2. В Свищов съм заради тапията
3. Засега смятам да получа някакви систематизирани основни знания от учебниците на академията плюс тези от курса от "Аз мога". Целта е от учебниците да си съставям въпросите, на курса да тормозя преподавателите с тях. Така ще занимавам колегите по-малко, и само с най-същественото (те и сега помагат

4. Практиката... аз и без това практикувам от година-две, само дето преди да ми връчат задачата всеки път има обяснения - виж сега, това е Eclipse, туй са клас-диаграми, туй са ....... и ти трябва да .......
В момента по необходимост още преди да съм хванала учебника по обектно ориентирано програмиране, се занимавам с интересен бизнез модел на информационна система, съчинен в --00 страници, за да направя вкратце резюме за шефа и да му посоча слабите места дето АЗ съм видяла, пък после той да дълбае подробностите... и така.

На Термита и Драгъна благодаря за линковете, безплатната част ще огледам с интерес - в момента не мога да се простирам финансово и времево на други обучения, да не говорим, че ако хвана много дини под мишница може и да изтърва нещо