Гледано напоследък, Part II
Понеже обещах да пиша: гледахме днес с Ян "Изворът на живота" (тоест "Фонтанът":)). Много хубав филм според мен и много неразбран - но с това не искам да започвам някаква война на мненията, ясно ми е, че си имате своите причини да не ви е харесал, така че си спестете репликите :Р Двете мнения за филма, с които съм горе-долу съгласна, са тези на Ланис и Мор. Разбира се, моето усещане за смисъла беше по-различно от и на двамата (все пак повече се припокрива с Мор по точките за любовта като основа и пътешествието, което героят изминава отново и отново). Краят не ми стана съвсем ясен, но с повече мислене всичко ще си дойде на мястото, а и определено ще се гледа пак. Уви, не се получи правилният ефект на откровение, само за това съжалявам.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Боя се, че въобще не сме се минали да го гледаме на компютър, защото си бяхме цели трима души в залата в Арена Младост
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Аферим! Толкоз път само за да го видите на голям екран! Така се прави.
Някои хубави филми просто потъват тука.
На Дриймгърлс, както писах, бях направо сам в салона.
Някои хубави филми просто потъват тука.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

- Spoiler: show
Не, просто някои живеем наблизоshayhiri wrote:Аферим! Толкоз път само за да го видите на голям екран! Така се прави.

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
- Moridin
- Global Moderator

This is it. Ground zero.
Прочее, Гиб, за мен точно това съсипа истински филма. Тая концепция е по-изтъркана от Тери Брукс, баси! И безобразно необоснована.
And you can't dance with a devil on your back...
- JaimeLannister
- Forsaken
Вчера гледах 300....
На кино...
Не ми е съвсем ясно защо, обаче филмът адски ме разочарова. Сигурно съм бил предубеден... Или пък покрай постоянните хвалби на шайхири съм очаквал най- великия филм в историята...
В общи линии останах с впечатлението за някаква добре направена шарения с тривиална идея... Пък и никога не съм харесвал комикс визията във филмите...
И т'ка.
На кино...
Не ми е съвсем ясно защо, обаче филмът адски ме разочарова. Сигурно съм бил предубеден... Или пък покрай постоянните хвалби на шайхири съм очаквал най- великия филм в историята...
В общи линии останах с впечатлението за някаква добре направена шарения с тривиална идея... Пък и никога не съм харесвал комикс визията във филмите...
И т'ка.
Там концепцията не е изведена изобщо, а и обикновено са богове. И да, точно квот казах - кръговрат и прочее шитс. Щеше да е поетично преди 20 години. Сега е само ЗВЕРСКИ изтъркано, щото всяка втора псевдоинтровертна псевдопоетична псевдоимпресийка я лансира тая концепция. Ебати шаблона.
And you can't dance with a devil on your back...