Предстоящи заглавия
Moderator: AlDim
Делегате, моля ти се, въобще не беше това драмата на изказването на Амикае.
По темата: изненадам съм, че още никой не е пуснал темичка за ФФ13 и в Шадоуданс. Аз все пак реших да я пробвам, гледайки ревюто на Геймспот, дано успея да се насиля да изтърпя характерното за конзолните репегета бавно начало, то най ми убива нервите (но загрях предварително с малко Crisis Core в самолета).
Това, с което много ме впечатли ФФ13 от филмчетата е ЗВЕРСКАТА визия, направо изглежда пиршество за окото, дано наистина е така.
По темата: изненадам съм, че още никой не е пуснал темичка за ФФ13 и в Шадоуданс. Аз все пак реших да я пробвам, гледайки ревюто на Геймспот, дано успея да се насиля да изтърпя характерното за конзолните репегета бавно начало, то най ми убива нервите (но загрях предварително с малко Crisis Core в самолета).
Това, с което много ме впечатли ФФ13 от филмчетата е ЗВЕРСКАТА визия, направо изглежда пиршество за окото, дано наистина е така.
- RRSunknown
- Elder God
Ако издържиш 8 часа вървене по коридор и гледане на филмчета/долнопробен бой казват че почвала истинската игра.
Познавайки те как се изказваше за FFX съм готов да се басирам че няма да издържиш повече от час -два
Аз лично да си призная не съм особено нахайпен нито пък предварително хейтващ, просто от изгледаното/изчетеното не видях да има нещо което да ми грабне окото със сетинг или концепция, (и си оставам на Байонета където намерих начин да фармя 250 000 ринга за 6 минути
)
Познавайки те как се изказваше за FFX съм готов да се басирам че няма да издържиш повече от час -два

Аз лично да си призная не съм особено нахайпен нито пък предварително хейтващ, просто от изгледаното/изчетеното не видях да има нещо което да ми грабне окото със сетинг или концепция, (и си оставам на Байонета където намерих начин да фармя 250 000 ринга за 6 минути

- armageddon
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
Witcher 2 ще излиза и за конзоли
http://www.vg247.com/2010/03/25/the-wit ... -consoles/
Току що ми отпадна единствената причина за нов компютър която имах. Предишната отпадна в минутата в която подкарвах за пръв път SC2.
http://www.vg247.com/2010/03/25/the-wit ... -consoles/
Току що ми отпадна единствената причина за нов компютър която имах. Предишната отпадна в минутата в която подкарвах за пръв път SC2.
- armageddon
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
- armageddon
- Forsaken
Да бе, принципно силно им пожелавам да е супер успешна играта за всички платформи, впредвид слуховете че финансовото положение не е цветущо.
Впрочем в геймспот има доста интересно 3 странично превю на Уичър 2, за момента е на първа страница, звучи доста обещаващо играта, въпреки леко притеснителния факт че за игра излизаща до има няма 1 година прекалено много неща май още са уърк ин прогрес.
Впрочем в геймспот има доста интересно 3 странично превю на Уичър 2, за момента е на първа страница, звучи доста обещаващо играта, въпреки леко притеснителния факт че за игра излизаща до има няма 1 година прекалено много неща май още са уърк ин прогрес.
- RRSunknown
- Elder God
Аз умерено се надъхвам по Splinter Cell: Conviction, не съм фен на серията и не съм играл нито една от предните повече от час, но тук някои неща ме размазаха. Гледайте ей това филмче:
http://www.gamespot.com/shows/now-playi ... ialclk;hub
светът става черно-бял като си стелтнат, а и екзекуциите са просто омфг:)))
http://www.gamespot.com/shows/now-playi ... ialclk;hub
светът става черно-бял като си стелтнат, а и екзекуциите са просто омфг:)))
Last edited by Muad_Dib on Wed Mar 31, 2010 10:11 pm, edited 1 time in total.
- RRSunknown
- Elder God