Spam Is In The Air
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Егати и тъпото надлъгване!!Mushu wrote:Душицо, номерът е да пращаш адреса на горичката на този и онзи и те като я гледат се появяват нови листа. А ти като отваряш е само по едно листо на ден
Майната й, на горичката!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Пари за горите дава въпросното призее.ком, т.е те бяха някакво дружество
Явно има някакъв момент с трафика, който се навърта. Байита, пусни си тука линка и ние ще цъкаме, бе, няма проблем
Аз всеки ден тормозех няколко души, хаха, те си знаеха като им се обадя, че ще искам листенца.
Бтв, забавни са игричките на призее, от няколко месеца съм регистрирана и стават за моменти на скука
Бтв, забавни са игричките на призее, от няколко месеца съм регистрирана и стават за моменти на скука
- BaYa
- Forsaken
Да Mushu. Хареса ми и аз си го "зпазих", та да го разледам!
А ето тук можете да озелените горичката на Юлето!
Моля! Моля!! Моля!!!

А ето тук можете да озелените горичката на Юлето!
Luxury is a matter of having options!!!
Брутална размяна на реплики от коментарите към релийза на "Войната на Чарли Уилсън" на замунда.нет:
Lammercho написа:
Като цяло филма е много добър.Кефи ме!!!!! А всички вие кадето мрънкате за субтритри, еми научете английски, и без това ще ви е само в помощ вместо "Искам субтитри, искам субтритрти". Като някои 5 годишни момиченца сте
Buffolina написа:
Ти пък къв си ,че щедаваш тон на 99% от потребителите тука,ела да ми гледаш мъжа и децата барабар с кучето и ми довърши и висшето образование ,а аз ще уча английски през това време,искаш ли?Тъп келеш!На твойте години и аз писах съчинения на английски ама с времето всичко се забравя....като порастнеш ще разбереш!
...............
Lammercho написа:
Като цяло филма е много добър.Кефи ме!!!!! А всички вие кадето мрънкате за субтритри, еми научете английски, и без това ще ви е само в помощ вместо "Искам субтитри, искам субтритрти". Като някои 5 годишни момиченца сте
Buffolina написа:
Ти пък къв си ,че щедаваш тон на 99% от потребителите тука,ела да ми гледаш мъжа и децата барабар с кучето и ми довърши и висшето образование ,а аз ще уча английски през това време,искаш ли?Тъп келеш!На твойте години и аз писах съчинения на английски ама с времето всичко се забравя....като порастнеш ще разбереш!
...............
Ех... http://spikedhumor.com/articles/140152/ ... s_Off.html
In teh name of Jesus!
In teh name of Jesus!
- The Dragon
- Elder God
THE UTTER POWER OF ULTIMATE STUPIDITY!
http://kotaku.com/346800/brazilian-gove ... rquest-fun
http://kotaku.com/346800/brazilian-gove ... rquest-fun
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God