The Cabin in the Woods
Гледах Cabin in the Woods току що. Мисля, че е доста добър, но имах рандъм неприятни изживявания тая вечер, та не съм в некъв лют възторг. Филмът е пълен с гийкгазъм моменти за феновете на а) Уидън, б) хорърите, в) фентъзито, г) гийк-културата.
Ма не мога да преценя дали е акчуъли добър.
Ма не мога да преценя дали е акчуъли добър.
And you can't dance with a devil on your back...
- Moridin
- Global Moderator
Аз пък зяпнах най-сетне Др Хорибъл на въпросния.
Като изключим принципното удовлетворение от сюжета, "гийкгазмите" от наличието актьорите и точно две гениални песни, останалото беше доста бозаво и в общи линии броях минутите. Яка идея, но много разфокусирано, а баладичните песни бяха ужасната крап.
Като изключим принципното удовлетворение от сюжета, "гийкгазмите" от наличието актьорите и точно две гениални песни, останалото беше доста бозаво и в общи линии броях минутите. Яка идея, но много разфокусирано, а баладичните песни бяха ужасната крап.
This is it. Ground zero.
Да не говорим за края. Уидън става досадно предвидим вече.
Или както писах в Сериалите:
Гледах Dr Horrible Sing-Along Blog - 40-минутно филмче, което Уидън е спретнал между другото по време на стачката на сценаристите. Да не скучае, един вид.
Много свежо филмче, доста му се израдвах като цяло.
Обаче
Или както писах в Сериалите:
Гледах Dr Horrible Sing-Along Blog - 40-минутно филмче, което Уидън е спретнал между другото по време на стачката на сценаристите. Да не скучае, един вид.
Много свежо филмче, доста му се израдвах като цяло.
Обаче
- Spoiler: show
Last edited by passer-by on Thu Apr 19, 2012 5:20 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Добавих си аргументацията в спойлър.
The Best of Mozart
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- Dr. Horrible
- Forsaken
Абе страхотен си е Доктор Хорибъл
Иначе и аз гледах Cabin in the woods и зверски се изкефих. Много е як тоз филм, много. Аз очаквах да е як, де, но той все пак успя да ме изненада с това колко е як
Сериозно ви препоръчвам да не четете нищо за него - нито ревюта, нито коментари, нито нищо. Просто идете и го гледайте. Ще видите за какво става въпрос Просто по много як начин е и не е това, което изглежда да е.
Иначе и аз гледах Cabin in the woods и зверски се изкефих. Много е як тоз филм, много. Аз очаквах да е як, де, но той все пак успя да ме изненада с това колко е як
Сериозно ви препоръчвам да не четете нищо за него - нито ревюта, нито коментари, нито нищо. Просто идете и го гледайте. Ще видите за какво става въпрос Просто по много як начин е и не е това, което изглежда да е.
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- Ambartanen
- Arcanist
Аз много се изкефих на The Cabin in the Woods. Рядко гледам хоръри и никога не съм гледал добър (или особено страшен) слашър хорър, но Кабината... не се опитва да постигне точно това. Има си стандартните стряскащи хорър моменти, но те идват на малки дози и не се изтъркват. Имаше стандартния супер забавен уидънски диалог, дълга поредица reversal-of-expectation-и и (иронични?) plot-twist-ове, простички но кефещи герои и добра актьорска игра.
Очаквах да гледам хорър пародия стил Shawn of the Dead, но филмът далеч не е това. Има много смешни моменти, но те разчитат на witty диалози вместо пародия. "Деконструкция на хорър жанра" е малко странно описание, но много добре пасва на филма.
Тежки спойлъри:
Очаквах да гледам хорър пародия стил Shawn of the Dead, но филмът далеч не е това. Има много смешни моменти, но те разчитат на witty диалози вместо пародия. "Деконструкция на хорър жанра" е малко странно описание, но много добре пасва на филма.
Тежки спойлъри:
- Spoiler: show
Аз мисля да го гледам тоя уикенд The Cabin... Без да съм чел твърде много, съм доволно селф-хайпнат, интересно ми е дали наистина е толкова як, че да ме накефи въпреки това. Има една камара супер яки актьори в него освен това...
Доктора е супер як Той цялостно си е гавра и оригинално се предполага да се гледа на малки порции, а основната цел е да умреш от кеф на 20на реплики и после да си ги припяваш/цитираш в рандъм моменти На мен ми беше първият досег с Уидън, та оценявам, че бледнее на фона на някои други негови неща, но все пак си е доста як!
Мен гийк-тестът ме изкара 31.73432% ==> Тоtal Geek, което ми се струва много силно завишено. Но пък фактът, че веднага след като видях резултата събрах цифрите една с друга и се изкефих на макс, когато получих "23", ми говори в обратната посока
Доктора е супер як Той цялостно си е гавра и оригинално се предполага да се гледа на малки порции, а основната цел е да умреш от кеф на 20на реплики и после да си ги припяваш/цитираш в рандъм моменти На мен ми беше първият досег с Уидън, та оценявам, че бледнее на фона на някои други негови неща, но все пак си е доста як!
Мен гийк-тестът ме изкара 31.73432% ==> Тоtal Geek, което ми се струва много силно завишено. Но пък фактът, че веднага след като видях резултата събрах цифрите една с друга и се изкефих на макс, когато получих "23", ми говори в обратната посока
- armageddon
- Forsaken
- Moridin
- Global Moderator
Аз едва ли ще имам и 5 на тоя тест ама ме мързи да го правя
Твърдо не схванах това с 23 на Рандъм, а и защо би тръгнал да събира цифрите????
Ениуей, как 30 процента е ТОТАЛ ГИЙК? На 100 какво си?
едит: бтв ако тря си гийк за да оцениш Доктора, това обяснява нещата, аз и досега смятам Оня-със-странното-име VS the World за едно от най-тъпите неща, които ми се е случвало да почна да гледам.
Твърдо не схванах това с 23 на Рандъм, а и защо би тръгнал да събира цифрите????
Ениуей, как 30 процента е ТОТАЛ ГИЙК? На 100 какво си?
едит: бтв ако тря си гийк за да оцениш Доктора, това обяснява нещата, аз и досега смятам Оня-със-странното-име VS the World за едно от най-тъпите неща, които ми се е случвало да почна да гледам.
This is it. Ground zero.