Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 08, 2007 11:54 am

Ще изчакам да видя трейлъра на голям екран. Дотук ми изглежда доста непрофесионален - както на мнозинството хора - но съм сигурен, че още няма за какво да се притеснявам за филма.

http://kino.dir.bg/material.php?id=6125
Светът на Диска ще се качи на големия екран
08.08.2007 г.

“Осмият цвят”, първата книга от поредицата за Света на Диска – eкстравагантният свят на британския писател Тери Пратчет – е на път да се озове в киното.

Библиотекар орангутан, багаж човекоядец, Смъртта, преситена от работата си, голямата костенурка А'Туин, носеща върху черупката си Света на Диска... Добре дошли в света на Тери Пратчет! Пародирайки фантастичните творби вече 20 години, британският писател успява да наложи стила си и ето че след множество видеоигри и тв филми във Великобритания, Светът на Диска може да окаже честта да посети киното.

Първоначално предвиден за британската телевизия “Осмият цвят” като нищо ще получи кионразпространение в чужбина. Сред актьорите, които участват във филма са Шон Остин (“Властелинът на пръстените”), Тим Къри и Кристофър Лий.

Нет Фокус
Болдът. WTF. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Aug 08, 2007 12:03 pm

Всъщност първата му книга от света на диска е "Цветът на магията", а книга "Осмият цвят" въобще няма. Явно авторът на статията я е писал в полузаспало състояние.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Wed Aug 08, 2007 12:05 pm

Още повече че видеоигрите и тв филмите са съвсем скромен брой... И защо "Цветът на магията" е ъъ..осми цвят? :?
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 08, 2007 12:13 pm

Мии "Октарината" примерно щото е.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Aug 08, 2007 1:56 pm

Darkling wrote:Още повече че видеоигрите и тв филмите са съвсем скромен брой... И защо "Цветът на магията" е ъъ..осми цвят? :?
Защото в света на диска осмият цвят е цвета на магията. ;)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Aug 08, 2007 2:35 pm

За любителите на хорърите - нещо което привлече вниманието ми. Макар че няма да мога да го "прослушам" чак до след седмица или две.
Забележка: Извинявам се ама май пак изрових сайт на испански!!! :oops:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

grellian
E'lir

Post by grellian » Wed Aug 08, 2007 3:16 pm

нещо чува ли се за филм по "Хобитът" на Толкин?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 08, 2007 3:20 pm

Не. :evil:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Aug 08, 2007 3:27 pm

Засега се очаква да излезе декември 2009, няма много какво да се чува...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Aug 11, 2007 11:29 am

grellian wrote:нещо чува ли се за филм по "Хобитът" на Толкин?
Влачи. :)

http://www.theonering.net/index.shtml

Good news.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sat Aug 11, 2007 2:43 pm

Дано се окаже просто поредния слух. :x
:shark:
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Aug 11, 2007 3:04 pm

There's only ONE lord of the rings - and he does not share power! :evil: :evil: :evil:

Jackson ROXORZ!

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sat Aug 11, 2007 3:18 pm

Точно така, един е Властелина - този на Толкин. Ще ми се някой ден да го видя филмиран. Имаше скоро едни филми с имена като книгите, даже героите вътре бяха познати, но за жалост приликите се изчерпваха дотам.

Надявам се някой читав режисьор като Рейми, Сингър или Нолан да се заеме с екранизацията на "Хобит". Омръзна ми от разочарования.
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Aug 11, 2007 3:30 pm

Отиваш в един кюп с Морви.

П.П.: Както и Дарклинг каза току що в една друга тема, ЛОТР в книжен вариант има много хляб да изяде още, преди да може да се мери с Филм-ЪТ. :roll:

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sat Aug 11, 2007 4:05 pm

Мисля, че е време за хапчетата ти. :lol:
Feel the summer!