Page 1 of 5

Red Dead Redemption

Posted: Wed May 19, 2010 3:40 pm
by Muad_Dib
...играта на 2010, поне до този момент, лично за мен. И едно нещо, което със сигурност е без съмнение - най-красивата open world игра до момента, hands down.

Image

Няма да пиша много, докато не навъртя поне 10 часа (засега имам 3 часа, които буквално не ги усетих). Пускам линк към видео-ревюто на Геймспот, където игра има 9.5/10 и Editor's Choice:

http://www.gamespot.com/xbox360/action/ ... atchlink;1

IGN - 9.7, Gamerankings from 13 reviews - 96%

ROCKSTAR DID IT AGAIN!

Posted: Wed May 19, 2010 6:30 pm
by Muad_Dib
Не, не, какви елементарни геймплейни хрумки има, дето просто къртят не е реално...Например да си сложиш маска, за да си обираш пътниците спокойно без да ти пада honor и fame, гениално е просто. Да не говорим, че има хербализъм и скининг и са толкова ЯКИ:)))

Posted: Wed May 19, 2010 6:40 pm
by AlDim
Как само ме мъчиш, не те е срам!

Бтв рандъм цитат:

"While playing I ran into a woman asking for help, sure enough it was an ambush. After Dead Eyeing the bandits she begged for her life, I lassoed her whilst on my horse and proceeded to drag her to the train tracks. Watching that train come over the horizon and gib her was awesome. Thank you Rockstar for another great gaming experience."

Posted: Wed May 19, 2010 8:01 pm
by Muad_Dib
Два часа и половина съм седял в средата на нищото да ловувам ястреби, койоти, сърни и зайци без да изпълнявам мисии. Само това ще кажа, за да си правите сметка колко точно могъществено СИК е тая игра...Бтв с лова се прави е баси кеша.

Posted: Wed May 19, 2010 8:39 pm
by F242
Аз ще трябва да почакам до събота, когато чакам да ми я донесат.
Така или иначе няма да имам време да и се насладя дотогава.
А след това очаквам да съм една седмица отпуска. :D
Това е един от първите ми преордъри, който не е специално издание, за който въобще не се поколебах.( Да си призная, другите преордъри, за специалните издания се свършват много бързо. Последният ми преордър за специално издание беше FF13)
Rockstar rules!
Имам големи очаквания и за L.A Noir :D
Off -В момента съм събрал огромна колекция на игри от Рокстар. Предишната ми покупка беше Рокстар колекшън от Стиим. Имам всичките GTA и Manhunt 1 и 2 за PS2 и всички без China Town Wars за PSP - но и на нея ще и дойде времето. На 360 - само Bully и всичко за GTA 4 :D

Posted: Thu May 20, 2010 12:33 am
by Scourge
силно се надявам туй да няма много общо с недоразумението гта4.

в тоя ред на мисли, можеш ли да се записваш по време на мисии?

Posted: Thu May 20, 2010 12:54 am
by AlDim
Scourge wrote:силно се надявам туй да няма много общо с недоразумението гта4.
Също известно като единственото GTA недоразумение, което изтраях повече от 20 часа... :roll: Даже към 50.

Posted: Thu May 20, 2010 1:16 am
by Scourge
AlDim wrote:
Scourge wrote:силно се надявам туй да няма много общо с недоразумението гта4.
Също известно като единственото GTA недоразумение, което изтраях повече от 20 часа... :roll: Даже към 50.
аз го изтраях 40 = цялото, щото явно съм мазохист.
съсредоточи се върху въпроса, не върху въведението. :P

Posted: Thu May 20, 2010 1:19 am
by AlDim
Съсредоточавам се върху това, което мога да коментирам :P

Posted: Thu May 20, 2010 12:27 pm
by AlDim
Red Dead Redemption 360 >> PS3, явно повече и от разликите в GTA IV. Версията за PS3 си е чисто и просто мазаница с по-ниски детайли и по-нисък фреймрейт.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... tcount=704

Posted: Thu May 20, 2010 1:39 pm
by Xellos
Мдааа тва ще ме накара да свия отнекъде бокс :twisted:

Posted: Thu May 20, 2010 2:06 pm
by RRSunknown
Аз си я поръчах от англия - ще се забави но е по-евтина.

Posted: Thu May 20, 2010 2:21 pm
by Scourge
абе не е много ясно коя версия колко е зле, докато не се гледат в движение. гта в разни отношения всъщност беше по-поносима визуално на пс3 (дитъра на сенките и по-кротки хайлайти, бокс версията направо ти вади очите в туй отношение).

на тия картинки си струва да се отбележи, че тук-там има некви странни грижи с осветлението в пс3 шотовете. "мацаницата" в движение всъщност може да е по-добре от алтернативата (фреймрейт настрана).

Posted: Thu May 20, 2010 5:19 pm
by AlDim
Scourge wrote:абе не е много ясно коя версия колко е зле, докато не се гледат в движение. гта в разни отношения всъщност беше по-поносима визуално на пс3 (дитъра на сенките и по-кротки хайлайти, бокс версията направо ти вади очите в туй отношение).

на тия картинки си струва да се отбележи, че тук-там има некви странни грижи с осветлението в пс3 шотовете. "мацаницата" в движение всъщност може да е по-добре от алтернативата (фреймрейт настрана).
Нямам представа какво имаш предвид под "кротки хайлайти", но точно същия отвратителен дитър на алфа-блендинг-а е сложен на PS3 версията в Red Dead Redemption, докато на бокса всичко е перфектно. Аз съм виждал 360 версията със собствените си очи и изглежда умопомрачително добре, без никакви подобни артефакти. Реално единственият проблем е свързан със спадовете на фреймрейта по време на кътсцените с повече детайлни глави, но на PS3 дори геймплея се мъчи здраво, така че...

Иначе в нито една от версиите на GTA IV или Red Dead не е имало МОУШЪН блър. Говорим си чисто и просто за замазани от ниска разделителна + омразния quincunx AA текстури.

Или да го кажем с две думи - независимо дали гледаме шотове или играта "в движение", RDR на PS3 смуче големия.

Posted: Thu May 20, 2010 6:33 pm
by Xellos
/y WTB XBOX!