Кво чакате още?Еврофутбол и "Пейнтбол България" имат удоволствието да Ви съобщят, че на 21 и 22.07.2007 на Националната спортна академия "Васил Левски" в София ще се проведе Трети турнир по пейнтбол за Купата на Еврофутбол. Тази година схемата е удвоена- 128 отбора всеки от петима играчи. Това надхвърля два пъти броя на участниците от 2006 г. и превръща събитието в един от най-големите пейнтбол турнири на Балканите и Източна Европа.
Играе се на две игрища, намиращи се вляво от арката на централния вход на НСА (карта на мястото може да видите тук). Те представляват два уникални терена всеки с размери 50 на 30 метра, които са изградени по всички изисквания на един от най-атрактивните международни турнири по пейнтбол - Millennium Series. Това включва тревна настилка, укрития Sup'Air (25 броя, надуваеми барикади), предпазна мрежа с височина 3 метра, ограждаща двата терена и зона за зрители.
Комбинацията от професионални терени, безупречно съдийство, най-висок клас пейнтбол топчета и перфектна организация ще Ви дадат усещането, че сте сред пейнтбол елита и участвате на световно първенство по този толкова зрелищен спорт.
Турнирът е безплатен!
Старт на 21 юли, 11.00 часа. Финалът е на 22 юли.
ВНИМАНИЕ! Местата са ограничени!
Записването приключва след запълване на схемата или на 19.07.2007 г.
Pain'tball
Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Е станахме ли 5ма? Да турим един тиим и ние?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Само двоицата сме, стари боецо.
Което не ни пречи да ги разбием другите отбори, но поне формално трябва да сме петима, така че три парчета пушечно месо да заповядат, моля! 

Last edited by shayhiri on Thu Jul 12, 2007 11:40 am, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Слаба ракия тука
Ако некой от другите отбори търси там да се бутнем.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Е, чак пък толкоз. По-скоро ние ше им го набутаме.
Все пак ще изчакам още малко, шото идеята беше да е отбор на форума - и ще подбера трима убийци от мойте хора. Ксел, ако имаш подходящи познати, казвай - че да вземем предвид и тях.
Все пак ще изчакам още малко, шото идеята беше да е отбор на форума - и ще подбера трима убийци от мойте хора. Ксел, ако имаш подходящи познати, казвай - че да вземем предвид и тях.
Не, просто вие сте несериозни, както каза и Ксел.
Ми или се праи или не, тука няма място за философстване кат се организира нещо на живо.
Ксел, не бери грижа. Привиках на фронта неколцина от старите нинджи. Ти си сигурен, нали? Ше вземаш ли някой с теб? Целта е утре да се запишем, така че дай да уточним всичко.

Еми сам съм. няма проблем се поява.
- Interpreter
- Forsaken
- Interpreter
- Forsaken
Шесто чувство, какво да се прави.
Аз от кога ти разправям, вместо да пропагандираш манифеста на постмодерния феминизъм, вземи си кофичката и лопатката, хвани бънджиста за ръчица и заповядайте
Той да си скача, ние ще си събираме рапанчета. Щото Марфа се е лепнала тука до климатика си и не ще носа си да покаже навън 
Аз от кога ти разправям, вместо да пропагандираш манифеста на постмодерния феминизъм, вземи си кофичката и лопатката, хвани бънджиста за ръчица и заповядайте

"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
Абе, има нещо вярно в твърдението, че човек, който е роден в морски град и е живял много години в морски град хич не се впечатлява толкоз на морето и слънцето, както, примерно, бих аз, дето не съм живяла и ... ми морето си ми е кеф, слънцето също (ако пече около чадъра ми, пък моя милост си хапва прасковки под него)
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around