Ако ще ме модерира "админ", който директно и в прав текст си позволява да обижда друг юзър със "селянин" - не, мерси, скип на целия форум по-скоро. Наистина не съм го очаквал от теб и съажалявам, че чак толкова съм те комплексирал на предните страници.AlDim wrote:Kole, ti si edinstveniqt chovek v temata, koito ima potenciala da bude moderiran v momenta. Postarai se da budesh po-malko seqnin, molq te.
DIABLO III
Moderator: AlDim
- The Dragon
- Elder God
От друга страна съппорта на Riot ми оправи мега бъг, които ми виси от 1 месец. Бяха ми изчезнали всички загуби и победи на Ranked/Normal и Dominion след Hecarim пачът. Бях съмонер 30 с 0 победи и 0 зягуби. Възстановиха ми два пъти повече победи отколкото имах и ми сипаха блажно 1000 rp точки. Е това ако не е съпорт.Amikae wrote:Всякакви flaws щях да понеса, дори и по-трудно от това Инферно щях да понеса, но този луут и тази итемизация не мога. Аз за това играя Диабло. Да са живи и здрави всички мазохисти, които в момента фармят Инферно. I'm out.
Близард ми ресетнаха само паролата

- RRSunknown
- Elder God
Почвай другите герои - доколкото съм изчислил около 50-55 часа е едно 60 ниво, значи едно 250 часа има мегдан за игра докато пуснат PvP стига да не ти писне да гледам по 20 пъти всяко място в играта.Amikae wrote:Всякакви flaws щях да понеса, дори и по-трудно от това Инферно щях да понеса, но този луут и тази итемизация не мога. Аз за това играя Диабло. Да са живи и здрави всички мазохисти, които в момента фармят Инферно. I'm out.
б.т.в. Какъв е смисъла че има десет милиона билда като на Инферно 99% са безмислени а играта допълнително те обезкуражава да сменяш скилове в движение.
Нее, реших да си причиня демиджа от диалозите. В следствие на което баце леорик дропи по-скапани лайна от ттия с, които съм в момента (тие 2,6,20 процента за меджикал предмет бонус въобще не се усещат, мамка му )RRSunknown wrote:Е нали има Skip .

п.п. какъв скип, бе. пак съм в публик гейм където всеки си цъка наляво надясно като муха без глава

- RRSunknown
- Elder God
Този който води куеста може да скипва, ако са твоето лоби - скипваш. Ако ти си влязъл някъде - сори.
Sat Jun 28, 2008
Sat Jun 28, 2008
Mon Jun 30, 2008RRSunknown wrote:най реалистично- 2012
Мен повече ме притеснява че хората които ще я правят не са същите които правиха Диабло 2 но пък може и да е за добро- Той Ропър вече си засра името с Хелгейта.
Защо ли не пускам тото по-често
Азмодеан И Белаал ще ги има 100%- убеден съм- твърде много lore имаше в Diablo 1 за тях. Въпроса е как ще върнат Диабло и каква ще е ролята му.

Last edited by RRSunknown on Sat May 26, 2012 4:28 am, edited 1 time in total.
Ами в Public Games съм, както и да е. Пиши във ФБ-то да обсъдим прогресаRRSunknown wrote:Този който води куеста може да скипва, ако са твоето лоби - скипваш. Ако ти си влязъл някъде - сори.
Sat Jun 28, 2008Mon Jun 30, 2008RRSunknown wrote:най реалистично- 2012
Мен повече ме притеснява че хората които ще я правят не са същите които правиха Диабло 2 но пък може и да е за добро- Той Ропър вече си засра името с Хелгейта.Защо ли не пускам тото по-често
Азмодеан И Белаал ще ги има 100%- убеден съм- твърде много lore имаше в Diablo 1 за тях. Въпроса е как ще върнат Диабло и каква ще е ролята му.

- RRSunknown
- Elder God
Uhhh... Diablo IS a girl. Даже си имаше някакво подобие на цици и в една от кътсцените ходеше със сластно поклащане. Sheablo.
Играта свърши много тъпо. Не мога да повярвам, че Леонард Бойарски (of Troika and Interplay fame) е участвал в написването на този сапун. Историята е предвидима, елементарна, с диалози около нивото на детски серизл на 4 Kids.
Последният Акт беше сравнително приятен, макар и крайно кратък. Харесаха ми най-вече първи и донакъде трети.
Босовете на нормал бяха ултра лейм. Умрях само 3-4 пъти през цялата игра, все при по-сериозно лагване на сървърите, докато меля chamion packs. Самите босове си заминаваха за по минута-две без никаква съпротива. Първите две части бяха далеч по-балансирани, независимо от трудността.
Варваринът беше много забавен. Карах си предимно със Stomp и Charge, както и Battle Rage. Rage-овете всичките бяха яки обаче, та използвах всичките по много.
Като цяло съм разочарован. Играта забавляваше, но не може да стъпи и на малкия пръст на първите две части откъм общ ефект.
8/10
Играта свърши много тъпо. Не мога да повярвам, че Леонард Бойарски (of Troika and Interplay fame) е участвал в написването на този сапун. Историята е предвидима, елементарна, с диалози около нивото на детски серизл на 4 Kids.
Последният Акт беше сравнително приятен, макар и крайно кратък. Харесаха ми най-вече първи и донакъде трети.
Босовете на нормал бяха ултра лейм. Умрях само 3-4 пъти през цялата игра, все при по-сериозно лагване на сървърите, докато меля chamion packs. Самите босове си заминаваха за по минута-две без никаква съпротива. Първите две части бяха далеч по-балансирани, независимо от трудността.
Варваринът беше много забавен. Карах си предимно със Stomp и Charge, както и Battle Rage. Rage-овете всичките бяха яки обаче, та използвах всичките по много.
Като цяло съм разочарован. Играта забавляваше, но не може да стъпи и на малкия пръст на първите две части откъм общ ефект.
8/10
Last edited by AlDim on Sun May 27, 2012 10:10 am, edited 1 time in total.
- The Dragon
- Elder God
Според мен не е имал участие в историята а в изграждането на lore-a и на аудиологовете и подобни.AlDim wrote:Играта свърши много тъпо. Не мога да повярвам, че Леонард Бойарски (of Troika and Interplay fame) е участвал в написването на този сапун. Историята е предвидима, елементарна, с диалози около нивото на детски серизл на 4 Kids.
Едит: Иначе - пишеш каквото ти кажат. А историята е на нивото на късния warcraft. Детинска и наивна.
Очакваме - диабло 4 с панди.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.