Killua wrote: ↑Thu Dec 12, 2019 10:05 pm
Ъъъ, какво искаш да кажеш, харесваш повече Стефан от Деймън и Сам от Дийн? Чисто като характери на героите нали, че като външен вид не съм те видяла много да пищиш по Сам или Стефан?
Ти догледа ли вампирите всъщност (аз не успях навремето, хех). Но на Пол Уесли физиономията (като Стефан) не можах да ѝ свикна, нито на Сам for that matter. Дийн and Деймън ftw! (сега се усетих, че са Д и Д, С и С, случаенос???)
Като характери, да. Щото много по-често ми се приисква да вкарам шут в зъбите на Дийн и Деймън, отколкото на Сам и Стефан. Сам и Стефан са душици в общи линии, които могат да са много дразнещи в някои моменти, но в повечето случаи имат оправдание за това. Докато на Дийн и Деймън малоумните неврастении често нямат оправдание и просто са резултат от това, че са псулютни гъзове. Добре, че са красавци, иначе никой нямаше дa им търпи простотиите.
Да, изгледах ги Дневниците - много бяха тъпи след 3-ти сезон и аз проспах бая серии, че ги гледах по нощите след работа, та не помня кой знае кво. Но и те като Супернатуралното няма-няма, па изкарат някоя много емоционално удряща красива сцена, дето да те разреве както трябва. Та успях да ги изрина някак и сега даже ми липсват. Ама не смятам да гледам спинофите - Клаус беше абсолютно непоносим водевил и не желая повече от него, дори да става дума за любимия ми Ню Орлеанс. И след Деймън просто не мога да кльопна челядта в Легасис - като от детската градина са сичките.
Усетих се, че някъде към 2ри - 3ти сезон, взех да намирам Стефан за доста красив. Ми хубаво е момчето, просто има странен нос и устата му е като на канадците в Саут Парк малко. Ненам - като излъчване ми е доста привлекателен. Като цяло ме кефят по-тихите и стоически персонажи, дето се опитват отчаяно да закърпят положението to the best of their abilities а той и Сам са такива. Само не разбрах закво им е драмата с Деймън - ми след като мацката ги харесва и двамата, да се земат сичките и да си живеят като тройка. Кви са тея моногамни нуклеарно-семейни фантазии във вампири, дето иначе серат на всяка човешка конвенция?
Btw, преди няколко месеца имало дребна медийна буря в чаша вода заради някво интервю на Нина, в което тя разправя, че не са се харесвали с Пол в началото. Та след това двамата пускат ей това видео като отговор на истериите:
https://ew.com/tv/2019/10/15/vampire-di ... rev-video/
Много са яки!