За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Feb 11, 2009 2:22 pm

То аз ги четох сутринта като се пачвах, но благодаря :) Това със 30-мин Seal си е благинка, иначе все се случва да изтече баш насред битка и ми обърква ротацията :? Другият вариант - да го рефрешвам винаги преди всеки пул - ми е много скъп откъм мана и ме бави.

А за ЛоХ-а - той е даден да се ползва :P И ако не се ползва активно, ще ни го вземат :lol: Та затуй падне ли ми сгоден случай, винаги удрям паник-бутона :lol:
Забраям се за табарда, от де се зимаше
Зависи към коя от 4-те фракции искаш да трупаш реп :) Киринторския от Виолетовата цитадела, АрджънтКрусадерите - от лагера им в Айскраун, на Ебонблейдци - в тяхната цитаделка в Айскраун, ама първо трябва да им помогнеш да си я превземат, пък за Драконския - в кулата в Драгонблайт (там продавачката има навик да се крие между краката на драконите, та я търсих 5 минути :roll: )

А пък на един от скрийншотите се видях в "драконовската" си форма, хех 8-)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 11, 2009 2:24 pm

Аз в първия момент не можах да видя, че си в специална форма и се канех да питам що се въргаляш по земята :P

За табарда на недоумрелите рицари - така и не го открих. Превзехме цитаделата, открихме гаргата там, обаче така и не видях кой изрод продава табарда. Но пък Vile ми е фен - каза ми, че ме обича:).
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Feb 11, 2009 2:41 pm

Lannis wrote:кой изрод продава табарда. Но пък Vile ми е фен - каза ми, че ме обича:).
Изродеса е :lol: Дукеса не-знам-си-коя, като влезеш се пада вляво. Аз отначало не исках да си вземам табард, щото грешно им бях прочел името на фракцията "Knights of the Eban Blade" :roll: ... викам си, е па това никога няма да си го туря на себе си :roll: А и табарда е безумно грозен - едно тъпо виолетово :? Но още малко ще го потърпя и после ще го натиря в килера и ще си сложа любимия табард на Арджент 8-)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 11, 2009 2:48 pm

то срам да си призная, ама идея нямам де да взема тоз табард - ебонблейдовския, де... да си призная също, че ни с една от моите кокони не направих повече от 5-6 куеста в Айскраун :roll: щото левълнах до 80 лвл и останаха опшънал - за моменти, в които няма какво друго да правя или го закъсам за пари... а то все се намира какво да правя, че и пари си имам, и съответно - стоят си така, ненаправени... ще трябва някой ден да ме водите да ми покажете :)

та като стана дума за "водене", Тише, нали си знаеш, че си перманентно "на смяна" :P имам цели 3 куеста за Underbog, дето трябва да се отметнат... та ме запиши в програмата си за уикенда някак... :D
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 11, 2009 3:14 pm

На мен всички табарди ми изглеждат грозни и криещи хубавите рокли, дето Ланис ги носи. Затова слагам главно, като влизам в хероик.

Танче, Айскраун действително има доста приятни куести - мисля, че ще ти допадне:)

А на мен ми трябват вече Нексус и UK на нормал... дали ще можем да се натам? :roll:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 11, 2009 3:37 pm

Довечера ше видим табардите :) Иначе с палата ботаниката и аркатраза ги отнесохме вчера двамата :)

Berserking-а ше го бодна само събера 10 шарда, поне е от вендор :)
http://www.wowhead.com/?item=44492

Айскрауна е доста як, има си и злобни дейлита също :) Там ми е останал скарлет пристанището 1-2 елитки за 3-5 човека мое кат стигнеш там таиске да я отсвирим ;)

Как се превзема Venture bay че 4 дена подред кат мина се орда вендора е ;(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 11, 2009 3:45 pm

Браги, ама това е цената, на която енчантъра със скил 440 може да си я купи от вендора формулката и да я научи :)
това, което ще ти е нужно за самия енчант е друго и е доста по-скъпо - виж сам материалите:
http://www.wowhead.com/?item=44492#teaches-recipe
и разбира се, трябва да намериш енчантър, дето да го може... не зная Ланис дали може да прави този енчант? :roll:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 11, 2009 3:49 pm

Ше чака, и без тва вчера съм се изръсил 400г за mongoose :) Пък и ефектите му са по красиви ;р Са да вида некви дрешки още и пръстени за шопинг ;( изпуснах за час едно хубаво пръстенче в АХ :(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 11, 2009 3:54 pm

ами аз в момента съм 438 май на енчантинг. все ще ги вдигна тези две точки и ще мога да го правя:)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Feb 11, 2009 3:58 pm

аз си прегледах банката и онемях. Имам за около 20000 злато неща вътре. Стак abyss кристали, 2-3 стака шардове, от всички видове джемове поне по един стак, 2 стека titansteel и 3 стека титаниум, стек arctic fur, стек орбове и две mining торби пълни със саронит ....
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 11, 2009 4:08 pm

ти да не си с енчантинг и майнинг? :)
аз в стока имам също доста неща май... имам и разни стари, дето се чудя за какво ги пазя още... дори пазя един куест-айтъм, с който се съмънваше огромния фараон (поне на мен така ми изглежда) до базата в Силитус - беше края на чаин на куест-верига и този младеж се биеше от 40-човека рейд 60-тки... имам торби със скарабеи от AQ20 и AQ40, бижута и парички от ZG и какво ли още не... билки, руда от всякакви територии и видове... платове... абее, като военновременни запаси съм натрупала и то в 3-4 алта-банки...
там някъде стоят и паричките на Делвига, както и тези на Шами, заделени и ги чакат :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Feb 11, 2009 4:23 pm

mining&skining. Ама понеже аутгиърнахме хероиците падат здраво абис кристали. А пък понеже не ми се продава руда на AH - давам отвреме на време на гилд JC-то да ми дистройва по 20-30 стека - та оттам джемовете.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 11, 2009 4:25 pm

Ех, аз съм си се на червено :dunno: Ма като ме мързи и пазарувам сума глупости от АН :oops: :oops:

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Feb 11, 2009 4:29 pm

The Dragon wrote:аз си прегледах банката и онемях. Имам за около 20000 злато неща вътре. Стак abyss кристали, 2-3 стака шардове, от всички видове джемове поне по един стак, 2 стека titansteel и 3 стека титаниум, стек arctic fur, стек орбове и две mining торби пълни със саронит ....
Да дойда да копам на вашия сървър и да продавам на нашия? :lol: Саронита се подарява, титаниум и той така, титанстийл ако успееш да пробуташ за 130г черпиш всички банк-алтс пред АХ-то :? Шардовете и те не струват кой знае колко, abyss все още държи цена около 100 г :( Аз затова обръщам веднага всичко в злато, титанстийл-а навремето вървеше по 300г... :cry: А един познат ми разказваше, че първите седмици след експанжъна го е продавала по 1к голд :shock:
Как се превзема Venture bay че 4 дена подред кат мина се орда вендора е ;(
Както се превзема Халаа или кулите в Терокар или знаме в Арати... с една дума заставаш до знамето дето е на пристанището и чакаш вятърът и твоето присъствие да го обърне в синя посока :wink: Едва ли е нужно да добавям, че всяка орда наблизо трябва да се складира под формата на трупи :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 11, 2009 4:46 pm

Мдам явно съм прелетел нуубската покрай флага ;( Ше дебна довечера за тотемчето. То няма много народ там кат права дейлитата, се ше оцелея :)