Споделете пак
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Хмм, идеше ми да напиша нещо като "Ми... стараем се!
", ма се сетих, че може да прозвучи малко... хм... не както трябва
Мдам, понякога приятели на приятели на приятели правят хубави снимки - а аз лично никога не съм предполагал, че таралежите имат *такива* уши!

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Interpreter
- Forsaken
Весо, аз като ти разправях, че лудостта е кумулативна, ти не ми вярваш...
Сега предавам един, хм... текст. За който съм сигурен, че ще бутне "Шифъра" в тръстиките по продаваемост, но не знам защо не ми иде много да ми стои името под него. И си мисля за псевдоним някакъв.
Засега се колебая между "Скарабей Пустинник" и "Рамзес Втори", но ако някой ми предложи нещо по-добро, ще е добре дошло.
Сега предавам един, хм... текст. За който съм сигурен, че ще бутне "Шифъра" в тръстиките по продаваемост, но не знам защо не ми иде много да ми стои името под него. И си мисля за псевдоним някакъв.
Засега се колебая между "Скарабей Пустинник" и "Рамзес Втори", но ако някой ми предложи нещо по-добро, ще е добре дошло.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
Хаха, бате Бойко си е купил кат моя телефон са 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ами има едни такива безгръбначни хищници , тип членестоноги дето си ги плетат тези неща с цел да си наловят нещо за ядене...Amikae wrote:Уф... Тука 2 дена паяжини се появяват от нищото. И в офиса и у дома. Как по дяволите?!
а появяването от нищото ако си го издокументирал филмово би било интересно...
Аз говоря за паяжини появилисе около и от монитора в офиса, до принтера. В къщи по стълбите слизам и се оплитам в паяжини. Просто самите паяжини са на невероятни места и вече за втори път се появяват там. Вчера имаше и ги махнах. Днес пак и пак на същите места.
Паяжини се правят по ъгли и по затворени места. Не на средата на нищото на огромното ми стълбище.
Паяжини се правят по ъгли и по затворени места. Не на средата на нищото на огромното ми стълбище.
- RRSunknown
- Elder God
напротив - зависи от паяка.Amikae wrote:Аз говоря за паяжини появилисе около и от монитора в офиса, до принтера. В къщи по стълбите слизам и се оплитам в паяжини. Просто самите паяжини са на невероятни места и вече за втори път се появяват там. Вчера имаше и ги махнах. Днес пак и пак на същите места.
Явно съм много тъп да обясня абсурдността на случая. Не може и в къщи, и в офиса да се случва едно и също нещо, на едно и също място, два дни поред. Да не говорим, че и други хора ми се оплакаха от подобен проблем.
Как ще изплете тая паяжина от парапет до парапет два пъти подред, на едно и също място, по един и същи начин. Един метър ширина, и още толкова, че и нагоре височина. Да не е летящ паяк.
Тука в Офиса същата работа. От монитора до принтера има голямо разстояние.
Как ще изплете тая паяжина от парапет до парапет два пъти подред, на едно и също място, по един и същи начин. Един метър ширина, и още толкова, че и нагоре височина. Да не е летящ паяк.
Тука в Офиса същата работа. От монитора до принтера има голямо разстояние.
- RRSunknown
- Elder God
Как е възможно 2 дни поред на абсолютно едно и също място да са? И в Офиса? Защо точно вчера и днес, а не преди това? Офиса, в който работя е малък и няма как да е влязъл от нейде, а работим вече един месец и обикновено паяжините са под бюрото.
Просто двете паяжини са еднакви. 3 линийки паяжина от стената на стълбите до парапетите. 3 от монитора до принтера. И двата случая се появиха и в офиса и в къщи, в един и същи ден. И двата се появяват отново след премахването им на другия ден. Да не говорим, че майка ми адски редовно мие и чисти добре стълбището и паяци, паяжини никога не виреят там. За първи път виждам такъв случай.
Просто двете паяжини са еднакви. 3 линийки паяжина от стената на стълбите до парапетите. 3 от монитора до принтера. И двата случая се появиха и в офиса и в къщи, в един и същи ден. И двата се появяват отново след премахването им на другия ден. Да не говорим, че майка ми адски редовно мие и чисти добре стълбището и паяци, паяжини никога не виреят там. За първи път виждам такъв случай.