Moderator: Moridin
Добре бе човек, нали обясних защо исках такъв пост. Само 8 мнения по назад е. Ето причината отново: когато някакъв спор зацикли, единственият възможен изход е да се опростят становищата и това не съм го измислил и казал аз. Ебати 3 дни се разправяме за това, разни хора пускат омг смайлита и такива на удрящо главата си човече, вместо да драснат 2 реда. Както направи passer-by. Машала. Само дето вече наистина не искам да се задълбавам в темата, понеже знам какъв отговор ще получа, някой интелигентник ше ми пусне остроумно смайли.thunder wrote:Положи малко усилия да разбереш какво се опитват да ти напишат хората бе пич! Не е чак толкова много написаното. Не чакай наготов някой да ти го снесе. И как само ТИ не разбра...
Обобщение накратко ок, възможно е, минувача ти написа. Обаче аргумент с две изречения - не. Не всеки проблем може да се опрости толкова и това не съм го измислил и казал азdellusion wrote: EDIT: passer-by, са като ти прочетох поста, видях че ти си казал какво мислиш, а не защо го мислиш.Смисъл... пределно ми е ясно какво си мислите и за какво спориме, исках да прочета някакъв аргумент...
И всичко това - мнение и аргументация - да е кратко и ясно в 2 приказки?dellusion wrote:Както направи passer-by. Машала. Само дето вече наистина не искам да се задълбавам в темата, понеже знам какъв отговор ще получа, някой интелигентник ше ми пусне остроумно смайли.
EDIT: passer-by, са като ти прочетох поста, видях че ти си казал какво мислиш, а не защо го мислиш.Смисъл... пределно ми е ясно какво си мислите и за какво спориме, исках да прочета някакъв аргумент... Примерно - леля ми е социолог и след 14 години експерименти в Южна Африка установи че... Или пък - четох в онова списание как група учени установили... или аз съм живял еди къде си, където циганите не са дискриминирани и работят в университети и болници, а белите хора чистят улиците.
А у нас (за Румъния не знам) привилегированото им положение (например откъм неплащане на данъци, такси и консумативи) плюс освобождаване от учене в комбинация със сключване на брак на по-ниска от законната за България възраст се насърчава по политическа линия, за да има удобни избиратели, които много-много не разсъждават, а гласуват за когото им кажат.Roland wrote:Тва, че циганите не ставали умни, щото социалната среда им пречела, е булшит. Има много държави, където не са сегрегирани и набутани в гета, както е в България. По някаква причина обаче навсякъде са същите оръфляци. Само дето западна и южна Европа имат по-романтична представа за това какви оръфляци са.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests