Бокс:
1. Масивен Ефект - Байоуеър. Това в общи линии е играта, която чакам най-много за цялата година, стареца 2 няма да е тая година имо. Датата засега е просто септември.
2. Submit to the Darkness, Jackie.... - въпреки плачевната графика от филмчетата тая игра трябва да си не наред, за да не я чакаш поради две простички причини - дивелъпърите + комиксовата основа. А на всичкото отгоре на официалния сайт забелязах, че Kirk Acevedo от Оз ще озвучава Джаки, пичът е много добър, ще се убедите сами. Бтв не се вълнувам от музика, но вокалът на Faith No More ще озвучава Даркнеса - ако успея да навия още някой да се зариби с това - евала на мен.
3. Prince of Persia : Classic зa Live Arcade, някак си не знам как ще стане с моднатия бокс де

.
4. Хейло 3
5. ГТА-то. Тия и двете са напред във времето доста така че няма да ги коментирам.
Ами това е като че ли от екслузивите, което го чакам наистина с нетърпение. Оувърлорд виновно признавам, че извън бегла представа ми е тотално непознат проект. Симеоне, ако има няква филмчета - смело уинквай.
Мултиплатформени заглавия + персонални компютри:
1. Assassin's Creed. Просто си пуснете последното филмче от Ubidays. Това е.
2. Биошок, не толкова колкото първото обаче.
Старкрафта и папагала ми го чака, ама е далеч.