Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдам, някой ден ще се науча да не пиша сериозни неща десет минути *след* момента, когато съм решил да си лягам, защото почти съм заспал върху клавиатурата. Мор, така е, аз бях видял твоето изказване и си мислех, че отговарям на него, ама не бях видял точно частта с "да не си пристрастен" - или по-точно бях го изтълкувал съвсем другояче, бях сложил ударението другаде... и затова те повторих
Jen, така е, написал съм "присъда" там, където съм имал предвид "наказание" 
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Gunslinger
- Warmage
Гледах Southland Tales и ако не беше толкова дълъг филма щеше да е толкова по-добър!Иначе идеята на филма не се различава много от тази на Donnie Darko!Само е леко разширена и по-мащабна!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
И аз го изгледах преди два дена. Хареса ми доста. И самата идея беше доста оригинално заснета и направена. А изпълнението на Форуст Уитакър беше страхотно. Вярно че часта с Бейкън беше най-зле ама чак умопомрачително недомислена.
Нали основната идея е че
Нали основната идея е че
- Spoiler: show
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- Spoiler: show
За сценарната недомисленост - с майка ми се разсмяхме около 20 минути преди края и трудно успяхме да спрем до връщането на епизода с Уитакър. Сцената на покрива със Сара Мишел Гелър беше тъжно-тъпо банална
За актьорското му изпълнение - чак накрая на неговия епизод (със смеха) показа на какво е способен. Гледай Последния крал на Шотландия, за да видиш за какво става въпрос, тук е малко като "Sabretooth, you're just poor man's Wolverine".
Според мен просто това е била централната идея във филма. Просто са искали да го направят доста завъртяно (опитвайки се безуспешно да наподобят нещо подобно на Мементо според мен), но се е получило прекалено завъртяно и неразбираемо от едно гледане, освен ако не си се средоточил на макс от самото начало на филма може би.
Иначе вчера изгледах Изкупление-то пак заради сестра ми и на второ гледане ми хареса повече.
Може би защото не го наградиха толкова и сега не ми е толкова претенциозен. 
Иначе вчера изгледах Изкупление-то пак заради сестра ми и на второ гледане ми хареса повече.
- BaYa
- Forsaken
Charlie Wilson's War, много хубав филм. По един много "празничен" и лек начин ти показва доказателствата за това което амрикански политик е способен да изкопчи от държавата си, за който и да е. Много поучителен. И също интересен, и не дълъг филм. Не втръсва както други подобни, но много по-"тежки" филми. Препоръчвам много, и това че не си падам по главните актьори.
Добавено: Забравих Kung Pow: Enter the Fist!!
Умрях си от смях!!!
Добавено: Забравих Kung Pow: Enter the Fist!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
И аз го гледах преди време и се влюбих във филма
. Много ми хареса, жалко, че няма да го внасят за кино в България, а директно на ДВД. Ако имам парички ще си го купя задължително. 
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Филмът наистина е направен страхотно. Аз го гледах с наште и след края на филма просто всички стояхме, гледахме как се точат финалните надписи и мълчахме. Размазващ е меко казано. Последния половин час го изгледах на нокти просто.Elayne wrote:И аз го гледах преди време и се влюбих във филма. Много ми хареса, жалко, че няма да го внасят за кино в България, а директно на ДВД. Ако имам парички ще си го купя задължително.