Гледано напоследък, Part III

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Oct 09, 2007 8:31 pm

DELgado wrote:
BaYa wrote:Аз пък, потретих или почетвъртих, The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert. Сега, покрай настроението Херсрпей, се сетих че филмът и саундтрак-а се намират доста трудно. Та се амбицирах и си ги намерих. Прекрасен филм!!! :mrgreen: Много си го обичам, и тях също - Терънс Стамп, Хюго Уивинг и Гай Пиърс!! :wink:
Тоя филм така и не го изгледах навремето. Довечера ще го потърся по торентите. :wink: Доста се шумеше около него пък и оценката му е доста висока в IMDB-то. Трябва да е хубаво филмчето. :popcorn:
Neng, слушай Кселослав-а! Непременно! Филмa е страхотен!! (Първо си опресни спомените от Терънс Стамп и Хюго Уивинг и после гледай този. :wink: )
Ако не го намериш - свиркаш и аз казвам къде го намерихме!
Last edited by BaYa on Tue Oct 16, 2007 8:30 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Oct 10, 2007 9:48 am

Charlotte's Web. Забавна приказка за живота и смърта, доверието и приятелството. Прилича на Бейб (филма с прасенцето) но е по-хубава. С две думи филма представлява говорещи животни, Дакота Фанинг, малко сиджиай. Дотолкова ми хареса че даже потърсих в амазона книжката по която е направено филмчето. Оказа се че автора на книжката е написал и Stuart Little. :shock:

Baya, намерих Присилата на едно забутано ДВД в шкафа. Сега остава да намеря време и настроение да я изгледам. :bigtongue:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Oct 10, 2007 1:42 pm

Тия дни гледах по кабелната Роузууд - драма от 1997 г. с Джон Войт, Винг Реймс и Дон Чийдъл.
Филм за сляпата омраза (то пък има ли друга?), нетолерантността, алтруизма, жертвоготовността... човещината.
Малко ми беше тягостен, но е много истински филм :thumbsup: . Включително в буквалния смисъл - основава се на действителни исторически събития.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Oct 10, 2007 2:54 pm

Аз пък зяпнах Рататуи и съм много доволен, супер свежо филмче, разкошна графика :)
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Oct 10, 2007 3:25 pm

На кино ли, мързел? :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Oct 11, 2007 4:21 pm

DELgado wrote: Baya, намерих Присилата на едно забутано ДВД в шкафа. Сега остава да намеря време и настроение да я изгледам. :bigtongue:
Специално ще чакам отзив!!! Но ако ти хареса, пон малко, Лак за Коса - и този ще харесаш. :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Oct 11, 2007 6:32 pm

Последмо гледах Сашко как играе Пакман на някоя от милиардите си конзоли - вижте докъде съм изпаднала...

Иначе последният филм, който гледахме беше Underground на Костурица, за съжаление орязаната версия, в която липсват някои от любимите ми сцени. Мен си ме впечатли както обикновено (гледам този филм, когато искам да се убия психически), ама на Сашко май не му хареса особено, щото през цялото време задаваше неадекватни въпроси като: "Тия как може да стоят в тва мазе 15 години без да проверят кво става навън? Няма никаква логика! Мноо е куцо тва!"
Идиот... :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Oct 12, 2007 11:51 am

Amelia wrote:Последмо гледах Сашко как играе Пакман на някоя от милиардите си конзоли - вижте докъде съм изпаднала...

Иначе последният филм, който гледахме беше Underground на Костурица, за съжаление орязаната версия, в която липсват някои от любимите ми сцени. Мен си ме впечатли както обикновено (гледам този филм, когато искам да се убия психически), ама на Сашко май не му хареса особено, щото през цялото време задаваше неадекватни въпроси като: "Тия как може да стоят в тва мазе 15 години без да проверят кво става навън? Няма никаква логика! Мноо е куцо тва!"
Идиот... :lol:
Underground съм го гледал само два пъти. Филмът е велик ама ми е много тежък, предпочитам комедиите на Костурица. :popcorn:

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Fri Oct 12, 2007 4:03 pm

Гледах "Running with scissors". Филмът ме остави в размисъл и.. В общи линии ме изкефи по- малко отколкото очаквах след отзивите на които попаднах, но определено си струва....
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Oct 12, 2007 7:00 pm

shayhiri wrote:На кино ли, мързел? :)
На кино, шо да съм мързел, даже болен отидох.
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Oct 12, 2007 7:30 pm

Е радвам се, дано ти е помогнал да оздравееш. :) Щото мина близо месец от премиерата - а така и не го гледахме групово заради контроверсиите около дублажа. А заслужаваше.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Oct 15, 2007 1:20 pm

shayhiri wrote:Е радвам се, дано ти е помогнал да оздравееш. :) Щото мина близо месец от премиерата - а така и не го гледахме групово заради контроверсиите около дублажа. А заслужаваше.
Аз все още чакам плъхчето да излезе на ДВД със субтитри по торентите. :?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Oct 16, 2007 7:19 pm

След Кивота дойде ред и на Индиана Джоунс и храма на обречените. Не мисля, че е по-слаб от другите два (каквото е разпространеното мнение) - съдържа си всички общи за трилогията плюсове и минуси. Определено ме измъкна от мрачното ми постпразнично настроение снощи и ме накара още веднъж да си задам наболелия въпрос: защо вече никой не прави 100%-ов качествен пълп? Защо 80-те си останаха Златната ера на добрия комерсиален филм, въпреки че 90-те и особено 2001+ предлагат несравнимо повече възможности? Къде са следващите Лукас и Спилбърг? :evil: :roll: (Джаксън е в по-горна категория, да не го обсъждаме тук.) Толкова ли не виждат къде са парите и защо не се дава път на способните хора, за да ги изкарат? (Пиратите са сред малкото съпоставими примери.)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Oct 17, 2007 1:40 am

My Stunts на Джеки Чан, документален. :shock: Зверска подборка от каскади и интригуващ инсайт.

Ужасен английски, обаче. :neutral:

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Wed Oct 17, 2007 12:56 pm

Изгледах 3:10 to Yuma (1957) и 3:10 to Yuma (2007) и лично на мен оригинала ми хареса значително повече!В римейка прекалено много драматизираха!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In