Подарявам
Подарявам
19-инчов монитор DELL, от онея старите, огромни и тежки мастодонти. Последно като го ползвах бачкаше, въпреки че от време на време (много рядко) отказваше да се включи. Ма и тогава го подкарвах, де.
Броеве на списанието ПРО-рок от 2001, 2002, 2003-а. Напълно запазени с плакатите вътре и т.н. Има и един на Хаос.
2 огромни плаката на Cradle of Filth от ония дето вървят в ОЧЗ по над 10 кинта.
Ако никой не поиска тези неща, ще ги изхвърля, или изгоря в парното котле. Но понеже ми е малко жал все пак, реших да пусна темата тука.
Броеве на списанието ПРО-рок от 2001, 2002, 2003-а. Напълно запазени с плакатите вътре и т.н. Има и един на Хаос.
2 огромни плаката на Cradle of Filth от ония дето вървят в ОЧЗ по над 10 кинта.
Ако никой не поиска тези неща, ще ги изхвърля, или изгоря в парното котле. Но понеже ми е малко жал все пак, реших да пусна темата тука.
Super! Коледни подаръци.
Все някой ще се зарадва на металиите, гаранция - обаче мониторът не виждам как ще го изгориш в котлето. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Минах тоя си период, освен това има интернет, в който можеш да намериш всичкото това инфо. Няма къде да ги държа, щото смятам да се изнасям от страната ениуей. Та така...
Пък някога означаваха много за мен и сега ми е некфо кофти да ги изгоря. Не че няма да го направя, ако никой не ги вземе. ПИСНА ми от вещи.
Пък някога означаваха много за мен и сега ми е некфо кофти да ги изгоря. Не че няма да го направя, ако никой не ги вземе. ПИСНА ми от вещи.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Ми чете се, естествено. Но е доста по-кофти от ЛЦД екран. Бях го нагласила така че да не ми трепти гадно и не ми изморяваше очите - сума нещо съм изчела на него, и статии, и книги, и манга. Че и дипломната си работа написах. Не помня къв му беше рифреш рейта обаче...
Иначе е доста тежък - 20-ина кила и тръбата му отзад е няква огромна.
Иначе е доста тежък - 20-ина кила и тръбата му отзад е няква огромна.
От бая време подозирах, че имаш нужда да се разходиш до очен лекарMoridin wrote:Според мен пък ЛСД-тата са много по-мизерни откъм качество на картината монитори, та ако вече не се бях набутал за такъв, шех да размисля![]()
Виж, ако е бая стар, може наистина да е проблем рифреш рейта де.

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Моя монитор не показва никакви дефекти ЖореMoridin wrote:Ми твоят монитор май екзибитна същите дефекти, които досега съм наблюдавал във всяко ЛСД, тъй че не знам

Което само потвърждава горното ми мнение.
Правилата на бордгейминга: