Палачинкии~и
Moderator: Moridin
Еми ше видим, нова година нов късмет 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Майсторлък си е
. Аз карам на гофретника в последно време че от двете страни бързичко стават пък така или иначе редувам да мушкам сладка/солена та не върви на торта 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
руска салата да има другото не е важно ;р
Сичко става ;р Сирене и мед бива също де
Сладкото от диви ягоди е твърде оскъдно и ценно обикновено за разредители. Шунка и кисели краставички топено сиренце пак става. Баси не мога намера свестен нормален балкански кашкавал от сума време.

О, да киселите краставички вкарват много мазен вкус. Кирийката е да смесиш колко си може повече вкусове. А иначе майка ми подслажда самите палачинки някак си и дори само и със сиренце са добре.
А, и ги прави с лимонада, ако иска да пробва някой.
А, и ги прави с лимонада, ако иска да пробва някой.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Е аз идея сода слагам, ма да ефекта ше е подобен. С кока кола дали ше стане направо 

- BaYa
- Forsaken
Сирена, медове, кашкавали, мармалади (зе предпочитане шипков или сливов), пастети, та дори захар (най-добре плодовата, черна), лютеница или карамелизирана захар, им тичкат на палачинките. Само си ги ппедставете с много тънки кръгчета банан, счукани орехи и полу-разтопен шоколад!
Руската салата не ми допада като идея, нито киселите краставички. Но това си е мой (не)вкус. А от топеното сирене остро съм отвикнала. Но със сиренце Kiri и мармалад от сини сливи са смъртно готини!!! Ñam

Руската салата не ми допада като идея, нито киселите краставички. Но това си е мой (не)вкус. А от топеното сирене остро съм отвикнала. Но със сиренце Kiri и мармалад от сини сливи са смъртно готини!!! Ñam
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!