- Spoiler: show
The Dark Knight
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Това е абсолютно клише в Холивуд и ти веднага ще ми изброиш 4 филма където се случва.Roland wrote:Пълни глупости, акчуъли.
@ никола - имаш бира от мен следващия път като се видим.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Никола, драсни още някой бърз финален спойлер без таг, а? За цвят, таковата.
А иначе продължавай и да шайхстваш - "заслепен идиот", "очеизвадни минуси"... тва, че си свикнал да мислиш в клишета (да, бтв, нон-стоп терористите по филмите успяват в 9 от 10 случая, за да им се срита задникът в десетия), не прави нищо нито "минус", нито "очеизвадно".
Даниеле, заяждаш се за половината ми пост. Прочети и другата и отговори на нея, после ше видим.
А иначе продължавай и да шайхстваш - "заслепен идиот", "очеизвадни минуси"... тва, че си свикнал да мислиш в клишета (да, бтв, нон-стоп терористите по филмите успяват в 9 от 10 случая, за да им се срита задникът в десетия), не прави нищо нито "минус", нито "очеизвадно".
Даниеле, заяждаш се за половината ми пост. Прочети и другата и отговори на нея, после ше видим.
Last edited by Roland on Mon Jul 21, 2008 2:03 pm, edited 2 times in total.
And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
Или поне
Вече всеки, който посмее да ви говори на въпреки го заклеймяваш на Шайх? Едно време не беше така, пич. Ти като пишеш на всеки нещо тотално неаргументиран от сорта на силно смислово подплътеното "пълни глупости" си много по-различен и в твоята глава си прав? Искрено се радвамRoland wrote:Никола, драсни още някой бърз финален спойлер без таг, а? За цвят, таковата.

Сега по-сериозно - говорим за филми с терористи или рандъм подобни отрицателни герои, които искат да избухнат нещо или да убият много хора на края на холивудски (обикновено летен) филм. В 95% от случаите опасността бива предотвратена от съвестта на лошите или някакъв друг такъв шайт или олд-скуул действията на положителните герои. Аз лично нямам нужда да гледам подобно нещо, за мен то е глупаво, клиширано и банално и не мисля сляпо да друулвам по филм, който за пореден път напук на цялата си култовост ми показва, че е американски и че преди всичко е правен за пари.
Даниеле, ще си я бодна бирата, таковата

ЕДИТ: Абс съгласен за това в спойлер тага на Дани. Просто трябваше още смърт за да се преодолее разликата между "зверски добър" и "Гениален".
Last edited by Muad_Dib on Mon Jul 21, 2008 2:14 pm, edited 2 times in total.
Не си схванал половината филм, имам чувството.
Никола, whatever. В десетки филми точно съвестта на някого предотвратява взрива, разбира се. Спор няма.
Никола, whatever. В десетки филми точно съвестта на някого предотвратява взрива, разбира се. Спор няма.
Прав си по принцип (изречение, което отсъства напълно от речника ти). Уви след превъртането подобна аргументация на действията на Х е абсолютна неприложима, поне за мен.
Off you go drooling!
Off you go drooling!

- The Dragon
- Elder God
Никола ти го каза за дребните простъпки, а за това, дето съм отказвал да го назова, за пореден път не си ме дочел. Клишето не е в конкретната ситуация, а в остарялото и доскчуало до пълно опротивяване твърдение, че всеки човек, особено средният уседнал суек, всъщност е злокобно чудовище, ако му дадеш възможността. И след като един герой във филма ни я доказа тая идея, беше страхотно, че друг, при това идеално пасващ на описанието, я опроверга. Жалко, че не си го усетил.The Dragon wrote:
- The Dragon
- Elder God
Може би защото наистина е чудовище? Може би защото опиянен от адреналина, че най накрая му се случва нещо интересно и властта над чуждия живот, няма и да помисли за това дали е добре или зле.
Last edited by The Dragon on Mon Jul 21, 2008 2:26 pm, edited 1 time in total.