm

Много си е удачен. Честно казано, наистина бих те посъветвала да хванеш Теле да ти обяснява. Неговият билд в момента е combat

http://eu.wowarmory.com/character-talen ... Teleoptika

Но това май е повече за рейд игра.

това е на друго наше rogue-че
http://eu.wowarmory.com/character-talen ... r&n=Ranuii

и на още едно
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... r&n=Zentai

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 09, 2009 6:07 pm

Мерси, ше трее стълба за бакстабите ма за пвп /предполагам/ има логика да ти е ситен героя и да подскачка зверски насам натам, а при пве така и така си те следи моба перфектно та формата не е май от значение. Ма пък яки лафове пускат а и ДАРНАСУС СЪКС!

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Feb 09, 2009 6:54 pm

Я, да не ми обиждаш елфката! Какво като са й големи ушите! :evil:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Feb 09, 2009 7:24 pm

Егати, чувствам се някак разголен :oops: От де ми знаят кво носа :(, то за смяна почти сичко, ма за мобове стаа ;)

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Miskinche

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Feb 10, 2009 11:26 am

Аз понаправих няколко малки промени в билда вчера... обаче след като почнах да пиша за това, сега ужасно много се изкушавам да мина на assassination. Освен това, добре де потренирам другите оръжия - в торбите ми дрънка цял арсенал, ама няма кой да се стегне да пробва. Даже fist weapons съм взела (ех, какво хубаво нещо падаше в MH http://www.wowhead.com/?item=32946 и http://www.wowhead.com/?item=32945 - има го и по shot-овете как точно изглежда)