Кой какво чете?
Moderator: Moridin
Кой какво чете?
Малко тривиална темичка, ама и без това няма много оживени топици, така че...
Та казвайте какво сте захванали, критикувайте, препоръчвайте, жалвайте се... Приема се всичко:от "Мики Маус" и "Плейбой" до учебници по човешка анатомия
Аз лично до вчера се кефих с Майлс Воркосиган и Бюджолд. Наистина брилянтна поредица, чудя се как така чак сега се докосвам до нея. Днес почнах паралелно Американски богове на Геймън и Memories of Ice на Стивън Ериксън. Първата кефи определно, типично за Геймън, а втората е най-бруталното фентъзи, което съм чел през последните една-две години!
Ми, на когото му се пише, да действа
Та казвайте какво сте захванали, критикувайте, препоръчвайте, жалвайте се... Приема се всичко:от "Мики Маус" и "Плейбой" до учебници по човешка анатомия
Аз лично до вчера се кефих с Майлс Воркосиган и Бюджолд. Наистина брилянтна поредица, чудя се как така чак сега се докосвам до нея. Днес почнах паралелно Американски богове на Геймън и Memories of Ice на Стивън Ериксън. Първата кефи определно, типично за Геймън, а втората е най-бруталното фентъзи, което съм чел през последните една-две години!
Ми, на когото му се пише, да действа
"ДЪГА" Номер 5 - Препоръчвам с Две Ръце(само толкоз са ми )
Инак "Тютюн"-ът е на дневен ред...
Скоро се накефих на "Китайски загадки" на Робърт ван Хюлик - прекрасна книжка
Инак "Тютюн"-ът е на дневен ред...
Скоро се накефих на "Китайски загадки" на Робърт ван Хюлик - прекрасна книжка
Либийци: Кадри и специалисти на световно равнище, много търсени по целия свят и предпочитани пред всички други. Но като патриоти те отказват да се продадат като Марадона, дори за по 1000 долара на час.
Муамар Кадафи
Муамар Кадафи
Сега чета "Безпътният автобус" на Стайнбек, преди това прочетох "За мишките и хората" от същия. Много ме радва, а и трябва малко почиввка от Sci-Fi и фентъзито.
А и пак хванах любимия учебник "Инвестиции".
А и пак хванах любимия учебник "Инвестиции".
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Аз си препрочитам книгите на Артуро Перес-Реверте, точно в момента съм на Севислкото причастие. Иначе захванах поредицата на нов автор - Джон Конъли, но сега чакам да се докопам до последната му книга, защото излезлите дотук ги минах много бързо:)
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
Аз се мъча с Американските Богове и съм адски разочарован. Има си находки, ама има и ужасно много шкарто от едно време нататък и изобщо на малкото пръстче не може да стъпи на Neverwhere примерно. Иначе да препоръчам комиксчето "Вattle Chasers". Мега просто :))))
And you can't dance with a devil on your back...
- Havelock Vetinari
- Scholar
Трима души в една лодка на Джером Джером в момента при мен.
Not the really high, creative loathsomeness of the great sinners but a sort of mass-produced darkness of the soul...
Танго
Танго
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Корона от тръни, История на Българската дипломация, От Мюнхен до Потсдам, Българска външна политика 1938-1941.... дипломна работа ко да се прави.
Иначе разнообразявам със Светлия боец на Елена Павлова - обещаващо започна...
Иначе разнообразявам със Светлия боец на Елена Павлова - обещаващо започна...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
В момента ми се налага да чета "особено вълнуващи неща" - здравеопазване, приемна грижа и (за разнообразие) собственост, придобиване на същата и разни гражданско-процесуални теории!!!!!
И разпускам с вече четени неща на Пратчет, като баба Вихронрав особено ме радва с "Туй аз няма да го търпя и толкоз".
А иначе съм заредила за малко по-добри времена "Сатанински строфи". Надявам се да си продължа прочита им тез три почивни дни.
И разпускам с вече четени неща на Пратчет, като баба Вихронрав особено ме радва с "Туй аз няма да го търпя и толкоз".
А иначе съм заредила за малко по-добри времена "Сатанински строфи". Надявам се да си продължа прочита им тез три почивни дни.
Юда, егоист, луда и wow-холик