DIABLO III

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Razaelski
Paragon

Post by Razaelski » Wed May 23, 2012 8:58 pm

Muad_Dib wrote:Никой не ти го е прочел, не се притеснявай, аз спрях още на първата глупост:) Ех как ме е яд, че не те баннаха веднъж завинаги по ip и по всичко още навремето :roll:

Дано Спарки поне я е харесал, той ми е най-важен!

А в линка ти направо ми се доплака, такива глупости има колосални...
Писах, че ми хакнаха акаунта и отнесох парсата. Но ти продължавай да носиш розовите очила. Фенбойщината в тебе е умилителна. Спарки харесва всичко :wink: Освен Ериксън ест стст

П.П.
Линка който пуснах отразява действителността такава каквато е . По-голямата част от комюнитито са напълно съгласни с изписаното. Играта е много повече УоУ отколкото Диабло.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed May 23, 2012 9:48 pm

Kole, ti si edinstveniqt chovek v temata, koito ima potenciala da bude moderiran v momenta. Postarai se da budesh po-malko seqnin, molq te.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Wed May 23, 2012 10:44 pm

По критериите на някои хора тук и аз явно се падам Blizzard фенбой. Яко. :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed May 23, 2012 11:05 pm

Ако смяташ че музиката няма значение за игрите определено влизаш в лигата на необикновените. :lol:

Ако просто се кефиш на Диабло 3 осъзнавайки справедливо къде се дънят от близард не мисля че някой би те нарекъл фенбойс.

По темата - някой освен мен има ли проблеми с брайтнеса защото съм го дръпнал на макс вдясно и пак почти нищо не виждам в подземията а и още в самите опции никаква форма не виждам в бекграунда. Правих струвах - нищо, единственото спасение се оказа да ида и ръчно от Катализа да вдигна три пъти гамата с което в играта става ок обаче всичко останало става негледаемо с просто око.

П.С. Ако има нещо което да похваля Блзиард е че изненадващо (след като бетата изобщо не можах да я подкарам) ми върви на макс на 1280x1024 резолюция без никакви спайкове и залагвания.
Като казвам макс - имам предвид всички опции без V синхронизацията и Антиалайзинга и изключен FX дисейбъла с който не намерих никаква разлика в пърформънса.
.
.
.
.
На компютърчето от 2005 година 8-)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu May 24, 2012 5:30 am

Еми Titan Quest имаше повече с какво да товари през 2006-та година, така че това е нормално :) Тук са наблегнали основно на текстури - няма нито бъмп, нито кой знае какъв lighting, environmental shadows и полигоните са доста ниски за разлика от SC2, където всичките тия екстри бяха използвани до дупка.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu May 24, 2012 5:26 pm

Любим момент от играта досега - крепостта на трети акт. Става дума за дизайн на нивата не за арт.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu May 24, 2012 9:09 pm

Много вярно филмче с расзъждения
http://www.youtube.com/watch?v=u8CBbeSA ... r_embedded

Поиграх малко и погледах на Инферно - еми не виждам никаква тръпка да те уан шотват без да можеш да направиш каквото и да е ако нямаш гиър. Разбирам да бяха малко на брой, яки гадове с които подобно на ДОТА да водиш дуели с тайминг умения но тук е точно обратното - помпиш 1-2 скила колкото се можеш по-бързо и почти всичко е статистика.

To това беше якото на Диабло 2 енд гейма - че дори да си гол като пушка с правилен билд и скил пак можеш да минеш навсякъде .

Dante
Mistborn

Post by Dante » Thu May 24, 2012 10:39 pm

Не ви ли е тъпо Радо да ви сере в темата и да ви обяснява колко маолоумна игра е Diablo 3? В смисъл, тука не стават НИКАКВИ дискусии, освен глупавите мрънкания на RRS...
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu May 24, 2012 10:58 pm

Dante wrote:Не ви ли е тъпо Радо да ви сере в темата и да ви обяснява колко маолоумна игра е Diablo 3? В смисъл, тука не стават НИКАКВИ дискусии, освен глупавите мрънкания на RRS...
Всеки има право на мнение. На мен не ми е тъпо, защото прекарвам времето си основно в игра ;)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Feanor
Scholar

Post by Feanor » Thu May 24, 2012 10:58 pm

За мен са полезни мрънканията на всички. Още по-полезни са връзките, които дават. Не са полезни постове, които обсъждат форумци вместо играта. Тъй като няма да си купя играта по принципни съображения, а имам професионална нужда да съм поне бегло запознат с нея, е много добре с малко отделено време да стигам до ценна, вече пресята информация.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu May 24, 2012 10:59 pm

А не ти ли е тъпо на теб без да бутал играта да идваш да даваш акъли кой какво да коментира ?

Това което наричаш "мрънканици" без да знаеш за какво изобщо говорим са основните теми по форумите на Близард като всички които играем се надяваме че Близард четат и си записват.

Това което линквам го линквам от постове на хора играли десет пъти повече от Драгъна .

Dante
Mistborn

Post by Dante » Thu May 24, 2012 11:11 pm

Това, че не съм я играл на моят компютър не означава, че не съм я играл въбще. Както и да е.
Обясни ми как успява да я подакраш на твоя комп от 2005, а аз на лаптопа 2 гб рам, двуядрен процесор и Gf 8400 не мога дори на Low!?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu May 24, 2012 11:12 pm

Gf 8400
http://www.gpureview.com/show_cards.php ... &card2=629

Явно ти е скапан лаптопа - честито.

24.05.2012 в 0:18
п.п
Не играя Diablo 3, за съжаление, нямам достатъчно добра машина за това ; )
Твой цитат
Last edited by RRSunknown on Fri May 25, 2012 9:52 pm, edited 3 times in total.

Razaelski
Paragon

Post by Razaelski » Thu May 24, 2012 11:12 pm

Dante wrote:Това, че не съм я играл на моят компютър не означава, че не съм я играл въбще. Както и да е.
Обясни ми как успява да я подакраш на твоя комп от 2005, а аз на лаптопа 2 гб рам, двуядрен процесор и Gf 8400 не мога дори на Low!?
Ти нали нищо не разбираше от компютри, бре :roll: :lol:

Dante
Mistborn

Post by Dante » Thu May 24, 2012 11:17 pm

RRSunknown wrote:
Gf 8400
http://www.gpureview.com/show_cards.php ... &card2=629

Явно ти е скапан лаптопа - честито.
E, това твоето видео карта от 2005 ли е?