The Series Topic, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Mar 06, 2008 12:39 am

Последната тема ако я видя в ОЩЕ един филм с робот/мутант/гей/серопозитивен/сакат/сляп мисля, че ще го спра веднага....Аман.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 06, 2008 11:11 am

New Amsterdam междо другото /сигурно пак последен съм го гледал и тва;)/ почва обещаващо.
http://www.imdb.com/title/tt0928414/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 06, 2008 4:40 pm

Изгледах 5-тте излязли епизода от 'Lost' и пак ме зариби, по дяволите. Който не иска да се мъчи с тоя сериал изобщо да не припарва до него. Много е гадно :( да се чака за нов епизод, прекалено е интересно... А и като се замисля, че ще има още два сезона (толкова бяха казали последно, нали?) и ми става зУе.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Mar 06, 2008 6:26 pm

На мен ми е много любопитно дали някой е гледал нещо от този сериал? Обожавам Jeff Goldblum и ми се иска да знам как е поне като начало, макар и да е започнал само миналата година. Благодаря предварително!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 06, 2008 6:43 pm

Това за първи път го чувам... :roll:.

Аз доглеждам Star Trek: Deep Space 9 последен 7-ми сезон и съм много по-доволна в сюжетно отношение, отколкото от TNG. Много добре се раздвижи главната история след 3-4тия сезон и последните два сезона (5 и 6) и дотук на 7-ми, докъдето съм стигнала, са страхотни. Почти във всеки епизод има развитие на главната история, интересно е, героите са още по-привлекателни и вече ми пука много за тях. Актьорската игра задобря, но не и достатъчно много от страна на главния герой, за съжаление, който си е все така статичен ръб и абсолютно безинтересен (поне за мен).

Всички останали са чудесни и с кеф им следя стенд алоун епизодите. Бтв, един от главните герои умря в края на 6-тия сезон и да си кажа, че по-гадно за смърт на герой в сериал не ми е било. Голяма загуба за каста, историята и т.н. После четох, че причината за това била финансова :roll:.

Много се нервирам, че толкова бавно се свалят последните епизоди, скапан външен нет. :evil:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Mar 06, 2008 7:34 pm

Elayne wrote:Изгледах 5-тте излязли епизода от 'Lost' и пак ме зариби, по дяволите. Който не иска да се мъчи с тоя сериал изобщо да не припарва до него. Много е гадно :( да се чака за нов епизод, прекалено е интересно... А и като се замисля, че ще има още два сезона (толкова бяха казали последно, нали?) и ми става зУе.
[offtopic]Точно на същата хава съм и аз с Мартиновата "Песен за огън и лед". Не е имало книга, дето да ме зариби толкова, която да отстои от финала си до следващата вселена и малко по-нататък :( [/offtopic]
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

RatS*LivE*on*NO*EviL*StaR
Farmer

Post by RatS*LivE*on*NO*EviL*StaR » Thu Mar 06, 2008 10:41 pm

И аз взех Lost от края на 3ти сезон до последният на 4ти. Съгласен съм наистина няма такава зарибявка. Краят на 3 сезон беше върховен. Първите 3 епизода на 4ти ми бяха слабички, но 4 и 5 ( :shock: ) компенсират просто! Bяха казали, че за 6ти ще почакаме доста, а тоя сериал е като наркотик :evil:
Иначе разнообразих с Heroes ( първи епизод). Не е зле, даже хич, така че ще го продължа. :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 06, 2008 10:47 pm

Що бе, 6-ти епизод ще бъде излъчен утре, вероятно още утре или в събота ще го има по тракърите и ще гледкаме и пак ще ни е супер яд ;) след финала, щото пак ще е някакъв ебаси фрапиращия финал и ще се налага да се чака ли чака...

Бтв забравих да споделя, че отново се зарибих по Кейт х Сойър. Толкова са ми :) прекрасни и двамата. Красиви, секси :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

RatS*LivE*on*NO*EviL*StaR
Farmer

Post by RatS*LivE*on*NO*EviL*StaR » Thu Mar 06, 2008 11:12 pm

Elayne wrote:Що бе, 6-ти епизод ще бъде излъчен утре, вероятно още утре или в събота ще го има по тракърите и ще гледкаме и пак ще ни е супер яд ;) след финала, щото пак ще е някакъв ебаси фрапиращия финал и ще се налага да се чака ли чака...

Бтв забравих да споделя, че отново се зарибих по Кейт х Сойър. Толкова са ми :) прекрасни и двамата. Красиви, секси :P.

E, супер тогава! А финалите на Лост винаги са такива (само да спомена че финала на 4ти епизод се сетих още посредата :mrgreen: ). А, след 6ти цяла седмица...
Мен пък най ме радва Хърли :lol: Психар.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Mar 07, 2008 9:02 am

Всъщност сега ще се излъчат осем епизода от Lost, след което ще се направят още пет, но предполагам ще мине месец, месец и нещо докато ги излъчат - това го потвърдиха основните продуценти/сценаристи на сериала. Така че освен тазседмичния епизод, ще има още две седмици Lost. Но лошо няма, тъкмо когато свърши, ще почне четвъртия сезон на Battlestar Galactica 8-)

А, и New Amsterdam засега върви добре, но аз вече се пазя да давам окончателни коментари за сериали по първите два епизода, че бях тотално опроверган с The Dresden Files (където всъщност вината не беше напълно моя, след поредното безумно решение епизодите да се излъчват в разбъркан ред).

И като споменах за беузмни решения, само на мен ли ми се струва, че в bTV са пълни идиоти? Почнаха да излъчват Battlestar Galactica, поръчали са рекламни спотове с главните актьори (Watch Battlestar Galactica only on bTV), а са забутали сериала във възможно най-убитото време - неделя от 22:30!!! :shock: Не че имам желание да го гледам отново дублиран, ама според мен да излъчваш един от най-популярните в момента фантастични сериали в един от най-убитите времеви пояси си е пълна идиотия. В същото време Нова телевизия пускат Heroes всеки ден от 21:00, някак си няма база за сравнение ...
This signature is not yet rated

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Mar 07, 2008 9:28 am

Неделя от 22:30 се пак си е време когато секи е вкъщи и буден ;р

но защо само веднъж седмично за бога..
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Mar 07, 2008 3:25 pm

Защото това е нормалната скорост за излъчване на сериали по цял свят.
And you can't dance with a devil on your back...

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Mar 07, 2008 3:28 pm

Всъщност е нормалната скорост на излъчване в Европа и САЩ, а не по цял свят. В азиатските страни се излъчват по 2-3 епизода седмично :) Всъщност е нормална практика 24 епизода сериал да се излъчи в рамките на 3 месеца.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Mar 07, 2008 3:29 pm

Абе явно си зависи от азиатската страна, ако съдим по анимето, което го пускат... веднъж седмично...
And you can't dance with a devil on your back...

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Mar 07, 2008 3:31 pm

Говорим си за телевизионни "игрални" сериали тука. И в Корея и в Япония, че даже и в Хонг Конг и Тайван си я спазват практиката 2-3 епизода седмично.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.