Page 1 of 1

lie to me

Posted: Sun Feb 12, 2012 12:29 am
by thia
Здравейте, може и да греша, но май никой не пише за lie to me. Аз безумно се радвам на първия сезон в момента. Мноооооооооооооого е добър. Тим Рот ЕСТЕСТВЕНО е върхът. Имам ли единомишленици или ще се препсуваме с някого?

Posted: Sun Feb 12, 2012 8:38 pm
by armageddon
Здравей. Радвам се че ти харесва първи сезон. Ако държиш да останеш с тези си хубави впечатления, спри в края му :). Нататък, особено 3ти сезон, стават зле нещата. Лично все още се опитвам да забравя че съм го гледал до края.

Posted: Mon Feb 13, 2012 11:27 pm
by Ambartanen
Изгледах първи сезон преди да излезе втори и страшно много ми хареса. Преди няколко седмици се присетих за сериала и реших да наваксам с втори и трети сезон, но дори не успях да ги довърша. Наистина след първи сезон им свършват повечето добри идеи и оттам нататък става все по-зле. Лайтман се превръща от гениален и забавен... ъм, четец на емоции в скучен човешки детектор на лъжата, а ситуациите започват да стават все по-абсурдни и изсмукани от пръстите.

Posted: Wed Feb 15, 2012 2:05 am
by thia
Жалко! :( :( :( Може би все пак ще се жертвам,защото свалих втори сезон. Иска ми се да не сте прави. Ама защо това хората не знаят кога да спрат?

Posted: Fri Feb 24, 2012 11:41 am
by Razaelski
Ми според мен Тим Рот е едно сериозно недоразумение. А 4 rooms на Тарантино където играе същият е един от най-тъпите филми, които съм гледал. Lie to me обаче не беше зле, ама на фона на толкова по-силни кримки.

Posted: Fri Feb 24, 2012 12:02 pm
by tigermaster
Не знам Рот недоразумение ли е, но е най-малкият проблем на сериала. Просто фантасмагориите в един момент стават прекалено много и това лично мен ме отблъсква. Имаше един момент, в който допускаха хора до някакво парти въз основа на изражението на лицата им...

Posted: Fri Feb 24, 2012 9:23 pm
by kalendarа_ska4a
в който допускаха хора до някакво парти въз основа на изражението на лицата им.
Лол, добре че го спрях някъде втори сезон преди години. Има някакво нашествие на "психодрами" последните години (Mentalist, ама него не съм гледал), а цялата тая идея толкова я мъчат, че се превърна в телепатия направо...