За кво изобщо правят избори тогава? Като нищо не могат да направят, да разпуснем властта и да се молим заедно на Господ, нали така?
Някой нормален човек ще гласува ли изобщо другата седмица? Предвиждат не повече от 20% участие.

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Моля те покажи ми го този смисъл, че нещо не мога да го схвана.Roamer wrote:Е, все пак член 13, ал. 3 на конституцията ни все още гласи "Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание." И, да, знам, че ще има хора, които в този момент ще споменат алинея 4 с използването на религиозните институции за политически цели, но лично според мен в този случай молебенът не е проведен съвсем пък с политическа цел - колкото и да беше преекспонирана напоследък историята с българите в Либия, все пак може би има смисъл...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Е нямам коментар просто....Ужас.Super M wrote:Днеска се опитах да гласувам и тъй като не успях, а и доста се ядосах, пратих следното гневно писмо на всички по-големи телевизии, макар че надали някой ще обърне внимание:
Здравейте,
Знам, че може би не е това точното място за подобен род информация, но искам да споделя с Вас моето възмущение от неуспешния си опит да гласувам.
Казвам се Марин Трошанов и съм студент по Международни Отношения в СУ. Днес се опитах да гласувам на изборите за Европарламент и ме върнаха от Избирателната секция в блок 40 в "Студентски град" с аргумента, че нямат в наличност декларации за гласуване. Били звъняли 4 пъти, но никой не им носил. Тъй като доста се намокрих и ядосах реших да звънна в представителството на ЦИК за "Студентски град", където уважаемият представител не прояви интерес как може да бъде решен този проблем и дали се работи по него, а ме прати, ако искам, да подам жалба в дом "Лиляна Димитрова" срещу парк Заимов. Аз нямам време и желание да правя това, защото съм на работа и плащам добри данъци на държавата. Искам просто, когато отида да подам своя вот да го направя бързо, удобно и лесно. Не да чакам тепърва да се печатат и копират декларации след като е имало няколко месеца подготовка за това.
Пиша Ви това писмо заради стотиците върнати студенти, тъй като в района на студентските общежития се регистрира една от най-високите избирателни активности в страната. Пиша ви и за да отбележа незаинтересоваността и неподготвенсотта на представителите на ЦИК да реагират адекватно в подобни ситуации.
С Уважение
Марин Трошанов
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests