Дай някакъв мейл и ти пращам целия сборникBeric wrote:Тъкмо свърших "Feast for crows" и се подсещам: Някой да има втория разказ за Дънк и Ег, който е излязъл в "Легенди" 2.
Търсите ли ел. книги в оригинал?
давам - beric@abv.bg
Станек е труден за намиране... но ще погледна.Lazy wrote:Търся в оригинал всичко на Робърт Станек, ако някой може да ми помогне, ще съм му много благодарен
@Jaar - намери ли всичките книжки? Ако не си, мисля, че ги имам.
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...
Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.
Определено няма да го има - на никого не му се сканират учебници.Jaar wrote:Ааа, да, благодаря.Имам нещо ново за търсене, но се съмнявам да го намериш.
Става дума за учебник по физиология на немски: Physiologie des Menschen на Schmidt, Lang, Thews, 29. издание.
Но ако не ти е спешно, докъм трети февруари ще мога да ти кажа...
Ако не държиш да е точно този, имам Физиологията на Ганонг (сканирана) на английски.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- Freddy Krueger
- Adept
Dennis L. McKiernan - The Iron Tower.
Jenny Nimo - Children of the Red King.
Paul & Horace Davids - Jedi Prince Series.
Ако някой може да ги намери, ще съм много признателен да ми ги прати на е-мейл darthsparhawk@gmail.com
Ако някой може да ги намери, ще съм много признателен да ми ги прати на е-мейл darthsparhawk@gmail.com
FREDDY vs JASON
Winner Kills All
Winner Kills All
Намери ли си ги, или да погледна?Freddy Krueger wrote:Dennis L. McKiernan - The Iron Tower.
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...
-
Асен Полуорк
- Smallfolk
Резник, Гемел и Бруст ги има почти без пропуски, Андерсън - може би половината сканирани книги в "Колекция 3001" (и подготвящата се "Колекция 4001"), така че бих ти препоръчал направо да си купиш диска (например на идващия Софкон или някоя толкинистка сбирка). Хамилтън мога да ти намеря и пратя на имейл, ако ми пишеш на kalin-точка-nenov в Gmail.