Vampire Diaries

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Post Reply
Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Nov 01, 2011 10:25 am

Първите епизоди е твърде училищна боза. Трябва човек да ги мине. Деймън помага :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Nov 01, 2011 10:09 pm

Нещо такова да :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Killua
Ascendent

Post by Killua » Tue Nov 01, 2011 11:01 pm

"Деймън помага"???
Сякаш съм гледала сериала с друг човек, който се кълнеше, че ще обезглави, обезкости, натроши и т.н. въпросния персонаж :twisted:
Я какви били истинските ти мисли значи ;р
Ксел, обезателен е сериалът! Не пропускай, бая добра история има (въпреки Бони, която както стана ясно на предната страница, е пълната досада и я бива повече ето тук)
shadow dance nikoga ne luje

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 02, 2011 5:44 pm

Баш обезателен ;р Жоро може да даде списък със серии който евентуално биха преборили омразата ми към младежки вампирскии сериали, макар че по-добре ти да не го виждаш ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Nov 02, 2011 6:18 pm

Е ти щото си гледал ПОНЕ 10 училищни вампирски сериала, нали :p

Няма да ти хареса. Не си губи времето. Сериалът става наистина як като за хетеросексуални мъже, които не го гледат заради приятелката си, твърде късно, за да му дадеш толкоз шанс..
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 03, 2011 9:17 am

Убеди ме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Sun Nov 13, 2011 12:35 pm

Абе третият сезон как ви се струва?
Аз тъкмо го почнах и ми дойде дотолкова изкуствено и сапунесто началото, че не можах да го преглътна и прекратих :shock:
Spoiler: show
Стефан е абсолютно фалшив злодей, Деймън нищо не прави освен да се разхожда гол по екрана и всичките му катарзиси все едно ги е нямало, Елена си живее живота и тя, а останалите са с някакви безумно измислени драми. Ужасно издразнена съм от всичко. :(
Last edited by JohanVladimir on Sun Nov 13, 2011 12:40 pm, edited 1 time in total.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Nov 13, 2011 12:37 pm

Много е добър. Аз първи епизод даже не го гледах, втори има момент-два, но от трети почва якото фън :)
This is it. Ground zero.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sun Nov 13, 2011 2:16 pm

Добър е, но конкретно последния епизод беше малко мех - с всичките "обрати", предателства и тн.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Nov 13, 2011 2:49 pm

Да, и аз очаквах повече от тоя епизод и героите в него.
This is it. Ground zero.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed Dec 07, 2011 3:17 pm

Да им се не види и на коледните ваканции и наваксвания със снимки.. звездите нямат право на почивки :twisted:

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Wed Dec 07, 2011 5:46 pm

Пък да ви споделя, неотдавна се сдобих с дивидитата и хвърлих едно-две очи на първите епизоди. И установих, че промяната, настъпила със сериалчето остро не ме радва, искам си гарваните, мъглата, загадъчния, а не поне-веднъж-на епизод-съблечения Деймън, чаровния, а не изперкалия Стефан, искам си всичкия арт, дето го е имало в началото и сега го няма.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 07, 2011 5:47 pm

Е тъкмо да наваксам и аз, че не съм мръднал от първи епизод още...
And you can't dance with a devil on your back...

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed Dec 07, 2011 11:00 pm

JohanVladimir wrote:Пък да ви споделя, неотдавна се сдобих с дивидитата и хвърлих едно-две очи на първите епизоди. И установих, че промяната, настъпила със сериалчето остро не ме радва, искам си гарваните, мъглата, загадъчния, а не поне-веднъж-на епизод-съблечения Деймън, чаровния, а не изперкалия Стефан, искам си всичкия арт, дето го е имало в началото и сега го няма.
Удивителното е, че когато аз почнах да го гледам пак (Жоро да навакса) и минах тези първи няколко епизода, си помислих колко много се радвам, че филмът се е отървал тъкмо от този стил. Някак твърде ми лъхаше на Вампирски филм.. Но както се казва - на вкус и на цвет..
Ти все пак следиш ли трети сезон, или още не си го почнала?
Рольо, е айде де, чакаме те, че да можем да си вием заедно :mrgreen: Можем да гледаме едновременно с пуснат скайп и да коментираме :P

JohanVladimir
Sorcerer

Post by JohanVladimir » Thu Dec 08, 2011 10:58 am

А, изгледах всичко от трети сезон и май точно затова ме хвана носталгията :) Не знам, може да не са точно гарваните. Като се замисля, интригата около Катрин в край на първи - началото на втори сезон също беше доста атмосферична.
А в трети имам чувството, че постоянно се опитват да пробутват евтини трикове, за да изтръгнат емоция у зрителката, и го правят някак малко безпосочно. На дребно, ей така, за момента. Няма атмосфера, няма последователно и постепенно развиване на интригата, която да те удържи за дълго, няма дълбочина в драмата. Някакви изменчиви, плитки драмички и обратчета.
Гъделичкат ти сетивата в конкретния момент, обаче като свърши епизодът, изобщо не сграбчваш компулсивно мишката да заредиш следващия. Ей това ми липсва...
И сериозно, обичах ги тия герои, а сега май само Катрин понасям все още. Деймън е напълно обезличен (но затова пък съблечен! не че е лош за гледане, ама айде нема нужда). За Стефан толкова се престараха да извлекат трагедия, че изнасилиха персонажа (или може би актьора, не мога да преценя) и той стана нещо, дето отчаяно иска да е психопат, а е само един смотльо.
На Елена не видях да й пука за който и да е от двамата.
Разните големи страшни зли обрати така ги претупаха набързо, че почти не ги забелязах. И не върнаха Илайджа :(