Roland wrote: ↑Fri Feb 22, 2019 7:07 pm
Сега знаеш аз как се чувствам постоянно в американската тема
Не мрънкай за тая американска тема, щото от много страници не си ми давал сериозен отговор там. Или ме игнорваш, дори като те питам директно "
Неприятно ли ти е, че пиша тук, искаш ли да спра?", или отговоряш нещо, казващо "
Не ми пука, още си подкрепям моето мнение", след като съм се хабил да ти напиша аргументи и да ги обясня.
Иначе да - Хулу е най-вероятният вариант. Но и да не се те - все някой ще се намери, вярвам го. Писмото на Джеф Лоуб до феновете е най-прекрасното нещо, което съм чел, наистина го почувствах като майчина милувка -
https://www.marvel.com/articles/tv-show ... -jeph-loeb
Ето го и краят му:
Our Network partner may have decided they no longer want to continue telling the tales of these great characters... but you know Marvel better than that.
As Matthew Murdock's Dad once said, "The measure of a man is not how he gets knocked to the mat, it's how he gets back up."
To be continued...!
@tigermaster, специално в Нетфликс постоянно има ново съдържание. Непрекъснато качват множество нови филми и сериали. Ако искаш да следиш ВСИЧКО, което те пускат, за да си харесаш нещо по-добро, ще трябва да инвестираш огромно количество време. Или, иначе казано
Keeping up with Netflix originals is basically a part-time job now. Има много разнообразни неща, МНОГО, наистина живеем в епоха, в която има безпрецедентно голямо разнообразие откъм сериали. И не само на нетфликс, а на страшно много места.
Наистина не разбирам как съществуването на три-четири сериала с по десет епизода на година те спира да се ровиш в огромното море от ентъртейнмънт и да си намериш десетки или стотици други неща, които да те кефят повече. И защо
злорадстваш, че няколко заглавия, които си имат своята публика, имат си отдадени и страстни фенове, са вече спрени. Това са сериали, които означават много за някои хора, наистина са обичани и ценени, дори и от по-ограничена публика. Какво е това отношение тип "Много ми е хубаво, че на другите им е зле!". Като някои от тези други са твои съформници и си обменяте мнения от години. Наистина не го разбирам.
Освен това - не, доминацията на Марвел не намалява. Тези Нетфликс сериали никога не са били в кралския двор на марвелските филми, по-скоро бяха като незаконнородени деца. Но сега, независимо дали те ще оживеят или не, започна нова фаза на много по-силна доминация на Марвел

Изчакай само Дисни да си пуснат своя стрийминг и ще видиш какво става!
Сериал за Локи, сериал за Вижън и Алената мещица, сериал за Фалкън и Уинтър Солджър, сериал за лейди Сиф... Лудница ще е! И ще бъде прекрасно