Не виждам причина да съжаляваш..Иначе, що се отнася до Потър, боя се, че съм срамно боса - приключих само първия Embarassed

Moderator: Moridin
Не виждам причина да съжаляваш..Иначе, що се отнася до Потър, боя се, че съм срамно боса - приключих само първия Embarassed
"Сидхарта" ги отнася и двете под мищницаMoridin wrote:На Хесе бях захванал Степния Вълк - много ми харесваше, импонираше ми жестоко в тоя момент...
.... и просто не мога да си обясня защо тогава така и не я завърших![]()
Иначе сега минах на седмия Потър, че ми писна всички да знаят повече от менДоволно ме радва за момента, изобщо не ми е развлачен и почти ми мина идеята да си взема в някакъв момент бокссет, ако не беше толкова скъп...
Ако беше "нищо повече от поредния нелош пълп", нямаше да постигне тоя успехDarkling wrote:Всъщност не храня омраза към Потър, книжките просто не са нещо повече от поредния нелош пълп. В този смисъл и да ги скипнеш нищо не губиш.
Тру. Проблемът при него е, че и той малко трудно се чете от начало, и че най-скучните глави са при най-яките герои за мен, което си е разсипничество...Darkling wrote:Амелия, аз съм чел само първите два Малазана и втория определено е много по-добър, така че не се страхувай ами се заемай с него по-скоро
Успехът му се дължи на факта, че вместо да е "поредният нелош пълп", Хари Потър е поредният нелош пълп, "сдъвкан" за да е подходящ за деца. Да не се лъжем, поне 80% от феновете на поредицата са хора под 16 години.Ако беше "нищо повече от поредния нелош пълп", нямаше да постигне тоя успех Smile И нека не отдаваме всичко на рекламата, не е като милиарди други неща да не се рекламират също толкова. Само с реклама не можеш да постигнеш такъв феномен.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest