Ми като има компромати давайте там по ЛС-то.
Moderator: Moridin
Не стига че му пуснах, а и реванш ми предлага. Ти първо проучи фундаменталния ми труд "Относно моралната устойчивост при геле".zhivik wrote:Мда, по едно време наистина беше доста under the influenceЗатова ако искаш ти предлагам реванш за таблата, че играта, макар и безмилостно жестока, накрая не беше твърде равностойна
![]()
DELgado wrote:2. някой си е забравил слънчевите очила (подозирам че е Pugsley ама не съм сигурен).
Pugsley wrote:DELgado wrote:2. някой си е забравил слънчевите очила (подозирам че е Pugsley ама не съм сигурен).
Бъди добър самарянин и ги остави при рижия плс.
Moridin wrote:IT IS FUCKING RIJIA!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests