че за около 70 часа игра ми е паднал 1 мижав low level legendary итем.
ИМАШ ЛЕГЕНДАРЕН ИТЕМ !!!
Баси досега гледах разни познати с по 100+ часа и още не съм виждал легендарен предмет, считай за какво става дума.....
Чак голямо разочарование не е в никакъв случай но не мога да го нарека с ръка на сърцето Игра на годината която се намести на трона на хак енд слашовете премазвайки по всички параграфи конкуренцията.
Просто имам моменти в които си мислиш за гениалните идеи и в следващите ти иде да си прережеш вените от дизайнерски тъпоумия за които споменавахме многократно.
През цялото време имам някакво мазно усещане че в момента всички сме в истинската бета версия която ще продължи докато не пуснат PvP то.
И на всички които продължават на не могат да схванат защо се палим някои хора - ами това е Диабло ебаси, Диабло 2 се играе от 10 години - почти всяка година си я хващам профилактично и си правя някъкъв нов билд. Над 1000 часа е нещо нормално за Диабло 2. Споровете за скилове, предмети и тактики бяха безчет.Нормално е че очаквахме и Д3 да излезне с такъв потенциал- игра която ще се играе десет години напред. (Защото Старкрафта 2 е точно такъв тип и продължава да се играе стабилно от мнозина и да се развива като спорт).
На този етап Диабло 3 не е такава игра и всички стигнали хай енд играта единодушно признават че ако системата се запази без някаква кардинална промяна след 3-4 месеца всеки по сериозен играч ще е е изциклил каквото може да се изцикли без да има за какво да играе.
Ще цитирам един пич който много точно е нацелиш нещата
ТРЯБВА НЯКАКЪВ способ за сравнение между твоя герой и просто нещо. Личи си, че сравнението с АИ-то е скучно, защото не е нищо повече от гиър чек. На хората им трябва усещането за прогрес. Когато убиеш Диабло на инферно какъв ти е точно кяра да циклиш още? Ладер система, ПвП ранклиста, нещо...
Трябва да истинска рандомизация на ВСЯКА територия. Не ми е кеф да въртя постоянно из едни и същи територии. Който е измислил това екстериора да е винаги един и също, а затворените нива да са 5-6 различни моля нека си подаде оставката.
Трябва да има някакви рандом куестове, бе, ама още от града! Влизаш си, цъкаш удивителната и вече имаш някаква ЦЕЛ в тази игра, която е различна от "ще търча из Акт 3 докато не намеря сини пакове, които мога да убия"
Такива клизми ще дадат възможност да си оправят малоумното инферно и да рестартират играта, слагайки някаква адекватно държаща се трудност