Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Moderator: Moridin

Ще оставя нещо, което шибаните алчни американски медии тип Fox Newsи mouthbreather-ите които ги гледат трябва да научат.
https://www.youtube.com/watch?v=PezlFNTGWv4
Докато не спре тоя медиен circle jerk, няма да спре и тоя цикъл на насилие. Но не. Естествено че игри като GTA, Bulletstorm, Watch_Dogs, Animal Crossing, Rayman Legends, Super Mario и Child of Light са виновни. Ако могат, и Понг ще обвинят, щото има летящ проектил на екрана.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
Много са изтрещяли тия на тема детски простъпки обаче. Не разбирам как нормален човек може да гони дете за това:
http://rt.com/usa/169308-sexual-miscond ... epantsing/
http://rt.com/usa/169308-sexual-miscond ... epantsing/
Elves dig rocket launchers.
http://www.amazon.com/dp/098317511X/ref ... 5tb1K7RPFA
АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАААААААААААА!!!!!!!!!!!!
Ревютата са краят!!!!

АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАААААААААААА!!!!!!!!!!!!
Ревютата са краят!!!!

Тия и езика извращават "open carry". The fuck?
Но ревютата верно са краят:
"This book was a great way to bring up a few difficult topics with my remaining child, such as why she doesn't have brothers and sisters anymore or a left ear. As a big supporter of the right to carry a gun and if necessary shoot anyone who looks funny I needed an opener to explain how I had accidently shot my little princess’s siblings whilst legally exercising my 2nd amendment right to carry death around with me on a daily basis."
Но ревютата верно са краят:
"This book was a great way to bring up a few difficult topics with my remaining child, such as why she doesn't have brothers and sisters anymore or a left ear. As a big supporter of the right to carry a gun and if necessary shoot anyone who looks funny I needed an opener to explain how I had accidently shot my little princess’s siblings whilst legally exercising my 2nd amendment right to carry death around with me on a daily basis."
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- tigermaster
- Elder God
By the way "Open Carry" isn't a verb. And I'll stand my ground and shoot in the face anyone who pretends it is.

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Ох, сичкото ревюта са епични! Могат да ги издадат в книга по моему.

Republican Jesus came to me during my prayers and recommended this book.
My kids became fearful a few months back when our neighbor shot his wife in front of their children. Thank you white, middle aged, republican Jesus, this book has helped shown them to trust adult strangers with weapons and how natural it is to open carry AK-47s and now they sleep peacefully.
You don't need any training to carry semi automatic weapons and i'm glad this book is finally pointing that out to our children. I mean, we are Americans! Don't Tread on Me!!!
It was high time they realized that alongside the lord, fear and paranoia is an essential part of our life.
If you are a god fearing patriot it is time you stand your ground and get this book for your children.
Адашке, не ми се мисли как си попаднала на това заглавие. 
Иначе to open carry тук изглежда се ползва като противовес на to carry a concealed weapon. Първото значи, че имаш право да носиш оръжие открито, видимо от другите, а второто - че можеш да носиш оръжие, но само ако не се вижда от другите. В САЩ отдават голямо значение на разликата в зависимост от законодателствата на различните щати и самите разрешителни за носене на оръжие я отразяват.
Аз пък нямам нищо против to open carry да стане глагол в описаното по-горе конкретно значение. Едно от нещата, които ме радват в американския английски е умението му да създава неологизми за съвременни понятия, което пък си е полезно за всеки език. Каквото се види интересно на достатъчно хора се задържа, каквото не - отпада и така езикът се развива.
А това за американците в цитата на Марфето ми напомни на един от по-култовите лафове на Джейсън в края на пети сезон на Баш Кръвта:

Иначе to open carry тук изглежда се ползва като противовес на to carry a concealed weapon. Първото значи, че имаш право да носиш оръжие открито, видимо от другите, а второто - че можеш да носиш оръжие, но само ако не се вижда от другите. В САЩ отдават голямо значение на разликата в зависимост от законодателствата на различните щати и самите разрешителни за носене на оръжие я отразяват.
Аз пък нямам нищо против to open carry да стане глагол в описаното по-горе конкретно значение. Едно от нещата, които ме радват в американския английски е умението му да създава неологизми за съвременни понятия, което пък си е полезно за всеки език. Каквото се види интересно на достатъчно хора се задържа, каквото не - отпада и така езикът се развива.
А това за американците в цитата на Марфето ми напомни на един от по-култовите лафове на Джейсън в края на пети сезон на Баш Кръвта:
"If I want to make a fool of myself, I'll make a fool of myself. It's my God-given right as an American!"

Republican Jesus мисля, че бие по епика останалите... how natural it is to open carry AK-47sMarfa wrote:Ох, сичкото ревюта са епични! Могат да ги издадат в книга по моему.![]()
Republican Jesus came to me during my prayers and recommended this book.
My kids became fearful a few months back when our neighbor shot his wife in front of their children. Thank you white, middle aged, republican Jesus, this book has helped shown them to trust adult strangers with weapons and how natural it is to open carry AK-47s and now they sleep peacefully.
You don't need any training to carry semi automatic weapons and i'm glad this book is finally pointing that out to our children. I mean, we are Americans! Don't Tread on Me!!!
It was high time they realized that alongside the lord, fear and paranoia is an essential part of our life.
If you are a god fearing patriot it is time you stand your ground and get this book for your children.

Как е възможно нещо такова да е пуснато в печат? Как е възможно да има такива перковци, които да го купуват? Не знам да се смея ли, да плача ли?
Self control... The only way to survive in this world dominated by idiots!
http://www.bbc.com/news/world-us-canada-28948946
Окей, признавам, че въпреки трагизма на ситуацията, се смях на тая новина. САЩите напоследък ми приличат на ей тва:
http://www.youtube.com/watch?v=OyvYuSPIJrY
Ма вижте сега. Втората поправка е свещена и е ЕСЕНЦИАЛНО деветгодишни деца да се научат да я пазят с узи и автомати. Фрийдъма на тая нация се крепи на техните крехки детски плещи. Следваща стъпка - обучи детето да кара танк, преди да се е научило да кара кола.
Олигофрени жалки.
Окей, признавам, че въпреки трагизма на ситуацията, се смях на тая новина. САЩите напоследък ми приличат на ей тва:
http://www.youtube.com/watch?v=OyvYuSPIJrY
Ма вижте сега. Втората поправка е свещена и е ЕСЕНЦИАЛНО деветгодишни деца да се научат да я пазят с узи и автомати. Фрийдъма на тая нация се крепи на техните крехки детски плещи. Следваща стъпка - обучи детето да кара танк, преди да се е научило да кара кола.
Олигофрени жалки.
Ахахахаххааха и аз като теб, Амелия! Това ми напомни и на онова заглавие от класацията за лоша наука, която беше постнала - Chiropractor Breaks Baby's Neck, също толкова ужасно и смешно, поне на headline ниво.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
NUANCE ALERT!
Побърканите републиканци, които панически трупат оръжия в домовете си, намаляват все повече и повече. Количеството firearms, закупувани в Америка, нараства последните година-две (защото Tea-ндерталците плашат немитите маси, че Обама ще ми вземе оръжията), но количеството ХОРА, които ги закупуват, намалява все повече и повече. Не знам дали са малцинство все още, но истината е, че сред по-либералните центрове като Чикаго примерно, притежаването на оръжие е белег за социална и политическа изостаналост. Движенията за разоръжаване са много силни.
Побърканите републиканци, които панически трупат оръжия в домовете си, намаляват все повече и повече. Количеството firearms, закупувани в Америка, нараства последните година-две (защото Tea-ндерталците плашат немитите маси, че Обама ще ми вземе оръжията), но количеството ХОРА, които ги закупуват, намалява все повече и повече. Не знам дали са малцинство все още, но истината е, че сред по-либералните центрове като Чикаго примерно, притежаването на оръжие е белег за социална и политическа изостаналост. Движенията за разоръжаване са много силни.
And you can't dance with a devil on your back...
- RRSunknown
- Elder God
С халосни патрони нищо не се научава - дори в казармата не се хабяхме с такива. Там обаче освен, че ти набиват каската преди изобщо да помиришеш патрон ти стоят на главата в буквалния смисъл и а си се обърнал както си легнал я са ти затиснали автомата с кубинка. Изобщо стрелбите началото бяха досадно и тягостно занимание с хиляда мерки за безопасност.