За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Feb 11, 2009 2:22 pm

То аз ги четох сутринта като се пачвах, но благодаря :) Това със 30-мин Seal си е благинка, иначе все се случва да изтече баш насред битка и ми обърква ротацията :? Другият вариант - да го рефрешвам винаги преди всеки пул - ми е много скъп откъм мана и ме бави.

А за ЛоХ-а - той е даден да се ползва :P И ако не се ползва активно, ще ни го вземат :lol: Та затуй падне ли ми сгоден случай, винаги удрям паник-бутона :lol:
Забраям се за табарда, от де се зимаше
Зависи към коя от 4-те фракции искаш да трупаш реп :) Киринторския от Виолетовата цитадела, АрджънтКрусадерите - от лагера им в Айскраун, на Ебонблейдци - в тяхната цитаделка в Айскраун, ама първо трябва да им помогнеш да си я превземат, пък за Драконския - в кулата в Драгонблайт (там продавачката има навик да се крие между краката на драконите, та я търсих 5 минути :roll: )

А пък на един от скрийншотите се видях в "драконовската" си форма, хех 8-)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 11, 2009 2:24 pm

Аз в първия момент не можах да видя, че си в специална форма и се канех да питам що се въргаляш по земята :P

За табарда на недоумрелите рицари - така и не го открих. Превзехме цитаделата, открихме гаргата там, обаче така и не видях кой изрод продава табарда. Но пък Vile ми е фен - каза ми, че ме обича:).
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Feb 11, 2009 2:41 pm

Lannis wrote:кой изрод продава табарда. Но пък Vile ми е фен - каза ми, че ме обича:).
Изродеса е :lol: Дукеса не-знам-си-коя, като влезеш се пада вляво. Аз отначало не исках да си вземам табард, щото грешно им бях прочел името на фракцията "Knights of the Eban Blade" :roll: ... викам си, е па това никога няма да си го туря на себе си :roll: А и табарда е безумно грозен - едно тъпо виолетово :? Но още малко ще го потърпя и после ще го натиря в килера и ще си сложа любимия табард на Арджент 8-)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 11, 2009 2:48 pm

то срам да си призная, ама идея нямам де да взема тоз табард - ебонблейдовския, де... да си призная също, че ни с една от моите кокони не направих повече от 5-6 куеста в Айскраун :roll: щото левълнах до 80 лвл и останаха опшънал - за моменти, в които няма какво друго да правя или го закъсам за пари... а то все се намира какво да правя, че и пари си имам, и съответно - стоят си така, ненаправени... ще трябва някой ден да ме водите да ми покажете :)

та като стана дума за "водене", Тише, нали си знаеш, че си перманентно "на смяна" :P имам цели 3 куеста за Underbog, дето трябва да се отметнат... та ме запиши в програмата си за уикенда някак... :D
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 11, 2009 3:14 pm

На мен всички табарди ми изглеждат грозни и криещи хубавите рокли, дето Ланис ги носи. Затова слагам главно, като влизам в хероик.

Танче, Айскраун действително има доста приятни куести - мисля, че ще ти допадне:)

А на мен ми трябват вече Нексус и UK на нормал... дали ще можем да се натам? :roll:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 11, 2009 3:37 pm

Довечера ше видим табардите :) Иначе с палата ботаниката и аркатраза ги отнесохме вчера двамата :)

Berserking-а ше го бодна само събера 10 шарда, поне е от вендор :)
http://www.wowhead.com/?item=44492

Айскрауна е доста як, има си и злобни дейлита също :) Там ми е останал скарлет пристанището 1-2 елитки за 3-5 човека мое кат стигнеш там таиске да я отсвирим ;)

Как се превзема Venture bay че 4 дена подред кат мина се орда вендора е ;(
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 11, 2009 3:45 pm

Браги, ама това е цената, на която енчантъра със скил 440 може да си я купи от вендора формулката и да я научи :)
това, което ще ти е нужно за самия енчант е друго и е доста по-скъпо - виж сам материалите:
http://www.wowhead.com/?item=44492#teaches-recipe
и разбира се, трябва да намериш енчантър, дето да го може... не зная Ланис дали може да прави този енчант? :roll:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 11, 2009 3:49 pm

Ше чака, и без тва вчера съм се изръсил 400г за mongoose :) Пък и ефектите му са по красиви ;р Са да вида некви дрешки още и пръстени за шопинг ;( изпуснах за час едно хубаво пръстенче в АХ :(
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 11, 2009 3:54 pm

ами аз в момента съм 438 май на енчантинг. все ще ги вдигна тези две точки и ще мога да го правя:)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Feb 11, 2009 3:58 pm

аз си прегледах банката и онемях. Имам за около 20000 злато неща вътре. Стак abyss кристали, 2-3 стака шардове, от всички видове джемове поне по един стак, 2 стека titansteel и 3 стека титаниум, стек arctic fur, стек орбове и две mining торби пълни със саронит ....
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 11, 2009 4:08 pm

ти да не си с енчантинг и майнинг? :)
аз в стока имам също доста неща май... имам и разни стари, дето се чудя за какво ги пазя още... дори пазя един куест-айтъм, с който се съмънваше огромния фараон (поне на мен така ми изглежда) до базата в Силитус - беше края на чаин на куест-верига и този младеж се биеше от 40-човека рейд 60-тки... имам торби със скарабеи от AQ20 и AQ40, бижута и парички от ZG и какво ли още не... билки, руда от всякакви територии и видове... платове... абее, като военновременни запаси съм натрупала и то в 3-4 алта-банки...
там някъде стоят и паричките на Делвига, както и тези на Шами, заделени и ги чакат :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Feb 11, 2009 4:23 pm

mining&skining. Ама понеже аутгиърнахме хероиците падат здраво абис кристали. А пък понеже не ми се продава руда на AH - давам отвреме на време на гилд JC-то да ми дистройва по 20-30 стека - та оттам джемовете.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 11, 2009 4:25 pm

Ех, аз съм си се на червено :dunno: Ма като ме мързи и пазарувам сума глупости от АН :oops: :oops:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Feb 11, 2009 4:29 pm

The Dragon wrote:аз си прегледах банката и онемях. Имам за около 20000 злато неща вътре. Стак abyss кристали, 2-3 стака шардове, от всички видове джемове поне по един стак, 2 стека titansteel и 3 стека титаниум, стек arctic fur, стек орбове и две mining торби пълни със саронит ....
Да дойда да копам на вашия сървър и да продавам на нашия? :lol: Саронита се подарява, титаниум и той така, титанстийл ако успееш да пробуташ за 130г черпиш всички банк-алтс пред АХ-то :? Шардовете и те не струват кой знае колко, abyss все още държи цена около 100 г :( Аз затова обръщам веднага всичко в злато, титанстийл-а навремето вървеше по 300г... :cry: А един познат ми разказваше, че първите седмици след експанжъна го е продавала по 1к голд :shock:
Как се превзема Venture bay че 4 дена подред кат мина се орда вендора е ;(
Както се превзема Халаа или кулите в Терокар или знаме в Арати... с една дума заставаш до знамето дето е на пристанището и чакаш вятърът и твоето присъствие да го обърне в синя посока :wink: Едва ли е нужно да добавям, че всяка орда наблизо трябва да се складира под формата на трупи :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 11, 2009 4:46 pm

Мдам явно съм прелетел нуубската покрай флага ;( Ше дебна довечера за тотемчето. То няма много народ там кат права дейлитата, се ше оцелея :)
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram