иначе и Johnny Was (с Вини Джоунс) не е зле за убиване на времето.
Гледано напоследък...
Moderator: Moridin
- armageddon
- Forsaken
- herairness
- Jaghut Tyrant
- Amos Trask
- Aes Sedai

Бях позабравил колко размазващо и неописуемо великолепен е този филм
Който не го изгледа, губи много!
Feel the summer!
Гледах Лабиринтът на Пан и останах много доволен,не бях виждал толкова красив и тъжен филм от доста време.А някой все пак има ли идея защо "Laberinto del Fauno, El" е преведено "Pan's Labyrinth"? 
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
- herairness
- Jaghut Tyrant
Напълно подкрепям Гибли относно Лео ди Каприо - много добър актьор е, а с изпълнението си в Blood Diamond абс си заслужава Оскар - мн силна роля imho и перфектно изиграна. Идеалния партньор на Джимонд (Соло) и ако последния заслужава номинация за Оскар, същото се отнася и за ди Каприо. А филмът страшно ми хареса, направо 1 от най-добрите, които съм гледала в последните няколко месеца. И ако ди Каприо вземе Оскар за ролята на Дани Арчър, това ще е 1 от най-заслужените Оскар-и в последните години. Страхотен филм е, препоръчвам.
pulled out
- tigermaster
- Elder God
Можеше и битките да са заснети от малко по-далече, за да се виждат движенията. Иначе беше достa интересeн филм.Beric wrote:Аз пък както и очаквах, след обстойното оплюване на Вълкодав, филмът ми хареса - даже доста. Но пък аз попринцип си се кефя на руските филми, тъй че може би е разбираемо, че на повечето не им допада. Единствено може би, можеше да е с 15-20 минути по-къс.
Last edited by tigermaster on Thu Feb 01, 2007 1:09 pm, edited 1 time in total.