Vampire Diaries
Нещо такова да 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
"Деймън помага"???
Сякаш съм гледала сериала с друг човек, който се кълнеше, че ще обезглави, обезкости, натроши и т.н. въпросния персонаж
Я какви били истинските ти мисли значи ;р
Ксел, обезателен е сериалът! Не пропускай, бая добра история има (въпреки Бони, която както стана ясно на предната страница, е пълната досада и я бива повече ето тук)
Сякаш съм гледала сериала с друг човек, който се кълнеше, че ще обезглави, обезкости, натроши и т.н. въпросния персонаж

Я какви били истинските ти мисли значи ;р
Ксел, обезателен е сериалът! Не пропускай, бая добра история има (въпреки Бони, която както стана ясно на предната страница, е пълната досада и я бива повече ето тук)
shadow dance nikoga ne luje
Баш обезателен ;р Жоро може да даде списък със серии който евентуално биха преборили омразата ми към младежки вампирскии сериали, макар че по-добре ти да не го виждаш ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Убеди ме

- JohanVladimir
- Sorcerer
Абе третият сезон как ви се струва?
Аз тъкмо го почнах и ми дойде дотолкова изкуствено и сапунесто началото, че не можах да го преглътна и прекратих
Аз тъкмо го почнах и ми дойде дотолкова изкуствено и сапунесто началото, че не можах да го преглътна и прекратих

- Spoiler: show
Last edited by JohanVladimir on Sun Nov 13, 2011 12:40 pm, edited 1 time in total.
- armageddon
- Forsaken
- JohanVladimir
- Sorcerer
Пък да ви споделя, неотдавна се сдобих с дивидитата и хвърлих едно-две очи на първите епизоди. И установих, че промяната, настъпила със сериалчето остро не ме радва, искам си гарваните, мъглата, загадъчния, а не поне-веднъж-на епизод-съблечения Деймън, чаровния, а не изперкалия Стефан, искам си всичкия арт, дето го е имало в началото и сега го няма.
Удивителното е, че когато аз почнах да го гледам пак (Жоро да навакса) и минах тези първи няколко епизода, си помислих колко много се радвам, че филмът се е отървал тъкмо от този стил. Някак твърде ми лъхаше на Вампирски филм.. Но както се казва - на вкус и на цвет..JohanVladimir wrote:Пък да ви споделя, неотдавна се сдобих с дивидитата и хвърлих едно-две очи на първите епизоди. И установих, че промяната, настъпила със сериалчето остро не ме радва, искам си гарваните, мъглата, загадъчния, а не поне-веднъж-на епизод-съблечения Деймън, чаровния, а не изперкалия Стефан, искам си всичкия арт, дето го е имало в началото и сега го няма.
Ти все пак следиш ли трети сезон, или още не си го почнала?
Рольо, е айде де, чакаме те, че да можем да си вием заедно

shadow dance nikoga ne luje
- JohanVladimir
- Sorcerer
А, изгледах всичко от трети сезон и май точно затова ме хвана носталгията
Не знам, може да не са точно гарваните. Като се замисля, интригата около Катрин в край на първи - началото на втори сезон също беше доста атмосферична.
А в трети имам чувството, че постоянно се опитват да пробутват евтини трикове, за да изтръгнат емоция у зрителката, и го правят някак малко безпосочно. На дребно, ей така, за момента. Няма атмосфера, няма последователно и постепенно развиване на интригата, която да те удържи за дълго, няма дълбочина в драмата. Някакви изменчиви, плитки драмички и обратчета.
Гъделичкат ти сетивата в конкретния момент, обаче като свърши епизодът, изобщо не сграбчваш компулсивно мишката да заредиш следващия. Ей това ми липсва...
И сериозно, обичах ги тия герои, а сега май само Катрин понасям все още. Деймън е напълно обезличен (но затова пък съблечен! не че е лош за гледане, ама айде нема нужда). За Стефан толкова се престараха да извлекат трагедия, че изнасилиха персонажа (или може би актьора, не мога да преценя) и той стана нещо, дето отчаяно иска да е психопат, а е само един смотльо.
На Елена не видях да й пука за който и да е от двамата.
Разните големи страшни зли обрати така ги претупаха набързо, че почти не ги забелязах. И не върнаха Илайджа

А в трети имам чувството, че постоянно се опитват да пробутват евтини трикове, за да изтръгнат емоция у зрителката, и го правят някак малко безпосочно. На дребно, ей така, за момента. Няма атмосфера, няма последователно и постепенно развиване на интригата, която да те удържи за дълго, няма дълбочина в драмата. Някакви изменчиви, плитки драмички и обратчета.
Гъделичкат ти сетивата в конкретния момент, обаче като свърши епизодът, изобщо не сграбчваш компулсивно мишката да заредиш следващия. Ей това ми липсва...
И сериозно, обичах ги тия герои, а сега май само Катрин понасям все още. Деймън е напълно обезличен (но затова пък съблечен! не че е лош за гледане, ама айде нема нужда). За Стефан толкова се престараха да извлекат трагедия, че изнасилиха персонажа (или може би актьора, не мога да преценя) и той стана нещо, дето отчаяно иска да е психопат, а е само един смотльо.
На Елена не видях да й пука за който и да е от двамата.
Разните големи страшни зли обрати така ги претупаха набързо, че почти не ги забелязах. И не върнаха Илайджа