Pain'tball

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

Post Reply
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jul 12, 2007 11:16 am

Еврофутбол и "Пейнтбол България" имат удоволствието да Ви съобщят, че на 21 и 22.07.2007 на Националната спортна академия "Васил Левски" в София ще се проведе Трети турнир по пейнтбол за Купата на Еврофутбол. Тази година схемата е удвоена- 128 отбора всеки от петима играчи. Това надхвърля два пъти броя на участниците от 2006 г. и превръща събитието в един от най-големите пейнтбол турнири на Балканите и Източна Европа.

Играе се на две игрища, намиращи се вляво от арката на централния вход на НСА (карта на мястото може да видите тук). Те представляват два уникални терена всеки с размери 50 на 30 метра, които са изградени по всички изисквания на един от най-атрактивните международни турнири по пейнтбол - Millennium Series. Това включва тревна настилка, укрития Sup'Air (25 броя, надуваеми барикади), предпазна мрежа с височина 3 метра, ограждаща двата терена и зона за зрители.

Комбинацията от професионални терени, безупречно съдийство, най-висок клас пейнтбол топчета и перфектна организация ще Ви дадат усещането, че сте сред пейнтбол елита и участвате на световно първенство по този толкова зрелищен спорт.

Турнирът е безплатен!
Старт на 21 юли, 11.00 часа. Финалът е на 22 юли.

ВНИМАНИЕ! Местата са ограничени!
Записването приключва след запълване на схемата или на 19.07.2007 г.
Кво чакате още?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jul 12, 2007 11:24 am

Е станахме ли 5ма? Да турим един тиим и ние?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jul 12, 2007 11:30 am

Само двоицата сме, стари боецо. :? Което не ни пречи да ги разбием другите отбори, но поне формално трябва да сме петима, така че три парчета пушечно месо да заповядат, моля! 8-)
Last edited by shayhiri on Thu Jul 12, 2007 11:40 am, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jul 12, 2007 11:33 am

Слаба ракия тука :( Ако некой от другите отбори търси там да се бутнем.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jul 12, 2007 12:06 pm

Е, чак пък толкоз. По-скоро ние ше им го набутаме.

Все пак ще изчакам още малко, шото идеята беше да е отбор на форума - и ще подбера трима убийци от мойте хора. Ксел, ако имаш подходящи познати, казвай - че да вземем предвид и тях.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jul 12, 2007 12:57 pm

Сори, твърде сте велики за нас, няма как...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jul 12, 2007 12:58 pm

Не, просто вие сте несериозни, както каза и Ксел.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jul 12, 2007 1:12 pm

И сте ни твърде сериозни... :lol:
I don't wanna die

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jul 12, 2007 5:55 pm

Ми или се праи или не, тука няма място за философстване кат се организира нещо на живо.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jul 12, 2007 8:42 pm

Ксел, не бери грижа. Привиках на фронта неколцина от старите нинджи. Ти си сигурен, нали? Ше вземаш ли някой с теб? Целта е утре да се запишем, така че дай да уточним всичко.

Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jul 12, 2007 9:32 pm

Еми сам съм. няма проблем се поява.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Thu Jul 12, 2007 10:07 pm

Банда Шейхирита да те гонят из полигона :shock: Ела по-добре се хвърли от Аспаруховия мост с бънджи, осигурявам квартира, само да гледам 8-)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Jul 13, 2007 1:48 am

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Всъщност аз горе-долу това планирам да правя или поне да гледам как други луди се хвърлят точно по това време... В смисъл, уцели право в десетката, не знам как. :lol:
I don't wanna die

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Jul 13, 2007 12:39 pm

Шесто чувство, какво да се прави.
Аз от кога ти разправям, вместо да пропагандираш манифеста на постмодерния феминизъм, вземи си кофичката и лопатката, хвани бънджиста за ръчица и заповядайте :) Той да си скача, ние ще си събираме рапанчета. Щото Марфа се е лепнала тука до климатика си и не ще носа си да покаже навън :(
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jul 13, 2007 1:30 pm

Абе, има нещо вярно в твърдението, че човек, който е роден в морски град и е живял много години в морски град хич не се впечатлява толкоз на морето и слънцето, както, примерно, бих аз, дето не съм живяла и ... ми морето си ми е кеф, слънцето също (ако пече около чадъра ми, пък моя милост си хапва прасковки под него) :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around