Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
На мен ми беше крайно интересно изказването тази вечер на Мартин Заимов, който натърти, че НИ-КО-ГА няма да работи с Борисов и ГЕРБ, но винаги можел да работи с общинските съветници на БСП. Изобщо "подкрепата" и "ухажването" в доскорошните му изказвания по отношение на червените общински съветници много ме отвращава.
Радвам се, че в родния ми град Бургас се разби дългогодишният монопол на досегашния кмет.
Колкото по отношение на това, че повечето от нормалните хора не гласували? Ами вярно е, че изборът не е много добър, но не повечето нормални хора не гласуват, а повечето мързеливи хора не гласуват.
Радвам се, че в родния ми град Бургас се разби дългогодишният монопол на досегашния кмет.
Колкото по отношение на това, че повечето от нормалните хора не гласували? Ами вярно е, че изборът не е много добър, но не повечето нормални хора не гласуват, а повечето мързеливи хора не гласуват.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
- Interpreter
- Forsaken
Монаси публикуваха манастирски рецепти
Рецепти с манастирски гозби издадоха в Русе монаси, съобщи църковният информационен сайт "Двери".
Сборникът "Манастирска магерница" е отпечатан на три езика - български, румънски и английски. Манджите в него са описани от отец Емилиян - игумен на скалния манастир край Русе "Св. Димитър Басарбовски", и от отец Никушор Пуфла - енорийски свещеник в църквата "Св. Георги" в Гюргево.
източник: в-к "Труд"
Марфе, иноците те удариха оземи
Рецепти с манастирски гозби издадоха в Русе монаси, съобщи църковният информационен сайт "Двери".
Сборникът "Манастирска магерница" е отпечатан на три езика - български, румънски и английски. Манджите в него са описани от отец Емилиян - игумен на скалния манастир край Русе "Св. Димитър Басарбовски", и от отец Никушор Пуфла - енорийски свещеник в църквата "Св. Георги" в Гюргево.

Last edited by Interpreter on Mon Oct 29, 2007 11:35 am, edited 1 time in total.
Най-сетне ще видим автентичната рецепта "Боб по манастирски", а? 

Last edited by Marfa on Mon Oct 29, 2007 3:20 pm, edited 1 time in total.
- BaYa
- Forsaken
Interpreter wrote:Монаси публикуваха манастирски рецепти

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Interpreter
- Forsaken
Учителската стачка продължава.
Месец и половина жена ми трябваше да обслужва капризите на 17 застарели трътли от 65-те си учебен персонал, които и докато работят все едно, че стачкуват. Младото и кадърното не стачкуваше - иска делегиран бюджет и възможности да си докарва до 2000 лв. С кадърност. Има възможности при това - с евро проекти и пр.
Само че от утре тя обявява стачка - срещу стачкуващите.
Сега си *ба мамата
Месец и половина жена ми трябваше да обслужва капризите на 17 застарели трътли от 65-те си учебен персонал, които и докато работят все едно, че стачкуват. Младото и кадърното не стачкуваше - иска делегиран бюджет и възможности да си докарва до 2000 лв. С кадърност. Има възможности при това - с евро проекти и пр.
Само че от утре тя обявява стачка - срещу стачкуващите.
Сега си *ба мамата

Мдаа тия с деца се видеха в чудо
Тия дни се убедих КОЛКО Е ПРОСТ НАРОДА И НАЙ-ВЕЧЕ ЖЕНИТЕ.
Абсурдно е, че на такива твари като тоя им се позволява да се показват пред хора и има пълни кретени дет им вярват? С Телевизията и Свободата на словото така сме си го вкарали, че нема на къде.

Тия дни се убедих КОЛКО Е ПРОСТ НАРОДА И НАЙ-ВЕЧЕ ЖЕНИТЕ.
Абсурдно е, че на такива твари като тоя им се позволява да се показват пред хора и има пълни кретени дет им вярват? С Телевизията и Свободата на словото така сме си го вкарали, че нема на къде.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Би ли разяснил за негледащите телевизия, но принципно съгласни с твърденията ти?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Interpreter
- Forsaken
Не е лесно си Директорка на даскало мдаааа. То май всички сивостенци дет бачкаха там избегаха отдавна поне?
Валери, тоя отворко е журналист в най-лошия смисъл който може да се вложи в думата, което е множко по принцип.
Мдам, особено ако разследва по нечия поръчка или е фанал някой дребен мошеник дето не може да брои без помощ на пръсти до 10.
Не, не искам това да кажа, но мерси за превода.Interpreter wrote:Иска да каже, че пичът е един от малкото, които се опитват да правят разследваща журналистика у нас.
А това, дето го написах малко по-горе си е съвсем искрено
Валери, тоя отворко е журналист в най-лошия смисъл който може да се вложи в думата, което е множко по принцип.
Мдам, особено ако разследва по нечия поръчка или е фанал някой дребен мошеник дето не може да брои без помощ на пръсти до 10.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Interpreter
- Forsaken
Ми избегаха като са тъпи - то трева и зор да се изтрае малкоXellos wrote:Не е лесно си Директорка на даскало мдаааа. То май всички сивостенци дет бачкаха там избегаха отдавна поне?

Ахам. За джурналиста се сетих - късно загрявам понякога

Last edited by Interpreter on Mon Oct 29, 2007 9:02 pm, edited 1 time in total.
Ааа е не знам кво що, да се оправят. Бе нема спор, че не е за всеки даскалуването
Ма нещо не се вижда края на тва верно

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam