The Series Topic, Part II
Moderator: Moridin
New Amsterdam междо другото /сигурно пак последен съм го гледал и тва;)/ почва обещаващо.
http://www.imdb.com/title/tt0928414/
http://www.imdb.com/title/tt0928414/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Изгледах 5-тте излязли епизода от 'Lost' и пак ме зариби, по дяволите. Който не иска да се мъчи с тоя сериал изобщо да не припарва до него. Много е гадно
да се чака за нов епизод, прекалено е интересно... А и като се замисля, че ще има още два сезона (толкова бяха казали последно, нали?) и ми става зУе.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- BaYa
- Forsaken
На мен ми е много любопитно дали някой е гледал нещо от този сериал? Обожавам Jeff Goldblum и ми се иска да знам как е поне като начало, макар и да е започнал само миналата година. Благодаря предварително!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Това за първи път го чувам...
.
Аз доглеждам Star Trek: Deep Space 9 последен 7-ми сезон и съм много по-доволна в сюжетно отношение, отколкото от TNG. Много добре се раздвижи главната история след 3-4тия сезон и последните два сезона (5 и 6) и дотук на 7-ми, докъдето съм стигнала, са страхотни. Почти във всеки епизод има развитие на главната история, интересно е, героите са още по-привлекателни и вече ми пука много за тях. Актьорската игра задобря, но не и достатъчно много от страна на главния герой, за съжаление, който си е все така статичен ръб и абсолютно безинтересен (поне за мен).
Всички останали са чудесни и с кеф им следя стенд алоун епизодите. Бтв, един от главните герои умря в края на 6-тия сезон и да си кажа, че по-гадно за смърт на герой в сериал не ми е било. Голяма загуба за каста, историята и т.н. После четох, че причината за това била финансова
.
Много се нервирам, че толкова бавно се свалят последните епизоди, скапан външен нет.

Аз доглеждам Star Trek: Deep Space 9 последен 7-ми сезон и съм много по-доволна в сюжетно отношение, отколкото от TNG. Много добре се раздвижи главната история след 3-4тия сезон и последните два сезона (5 и 6) и дотук на 7-ми, докъдето съм стигнала, са страхотни. Почти във всеки епизод има развитие на главната история, интересно е, героите са още по-привлекателни и вече ми пука много за тях. Актьорската игра задобря, но не и достатъчно много от страна на главния герой, за съжаление, който си е все така статичен ръб и абсолютно безинтересен (поне за мен).
Всички останали са чудесни и с кеф им следя стенд алоун епизодите. Бтв, един от главните герои умря в края на 6-тия сезон и да си кажа, че по-гадно за смърт на герой в сериал не ми е било. Голяма загуба за каста, историята и т.н. После четох, че причината за това била финансова

Много се нервирам, че толкова бавно се свалят последните епизоди, скапан външен нет.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
[offtopic]Точно на същата хава съм и аз с Мартиновата "Песен за огън и лед". Не е имало книга, дето да ме зариби толкова, която да отстои от финала си до следващата вселена и малко по-нататъкElayne wrote:Изгледах 5-тте излязли епизода от 'Lost' и пак ме зариби, по дяволите. Който не иска да се мъчи с тоя сериал изобщо да не припарва до него. Много е гаднода се чака за нов епизод, прекалено е интересно... А и като се замисля, че ще има още два сезона (толкова бяха казали последно, нали?) и ми става зУе.

- RatS*LivE*on*NO*EviL*StaR
- Farmer
И аз взех Lost от края на 3ти сезон до последният на 4ти. Съгласен съм наистина няма такава зарибявка. Краят на 3 сезон беше върховен. Първите 3 епизода на 4ти ми бяха слабички, но 4 и 5 (
) компенсират просто! Bяха казали, че за 6ти ще почакаме доста, а тоя сериал е като наркотик 
Иначе разнообразих с Heroes ( първи епизод). Не е зле, даже хич, така че ще го продължа.

Иначе разнообразих с Heroes ( първи епизод). Не е зле, даже хич, така че ще го продължа.

Що бе, 6-ти епизод ще бъде излъчен утре, вероятно още утре или в събота ще го има по тракърите и ще гледкаме и пак ще ни е супер яд
след финала, щото пак ще е някакъв ебаси фрапиращия финал и ще се налага да се чака ли чака...
Бтв забравих да споделя, че отново се зарибих по Кейт х Сойър. Толкова са ми
прекрасни и двамата. Красиви, секси
.

Бтв забравих да споделя, че отново се зарибих по Кейт х Сойър. Толкова са ми

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- RatS*LivE*on*NO*EviL*StaR
- Farmer
Elayne wrote:Що бе, 6-ти епизод ще бъде излъчен утре, вероятно още утре или в събота ще го има по тракърите и ще гледкаме и пак ще ни е супер ядслед финала, щото пак ще е някакъв ебаси фрапиращия финал и ще се налага да се чака ли чака...
Бтв забравих да споделя, че отново се зарибих по Кейт х Сойър. Толкова са мипрекрасни и двамата. Красиви, секси
.
E, супер тогава! А финалите на Лост винаги са такива (само да спомена че финала на 4ти епизод се сетих още посредата

Мен пък най ме радва Хърли

Всъщност сега ще се излъчат осем епизода от Lost, след което ще се направят още пет, но предполагам ще мине месец, месец и нещо докато ги излъчат - това го потвърдиха основните продуценти/сценаристи на сериала. Така че освен тазседмичния епизод, ще има още две седмици Lost. Но лошо няма, тъкмо когато свърши, ще почне четвъртия сезон на Battlestar Galactica
А, и New Amsterdam засега върви добре, но аз вече се пазя да давам окончателни коментари за сериали по първите два епизода, че бях тотално опроверган с The Dresden Files (където всъщност вината не беше напълно моя, след поредното безумно решение епизодите да се излъчват в разбъркан ред).
И като споменах за беузмни решения, само на мен ли ми се струва, че в bTV са пълни идиоти? Почнаха да излъчват Battlestar Galactica, поръчали са рекламни спотове с главните актьори (Watch Battlestar Galactica only on bTV), а са забутали сериала във възможно най-убитото време - неделя от 22:30!!!
Не че имам желание да го гледам отново дублиран, ама според мен да излъчваш един от най-популярните в момента фантастични сериали в един от най-убитите времеви пояси си е пълна идиотия. В същото време Нова телевизия пускат Heroes всеки ден от 21:00, някак си няма база за сравнение ...

А, и New Amsterdam засега върви добре, но аз вече се пазя да давам окончателни коментари за сериали по първите два епизода, че бях тотално опроверган с The Dresden Files (където всъщност вината не беше напълно моя, след поредното безумно решение епизодите да се излъчват в разбъркан ред).
И като споменах за беузмни решения, само на мен ли ми се струва, че в bTV са пълни идиоти? Почнаха да излъчват Battlestar Galactica, поръчали са рекламни спотове с главните актьори (Watch Battlestar Galactica only on bTV), а са забутали сериала във възможно най-убитото време - неделя от 22:30!!!

This signature is not yet rated
Всъщност е нормалната скорост на излъчване в Европа и САЩ, а не по цял свят. В азиатските страни се излъчват по 2-3 епизода седмично
Всъщност е нормална практика 24 епизода сериал да се излъчи в рамките на 3 месеца.

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Говорим си за телевизионни "игрални" сериали тука. И в Корея и в Япония, че даже и в Хонг Конг и Тайван си я спазват практиката 2-3 епизода седмично.
Правилата на бордгейминга: