Тенис
Moderator: Moridin
Честито на Енен, страхотно представяне през целия турнир и напълно заслужена победа.
Довечера трябва да е голямото шоу, Джокович със сигурност ще затрудни Фед, но не мисля, че е способен да издържи физически достатъчно дълго време, за да има шанс за крайна победа.

Довечера трябва да е голямото шоу, Джокович със сигурност ще затрудни Фед, но не мисля, че е способен да издържи физически достатъчно дълго време, за да има шанс за крайна победа.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
						But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
http://www.usopen.org/en_US/news/articl ... 50046.html
много забавно четиво, има страхотни попадения

много забавно четиво, има страхотни попадения

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
						USOpen - Requiem for a Dream   I am devastated.
  I am devastated.
Лошото е, че Надал най-вероятно ще се оттегли от всички турнири до края на този сезон. Контузиите се оказаха твърде сериозни. И всичко тръгна от проклетия Уимбълдън и гадния мениджмънт на турнира, който принуди тенисистите да играят при адски условия и тежък график. Сега да махнат Уимбълдън от програмната схема,  изобщо няма да ми липсва. Ако изобщо играе, Рафа ще се появи на тенис корт едва на Мъстърса в Мадрид. Но и това е под въпрос.
 Контузиите се оказаха твърде сериозни. И всичко тръгна от проклетия Уимбълдън и гадния мениджмънт на турнира, който принуди тенисистите да играят при адски условия и тежък график. Сега да махнат Уимбълдън от програмната схема,  изобщо няма да ми липсва. Ако изобщо играе, Рафа ще се появи на тенис корт едва на Мъстърса в Мадрид. Но и това е под въпрос. 
От останалите тенисисти симпатизирам вече само на Фернандо Гонсалес и му стискам палци да се представи добре на турнира в Китай, където спечели първите си 2 мача, надявам се да стигне поне до финал. Стискам палци и на Фед. Да, откакто започна да показва нескрита симпатия към Надал и всичките комлименти които му отправи напоследък, все повече му пожелавам успех. Дано направи истински Голям Шлем, ама едва ли.

I am devastated.
  I am devastated.Лошото е, че Надал най-вероятно ще се оттегли от всички турнири до края на този сезон.
 Контузиите се оказаха твърде сериозни. И всичко тръгна от проклетия Уимбълдън и гадния мениджмънт на турнира, който принуди тенисистите да играят при адски условия и тежък график. Сега да махнат Уимбълдън от програмната схема,  изобщо няма да ми липсва. Ако изобщо играе, Рафа ще се появи на тенис корт едва на Мъстърса в Мадрид. Но и това е под въпрос.
 Контузиите се оказаха твърде сериозни. И всичко тръгна от проклетия Уимбълдън и гадния мениджмънт на турнира, който принуди тенисистите да играят при адски условия и тежък график. Сега да махнат Уимбълдън от програмната схема,  изобщо няма да ми липсва. Ако изобщо играе, Рафа ще се появи на тенис корт едва на Мъстърса в Мадрид. Но и това е под въпрос. От останалите тенисисти симпатизирам вече само на Фернандо Гонсалес и му стискам палци да се представи добре на турнира в Китай, където спечели първите си 2 мача, надявам се да стигне поне до финал. Стискам палци и на Фед. Да, откакто започна да показва нескрита симпатия към Надал и всичките комлименти които му отправи напоследък, все повече му пожелавам успех. Дано направи истински Голям Шлем, ама едва ли.
pulled out
						Аз нямам търпение да започне сезонът на тараплексова настилка и в зала.И ми се иска Фереро да излезе от дупката,в която се намира от толкова време,да се вземе в ръце и да спечели отново Мастърс Париж.Да не би да се е разделил с Патрисия?Не мога да си обясня депресията му 

-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
						-Why??
Не знам дали J.C. се е разделил с приятелката си, но май сега други неща го вълнуват повече. Може би му е писнало от тениса и съпътстващите го пътувания, травми, напрежение, стрес и т.н. Колко по-гот е да си хотелиер.  
Btw той кога е печелил Мастърса - Париж?

Btw той кога е печелил Мастърса - Париж?
pulled out
						Да де, Париж, Мадрид какво значение има, все Мастърс е   Гонзо пък спечели China Open, много се радвам.
 Гонзо пък спечели China Open, много се радвам. 
Завърши надпреварата за ранкинга в ATP, сега започва тази за пари ... и pole position за Шанхай. Първите 3 места вече са заети, но за останалите 5 борбата ще е със зъби и нокти, разликата в точките е мн малка и тенисистите с шансове за влизане в 8-цата са повече от 5. Така че аз очаквам мн оспорвани турнири от тук до 4 ноември, когато ще излезе класирането. Особено Мастърсите в Мадрид и Париж - отдавна в Париж не са се събирали големи имена. Само Джоко още се бори за ATP ранкинг, ама нищо де, нека, харесвам ентусиастите.
 Първите 3 места вече са заети, но за останалите 5 борбата ще е със зъби и нокти, разликата в точките е мн малка и тенисистите с шансове за влизане в 8-цата са повече от 5. Така че аз очаквам мн оспорвани турнири от тук до 4 ноември, когато ще излезе класирането. Особено Мастърсите в Мадрид и Париж - отдавна в Париж не са се събирали големи имена. Само Джоко още се бори за ATP ранкинг, ама нищо де, нека, харесвам ентусиастите.  

Гонзо пък спечели China Open, много се радвам.
 Гонзо пък спечели China Open, много се радвам. Завърши надпреварата за ранкинга в ATP, сега започва тази за пари ... и pole position за Шанхай.
 Първите 3 места вече са заети, но за останалите 5 борбата ще е със зъби и нокти, разликата в точките е мн малка и тенисистите с шансове за влизане в 8-цата са повече от 5. Така че аз очаквам мн оспорвани турнири от тук до 4 ноември, когато ще излезе класирането. Особено Мастърсите в Мадрид и Париж - отдавна в Париж не са се събирали големи имена. Само Джоко още се бори за ATP ранкинг, ама нищо де, нека, харесвам ентусиастите.
pulled out
						Много е трудно да се каже, zari. Знаеш как е, резултата на 1 мач много зависи и от психическото състояние на тенисиста, дали ще има ден или не, късмет, добър сервис и т.н. Но Давиденко и Анди мисля, че ще влязат, освен, ако съвсем не оплескат следващите турнири. Блейк също мисля, че ще е в 8-цата. Може би и Гонзо, ако продължи да играе като на финала в Пекин. Робредо тази година не играе мн добре, та едва ли ще бъде той другия. Не знам, може би Ферер.
За тенис винаги ще ми се намери време, а и сега от започващите турнири повечето са в Европа, та няма да се налага да ставам в 2-3am да ги гледам.

За тенис винаги ще ми се намери време, а и сега от започващите турнири повечето са в Европа, та няма да се налага да ставам в 2-3am да ги гледам.

pulled out
						Вярно,че и Ферер има шансове,бях го изпуснала от сметките.На него изобщо не му симпатизирам.Играе много скован тенис.Ок,признавам,че си заслужи полуфинала на US Open,но лично не бях във възторг  .
 .

.
 .
					Last edited by zari on Fri Oct 12, 2007 5:17 pm, edited 1 time in total.

-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
						-Why??