Аз като играя по 1-2 игри на ден макс какво да кажа - трябва да съм изпаднал отдавна, но се държа на 50% успеваемост

Макар в 2 на 2 съм ултра зле - две загуби подред и се отказах. Жалко че играх със слабаци - първия му го убиха с кули в базата му! Поне успях да развихря ядрен холокост с 3 академии и 2-3 гоуста.
Втората игра направих бързи дарк темплари и убих базата на терана (който нямаше енергия за скан). За съжаление колегата му протос своевременно му докара обзървър и тактиката умря.
Едит: Много било забавно да играеш FFA

Имаш шанс да срещнеш диаманти и бронз на едно място и да наблъскаш десет ачийвмънта. Само ми беше изненадващо че диамант не знае че мадършипа има скил за черна дупка защото почна да ми рейджва че хаквам като му я приложих.
б.т.в. Тече Полуфинала на Intel Extreme master - два мача зерг срещу теран и ще се види кой кого.
1:0 заMorroW срещу Dimaga. Терана така омете пода със зерга без дори да стои в защита че чак ми стана жално. Тактиката беше само маринци + танкове + няколко медивака и 1 банши за харас.
1:1 В най епичната игра на SC2 която съм виждал !!!
2:1 за зерга нещата станаха много интересни.
3:2 за Morrow - reaper power на някои карти просто нямат спирка (както казах някъде в предните постове).
Току що в интервюто след победата победителя каза в прав текст че рийпърите са имба и че е експлойтвал!
Edit:
Тече втория полуфинал - току що Idra демонстрира тайната си тактика - муралиски доминират Тор. Коментатора не можа да повярва какво се случва, обаче се оказа че има цака
Направо съм 100% сигурен че след този турнир ладера ще се играе съвсем различно. От 5 минути се коментира как цялата игра се е променила и как зергите са OP.