Споделете пак

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Mon Jun 15, 2009 4:39 pm

Ми то, като се замисли човек... аз не съм виждал Марфа и Бойко Борисов едновременно на едно и също място! :idea:
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Jun 15, 2009 5:09 pm

То май и аз не съм... :ninja: :neutral:

Но това не променя факта, че бебето-таралежче е раз-кош-но! :D :heart:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Mon Jun 15, 2009 5:20 pm

Хмм, идеше ми да напиша нещо като "Ми... стараем се! :)", ма се сетих, че може да прозвучи малко... хм... не както трябва :plez: Мдам, понякога приятели на приятели на приятели правят хубави снимки - а аз лично никога не съм предполагал, че таралежите имат *такива* уши!
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Jun 15, 2009 6:21 pm

Весо, аз като ти разправях, че лудостта е кумулативна, ти не ми вярваш...
Сега предавам един, хм... текст. За който съм сигурен, че ще бутне "Шифъра" в тръстиките по продаваемост, но не знам защо не ми иде много да ми стои името под него. И си мисля за псевдоним някакъв.
Засега се колебая между "Скарабей Пустинник" и "Рамзес Втори", но ако някой ми предложи нещо по-добро, ще е добре дошло.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 15, 2009 7:44 pm

Хаха, бате Бойко си е купил кат моя телефон са :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Jun 15, 2009 7:49 pm

Вероятно и ти си Бойко :( А сега Яне каза, че лошите искали предизборната кампания да е водоравна. :neutral: Искам да забегна. Във Вануату. По-отдалечена дестинация, където да е прекарано елетричество и да има канализация, май не знам. Освен Великденския остров де, ама там май не ме кефи да ходя.

Уук.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Jun 16, 2009 12:01 pm

Уф... Тука 2 дена паяжини се появяват от нищото. И в офиса и у дома. Как по дяволите?! :shock:

Zee
Adept

Post by Zee » Tue Jun 16, 2009 12:15 pm

Скоро да те е хапал генномодифициран паяк? :wink:

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Tue Jun 16, 2009 12:17 pm

Amikae wrote:Уф... Тука 2 дена паяжини се появяват от нищото. И в офиса и у дома. Как по дяволите?! :shock:
Ами има едни такива безгръбначни хищници , тип членестоноги дето си ги плетат тези неща с цел да си наловят нещо за ядене...
а появяването от нищото ако си го издокументирал филмово би било интересно...

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Jun 16, 2009 12:24 pm

Аз говоря за паяжини появилисе около и от монитора в офиса, до принтера. В къщи по стълбите слизам и се оплитам в паяжини. Просто самите паяжини са на невероятни места и вече за втори път се появяват там. Вчера имаше и ги махнах. Днес пак и пак на същите места.

Паяжини се правят по ъгли и по затворени места. Не на средата на нищото на огромното ми стълбище.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Jun 16, 2009 12:35 pm

Amikae wrote:Аз говоря за паяжини появилисе около и от монитора в офиса, до принтера. В къщи по стълбите слизам и се оплитам в паяжини. Просто самите паяжини са на невероятни места и вече за втори път се появяват там. Вчера имаше и ги махнах. Днес пак и пак на същите места.

Паяжини се правят по ъгли и по затворени места. Не на средата на нищото на огромното ми стълбище.
напротив - зависи от паяка.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Jun 16, 2009 12:48 pm

Явно съм много тъп да обясня абсурдността на случая. Не може и в къщи, и в офиса да се случва едно и също нещо, на едно и също място, два дни поред. Да не говорим, че и други хора ми се оплакаха от подобен проблем.

Как ще изплете тая паяжина от парапет до парапет два пъти подред, на едно и също място, по един и същи начин. Един метър ширина, и още толкова, че и нагоре височина. Да не е летящ паяк.

Тука в Офиса същата работа. От монитора до принтера има голямо разстояние.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Jun 16, 2009 12:49 pm

пуска ги отгоре паяжините и те летят.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Tue Jun 16, 2009 12:59 pm

Как е възможно 2 дни поред на абсолютно едно и също място да са? И в Офиса? Защо точно вчера и днес, а не преди това? Офиса, в който работя е малък и няма как да е влязъл от нейде, а работим вече един месец и обикновено паяжините са под бюрото.

Просто двете паяжини са еднакви. 3 линийки паяжина от стената на стълбите до парапетите. 3 от монитора до принтера. И двата случая се появиха и в офиса и в къщи, в един и същи ден. И двата се появяват отново след премахването им на другия ден. Да не говорим, че майка ми адски редовно мие и чисти добре стълбището и паяци, паяжини никога не виреят там. За първи път виждам такъв случай.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jun 16, 2009 1:03 pm

Отговорът е ясен. ТЕ. :ninja:

Уук.