Нейде към края на месеца...Xellos wrote:кат каза ранно ставане, са как и кога се сменяше времето???
Споделете пак
Moderator: Moridin
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Еех, Сашо, дотам ли опря...AlDim wrote:защото туй ми е основната работа преди заспиване - да оправям принтера.

ЕДИТ:
Явно да.Amelia wrote:любимият ми съпруг пак е наебал техниката без да ми каже.

Комбинацията между двата ви поста е незаменима. Давайте все така.

Ама бързо да ви минава, плиз.

Last edited by passer-by on Tue Oct 13, 2009 10:05 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
АЛДИМ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЗА МЕН!Изнервям се и отивам да питам Сашето, което е кибичило до 3 сутринта да си цъка някоя игрица

Ще се разберете, разводът не е начинът!

Last edited by Muad_Dib on Tue Oct 13, 2009 10:06 pm, edited 1 time in total.
Е да няма да забравяш да принтиш навреме сигурен съм!
. Пази се Хрис 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
И нека тонерът винаги... не, стига толкова.Xellos wrote:Е да няма да забравяш да принтиш навреме сигурен съм!. Пази се Хрис

The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Хахаха, тънкостите на семейният живот. От друга страна днеска 4 пъти чистих с пинсетки дет се вика служебния принтер щото са зели евтина хартия 60г дет се слепва и праи вътре ебати конфетите... та съчувствам.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
По-евтино е и може и ние да се позабавляваме, така че keep the good work
))

- herairness
- Jaghut Tyrant
Два часа и нещо се чудих да споделям ли или да не споделям. Така де, ако го споделя, на вас ще ви стане гадно, а ситуацията ще продължи да е още по-същата. След около двеста грама водка реших все пак да споделя, та не ме съдете твърде. На по-трезва глава сигурно нямаше да го споделя. Ами, имаше до преди два часа и нещо значи, едно коте, много сладко едно такова, рижавко, дето с него всяка сутрин се поздравявахме, като отивах на работа. Имаше си местенце за спане точно срещу магазина до работата ми и пр. Е и сега, като се прибирам, хукна към една жена, дето явно пицата й беше дошла в повече и беше решила да я сподели с едно друго коте. Та видя тя въпросното рижо коте, повика го, в това време една кола мина отгоре му.
Точно почнах да набирам номера на ветеринарното ми джи-пи, дет го знам, че ше се отзове, отдолу се задоха поне още три коли... И така. А най-идиотското в случая беше, че тоя, дето първи мина през котето, просто си слезе от колата, докато животното пищеше и се гърчеше на около половин метър от него, и просто не реагира. В смисъл, имам спомен от много ранна възраст как колеха едно прасе в Нови Пазар, ами как да кажа, колячите бяха такива майстори, че туй прасе за миг си отиде. Дори не успях да се уплаша. Вероятно и те щяха да се стреснат, ако някое животно пищи и се гърчи до тях. Това... Не мога да ви опиша колко ме хем уплаши, хем потресе. И... И така. Просто беше някво такова, не мога да обясня колко точно абсурдно.
Точно почнах да набирам номера на ветеринарното ми джи-пи, дет го знам, че ше се отзове, отдолу се задоха поне още три коли... И така. А най-идиотското в случая беше, че тоя, дето първи мина през котето, просто си слезе от колата, докато животното пищеше и се гърчеше на около половин метър от него, и просто не реагира. В смисъл, имам спомен от много ранна възраст как колеха едно прасе в Нови Пазар, ами как да кажа, колячите бяха такива майстори, че туй прасе за миг си отиде. Дори не успях да се уплаша. Вероятно и те щяха да се стреснат, ако някое животно пищи и се гърчи до тях. Това... Не мога да ви опиша колко ме хем уплаши, хем потресе. И... И така. Просто беше някво такова, не мога да обясня колко точно абсурдно.
- herairness
- Jaghut Tyrant