Предстоящи заглавия
Moderator: AlDim
Re: Предстоящи заглавия
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- penzata
- Forsaken
Матрицата излезе още на наградите, не е предстояща. Но тя си е tech demo.
The hardest battles are fought in the mind.
Год ъф вор е аут на пеце, портът е стабилен
след фиаското с хорайзън върнаха вярата с дейс гон, сега и тва, браво сони, браво

след фиаското с хорайзън върнаха вярата с дейс гон, сега и тва, браво сони, браво
Тва, ако достави и геймплейно, визуално ясно, че ще е готи, ще е наистина заглавието на 2022-ра, диволвърите по принцип бакват само стабилни геймплейно игри, та да се каже, че очакванията са отвъд е меко казано. Дано ошлайфат до блясък.
Две интересни нови заглавия в Warhammer 40K вселената. Retro shooter и RPG:
Rogue Trader е на Owlcat Games та имам умерено високи очаквания.
Rogue Trader е на Owlcat Games та имам умерено високи очаквания.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
секс, бабо райноооооо, макар от тоя жалък тийзър да мяза, че тотално са накенефили атмосферата на 4, ма ко а се прави, неизбежно беше, поне си дадоха малко повече време от римейка на тройката, та може би само 50 процента от играта ще липсват, вместо 75

- penzata
- Forsaken
Най-накрая, фърст люк към на Калисто поортукала
:

The hardest battles are fought in the mind.
The Jötnar Edition е доста як 
Обаче ме кефи как в нещо дето ще струва бъбрек не са включили физически диск на играта

Обаче ме кефи как в нещо дето ще струва бъбрек не са включили физически диск на играта

Правилата на бордгейминга:
Ще пускат портове на Persona 5 и 3 за PC. Хайпът е РИЪЛ!
Перфектен тайминг за новината, точно превъртях P4 Golden, 100 часа са, но си заслужава. Само ме е яд, че я минах с английския дублаж, а нямам willpower за повторно превъртане с японското аудио (sob).
Почвам да се хайпвам за 3-ката, по принцип вече избягвам 100+ часови игри, но на тая поредица няма да й се размине, бих играл дори шин мегами тенсейките ако ги пуснат за pc някога.
Време е за сваляне на половината саундтрак на 4-ката в плейлиста,
He said, "I’m the one who’s got to leave"
I said, "Nobody’s really got to leave coz"
"I don’t hear enough explanation"
"All I need is admiration"
Big frustration bro
Перфектен тайминг за новината, точно превъртях P4 Golden, 100 часа са, но си заслужава. Само ме е яд, че я минах с английския дублаж, а нямам willpower за повторно превъртане с японското аудио (sob).
Почвам да се хайпвам за 3-ката, по принцип вече избягвам 100+ часови игри, но на тая поредица няма да й се размине, бих играл дори шин мегами тенсейките ако ги пуснат за pc някога.
Време е за сваляне на половината саундтрак на 4-ката в плейлиста,
He said, "I’m the one who’s got to leave"
I said, "Nobody’s really got to leave coz"
"I don’t hear enough explanation"
"All I need is admiration"
Big frustration bro

There are no rules! I'm gonna get you!
Spin off на Persona 5, но с реалновремева екшън бойна система.
Като гледам трейлъри и клипчета, изглежда да си заслужава, минимум на 7/10 ми мяза (Yahtzee a.k.a Zero Punctuation я хареса, а той не харесва почти нищо), аз лично ще изчакам първо да врътна royals, щото strikers се развива след нея и ще има спойлери за историята.
Сега докато чакам новите портове ще загрея със P4 Arena, която също е в стийм, бойна игра с героите от P4 и P3 правена от Arc Systems. И разбира се аниметата, по персона има толкова много анимета, само трябва да разбера кои и в какъв ред се гледат.
There are no rules! I'm gonna get you!
Ако на някой му трябва поредното доказателство, че на близърд феновете са пълни олигофрени (или поне солидна част от стадото):
https://www.playstationlifestyle.net/20 ... l-pricing/
Къ мое като скапана компания ти прати запитване колко би платил за боклуците в дадена игра (спрейове, скинове, путки майна) отговорите да не варират между нула и "па ако ми платиш ше ги ползвам, иначе гет факт!" показва колко заблудени тъпанари има на тая планета. Тия въобще фокус групи и келеши, които биват запитвани зад завесите трябва да бъдат разстреляни след ръководството на масови корпорации.
https://www.playstationlifestyle.net/20 ... l-pricing/
Къ мое като скапана компания ти прати запитване колко би платил за боклуците в дадена игра (спрейове, скинове, путки майна) отговорите да не варират между нула и "па ако ми платиш ше ги ползвам, иначе гет факт!" показва колко заблудени тъпанари има на тая планета. Тия въобще фокус групи и келеши, които биват запитвани зад завесите трябва да бъдат разстреляни след ръководството на масови корпорации.
изглежда чудесно