Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Tue Sep 11, 2007 9:53 pm

Ами да :oops: , само не разбирам кой идиот му е измислил таговете, както и плота

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Sep 11, 2007 9:55 pm

:mrgreen: Е имдб-то си има кусурите ма пак е инфо. Бая патаклама начи ше има там като гледам снимките.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Sep 11, 2007 9:57 pm

Xellos wrote:За тоя ли става на въпрос?
http://www.imdb.com/title/tt0431197/
За този, да. :roll: Адриана така ме надразни, че сега няма да мога да спя.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Tue Sep 11, 2007 10:01 pm

Xellos wrote::mrgreen: Е имдб-то си има кусурите ма пак е инфо. Бая патаклама начи ше има там като гледам снимките.
Има. Брутално е. Ама не това му е най-якото. А финалът... кърти, тва е!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Sep 11, 2007 10:17 pm

тва тука си е лек спам още ама incomiiiing ;)
http://i.dir.bg/kino/bpictures/pic6168.gif
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Sep 11, 2007 11:34 pm

Нали уж щеше да е за Атлантида? Всъщност то май не пречи...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Sep 11, 2007 11:37 pm

Всъщност една-две от теориите за това какво представляват т.нар. "crystal skulls" ги свързват именно с Атлантида :) Макар че в играта навремето нямаше черепчета, каменни или другояче, но имаше други камъци - и нищо не пречи примерно Слънчевия или Лунния камък да го изкарат череп; за Световния камък ще им е малко трудно :)

Макар че, като се замисля, нищо не ги задължава изобщо да базират филма върху историята на играта... а би било добре, защото историята си я биваше... в който и да е от вариантите... Уф, т'ва носталгията не мОри, а мъчи... :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Fri Sep 14, 2007 11:57 am

KITE RUNNER.

Когато прочетох книгата бях потресена от това колко добри неща се пишат, а аз разбирам за тях със закъснение, че понякога и пропускам. Купих я на сестра ми, майка ми, гаджето и няколко приятели със съвършено различни вкусове и реакциите на всички бяха доста сходни. Когато разбрах, че Парамаунт Вентидж ще правят филм по нея, първоначално бях доста скептична - не вярвах, че ще съумеят да запазят точно това, което харесах в книгата. Преди малко си дръпнах двата налични трейлъри и май се поуспокоих. Не зная какъв ще е бъдещият филм, но поне на трейлъри, всъщност на единия, нещата изглеждат ОК. В момента, в който им свърши ембаргото, ще ги кача някъде в нета и ще пусна линк, ако някой се вълнува, макар че не ми се вярва да види голям екран тук :cry:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Sep 14, 2007 12:03 pm

Вълнува ме и още как. Не разбирам проблема с трейлъра, обаче:

http://movies.yahoo.com/movie/1809765419/video/3598984/
http://www.youtube.com/watch?v=-1Ivdc76nAY

Филмът излиза съвсем скоро. И ако има дори част от успеха на книгата (както предполагам), би трябвало да го имаме и тук.

Книгата преведоха ли я на бг?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Fri Sep 14, 2007 12:30 pm

Има и мноооого по-добър трейлър, но май няма да го одобрят за all audiences.

Относно книгата: http://slon.bg/display.php?section=8&search1=1

Относно БГ рилийз: Ами доколкото зависи от мен, би трябвало да го пуснем, но това е лично пристрастие към книгата, а филмът определено няма да е комерсиален. Не му давам повече от 20- 30000, а това, уви не стига, а и не е сигурно. Ще видим. Ще ми се да навия народа да го пуснем, дори и с ограничен брой копия

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Sep 14, 2007 2:26 pm

Ахам. И аз имам "авганистански" принос - този филм, който също е страхотен. А и спечели няколко неща, например в Кан.
Но непременно смятам да потърся книгата която спомена Ифадриана.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Sep 14, 2007 3:09 pm

ifadriana wrote:Има и мноооого по-добър трейлър, но май няма да го одобрят за all audiences.

Относно книгата: http://slon.bg/display.php?section=8&search1=1

Относно БГ рилийз: Ами доколкото зависи от мен, би трябвало да го пуснем, но това е лично пристрастие към книгата, а филмът определено няма да е комерсиален. Не му давам повече от 20- 30000, а това, уви не стига, а и не е сигурно. Ще видим. Ще ми се да навия народа да го пуснем, дори и с ограничен брой копия
Трейлърът, за който говориш, вероятно злостно спойли. :) А линкът за книгата с нищо не ми помогна, защото излиза търсачката. Откъде да знам как е преведено заглавието? Ако е.

Всичко зависи от обхвата на рилийза в Щатите, но ако му дадат шанс, филмът може да събере достатъчно пари и награди. Което ще помогне и тук.

Филмът, който Бая е пуснала, звучи доста подобно, само дето е от '01.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Sep 14, 2007 5:11 pm

Мда, по-старичък е. И много, ама много ми хареса!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Fri Sep 14, 2007 9:20 pm

Ловецът на хвърчила. Авторът е Халед Хусейни. Ако го пуснем, ще трябва да запазим заглавието на книгата.

Jen
Paragon

Post by Jen » Sun Sep 16, 2007 1:34 pm

И аз много го чакам Kite runner, ама гледам да запазя умерени надежди, защото Марк Фостър е доказал, че може да прави както страхотни неща, така и големи глупости. Но трейлърът действително е обнадеждаващ - изглежда доста точно по книгата, което е хубаво. Странно, че не очаквате да е финансово успешен, на мен ми се струва, че би трябвало да е точно обратното, предвид колко нашумя Халед Хосейни по цял свят напоследък.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.