в момента ти просто не си в позицията да очакваш, че ако падне БиС-айтъм, ти ще го вземеш... а ти го очакваш и го преживяваш тежко, когато не се случи... а не бива... защото към момента вероятността да се случи е твърде минимална и ти го знаеш...
Тише, мене тази титла не ме блазни никак
 и не ща да си цапам с кръв чисто новата рокля
  и не ща да си цапам с кръв чисто новата рокля  
Едит: и е чудесно, че и сама се грижиш за гиъра си... това всеки уважаващ себе си играч го прави... и аз сега ще си ушия мерлинската роба и ще вкарам маса голд и материали в нея, въпреки че ще ми е резервна (по-скоро за разкош) - ще мога да я облека, само ако отнякъде другаде докопам малко хит (харесала съм си едно наметало с хит, дето пада от шампионите в тази връзка), за да балансира липсата на хит в нея...

ние си хортуваме по нашата гилд-опера, за което Тишо така тактично ни намеква, ама пък нас си ни вълнува и ако някой не му се чете - винаги може да скипне постовете, темата и т.н.
  ние си хортуваме по нашата гилд-опера, за което Тишо така тактично ни намеква, ама пък нас си ни вълнува и ако някой не му се чете - винаги може да скипне постовете, темата и т.н.