Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun May 25, 2014 11:28 am

http://www.washingtonpost.com/national/ ... ml?hpid=z1

Поредната масова масакра в САЩ. Докога ще го търпят това американците - не знам.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sun May 25, 2014 12:36 pm

:roll:
Ще оставя нещо, което шибаните алчни американски медии тип Fox Newsи mouthbreather-ите които ги гледат трябва да научат.
https://www.youtube.com/watch?v=PezlFNTGWv4
Докато не спре тоя медиен circle jerk, няма да спре и тоя цикъл на насилие. Но не. Естествено че игри като GTA, Bulletstorm, Watch_Dogs, Animal Crossing, Rayman Legends, Super Mario и Child of Light са виновни. Ако могат, и Понг ще обвинят, щото има летящ проектил на екрана.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Mon Jun 30, 2014 5:32 pm

Много са изтрещяли тия на тема детски простъпки обаче. Не разбирам как нормален човек може да гони дете за това:
http://rt.com/usa/169308-sexual-miscond ... epantsing/
Elves dig rocket launchers.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Aug 09, 2014 10:42 am

http://www.amazon.com/dp/098317511X/ref ... 5tb1K7RPFA

АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАААААААААААА!!!!!!!!!!!!
Ревютата са краят!!!! :rofl: :rofl: :rofl:

Oui. Je suis garbage.

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Sat Aug 09, 2014 12:39 pm

:cry: :cry: :cry: :cry:
Все по - тъжно ми става за хорицата които трябва да търпят тая идиотщина.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sat Aug 09, 2014 1:11 pm

Тия и езика извращават "open carry". The fuck?

Но ревютата верно са краят:
"This book was a great way to bring up a few difficult topics with my remaining child, such as why she doesn't have brothers and sisters anymore or a left ear. As a big supporter of the right to carry a gun and if necessary shoot anyone who looks funny I needed an opener to explain how I had accidently shot my little princess’s siblings whilst legally exercising my 2nd amendment right to carry death around with me on a daily basis."
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Aug 09, 2014 1:44 pm

By the way "Open Carry" isn't a verb. And I'll stand my ground and shoot in the face anyone who pretends it is.
:twisted:
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Aug 09, 2014 6:13 pm

Ох, сичкото ревюта са епични! Могат да ги издадат в книга по моему. :lol:
Republican Jesus came to me during my prayers and recommended this book.
My kids became fearful a few months back when our neighbor shot his wife in front of their children. Thank you white, middle aged, republican Jesus, this book has helped shown them to trust adult strangers with weapons and how natural it is to open carry AK-47s and now they sleep peacefully.

You don't need any training to carry semi automatic weapons and i'm glad this book is finally pointing that out to our children. I mean, we are Americans! Don't Tread on Me!!!

It was high time they realized that alongside the lord, fear and paranoia is an essential part of our life.

If you are a god fearing patriot it is time you stand your ground and get this book for your children.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Sat Aug 09, 2014 10:19 pm

Адашке, не ми се мисли как си попаднала на това заглавие. Image

Иначе to open carry тук изглежда се ползва като противовес на to carry a concealed weapon. Първото значи, че имаш право да носиш оръжие открито, видимо от другите, а второто - че можеш да носиш оръжие, но само ако не се вижда от другите. В САЩ отдават голямо значение на разликата в зависимост от законодателствата на различните щати и самите разрешителни за носене на оръжие я отразяват.

Аз пък нямам нищо против to open carry да стане глагол в описаното по-горе конкретно значение. Едно от нещата, които ме радват в американския английски е умението му да създава неологизми за съвременни понятия, което пък си е полезно за всеки език. Каквото се види интересно на достатъчно хора се задържа, каквото не - отпада и така езикът се развива.

А това за американците в цитата на Марфето ми напомни на един от по-култовите лафове на Джейсън в края на пети сезон на Баш Кръвта:
"If I want to make a fool of myself, I'll make a fool of myself. It's my God-given right as an American!"
Image

LFbg
E'lir

Post by LFbg » Sun Aug 10, 2014 9:58 am

Marfa wrote:Ох, сичкото ревюта са епични! Могат да ги издадат в книга по моему. :lol:
Republican Jesus came to me during my prayers and recommended this book.
My kids became fearful a few months back when our neighbor shot his wife in front of their children. Thank you white, middle aged, republican Jesus, this book has helped shown them to trust adult strangers with weapons and how natural it is to open carry AK-47s and now they sleep peacefully.

You don't need any training to carry semi automatic weapons and i'm glad this book is finally pointing that out to our children. I mean, we are Americans! Don't Tread on Me!!!

It was high time they realized that alongside the lord, fear and paranoia is an essential part of our life.

If you are a god fearing patriot it is time you stand your ground and get this book for your children.
Republican Jesus мисля, че бие по епика останалите... how natural it is to open carry AK-47s :lol: Така като се замисля и на мен ми се вижда съвсем естествено!
Как е възможно нещо такова да е пуснато в печат? Как е възможно да има такива перковци, които да го купуват? Не знам да се смея ли, да плача ли?
Self control... The only way to survive in this world dominated by idiots!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Aug 27, 2014 6:39 pm

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-28948946

Окей, признавам, че въпреки трагизма на ситуацията, се смях на тая новина. САЩите напоследък ми приличат на ей тва:
http://www.youtube.com/watch?v=OyvYuSPIJrY

Ма вижте сега. Втората поправка е свещена и е ЕСЕНЦИАЛНО деветгодишни деца да се научат да я пазят с узи и автомати. Фрийдъма на тая нация се крепи на техните крехки детски плещи. Следваща стъпка - обучи детето да кара танк, преди да се е научило да кара кола.

Олигофрени жалки.

Oui. Je suis garbage.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Aug 27, 2014 8:47 pm

Просто нямам думи... Дето вика моят мъж, за халосни патрони не са ли чували, втф?!?

Claymore
Ascendent

Post by Claymore » Wed Aug 27, 2014 10:01 pm

Ахахахаххааха и аз като теб, Амелия! Това ми напомни и на онова заглавие от класацията за лоша наука, която беше постнала - Chiropractor Breaks Baby's Neck, също толкова ужасно и смешно, поне на headline ниво.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Aug 27, 2014 11:00 pm

NUANCE ALERT!

Побърканите републиканци, които панически трупат оръжия в домовете си, намаляват все повече и повече. Количеството firearms, закупувани в Америка, нараства последните година-две (защото Tea-ндерталците плашат немитите маси, че Обама ще ми вземе оръжията), но количеството ХОРА, които ги закупуват, намалява все повече и повече. Не знам дали са малцинство все още, но истината е, че сред по-либералните центрове като Чикаго примерно, притежаването на оръжие е белег за социална и политическа изостаналост. Движенията за разоръжаване са много силни.
And you can't dance with a devil on your back...

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Aug 27, 2014 11:03 pm

С халосни патрони нищо не се научава - дори в казармата не се хабяхме с такива. Там обаче освен, че ти набиват каската преди изобщо да помиришеш патрон ти стоят на главата в буквалния смисъл и а си се обърнал както си легнал я са ти затиснали автомата с кубинка. Изобщо стрелбите началото бяха досадно и тягостно занимание с хиляда мерки за безопасност.